Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Micsoda műszaki rajz ez
ja itt a rajz:))
helló ábrus! egy kérdéssel fordulnék hozzád vagyis kettővel:)) teszek egy gyermeteg rajzot remélem értelmezhető a villahíd talpátol a szár tetejéig lévö méretre lennék kiváncsi és a váznyak ahová a kormánycsapágyak mennek az a méretr is kellene. ja és az 1000-es fzr é mint neked van. elöre is köszönöm
köszi
Természetesen a hiányos munkát majd befejezem, csak mostanában nagyon ritkán vagyok netközelben...
Amúgy kösz a telószámot!
Mindenkinek jó pihenést! (motorozást)
Zoli.Magas kormányt tett fel.Ahhoz nem kell kormánysúly.(értelmét veszti)
Elég lesz a három centi is nem lesz semmi gond.
Minél lejjebb engeded az elejét,annál előrébb és lejjebb viszed a motor súlypontját.Ezzel(egy bizonyos határig)fordulékonyabb,könnyebben kezelhető lesz a motor a (főleg szűk)kanyarokban.
Ellenkező esetben ha kiemeled az elejét nehezebb lesz vele kanyarodni,viszont komfortosabb,"túrázósabb" lesz az úttartás-rugózás.
Arra viszont figyelni kell,hogy össze kell lőni a hátsó rugózással is.(rugóelőfeszítés)
De azon a két centin nem fog múlni semmi,próbáld meg nyugodtan.(még akár teljesen kiemelve is)
Hi! Olyan lesz a feelingje mintha szorulna a kormánycsapágy meg kanyarba pl. az összes körforgalom bebicskázhat az eleje a kanyar belső íve felé, fel nem ülnék ilyen motorra. Kormánysúly lehet nagyobb ha szitál az eleje, de nekem nem szitált jobban ettől.
Nincs téma! De szoktam karcolgatni oda is, de tegnap óta nem írt senki!
Lehet fel kellene dobni valami témát!
a 10 ezres olajcsere eléggé felizgatta őket
eheheheh:))) mivan sasa:))? eregy az r6 fórumra:)
Nem csak Kunmadarason vannak
mindenki a munkát ünnepli
helló mindenkinek! segítsetek már nekem. az lenne a kérdésem,hogy hogyan befojásolja a motor viselkedését ha az első teló felljebb vagy lejebb van engedve? úgyértem,hogy a villabefogókat fellazitom és tudom lejjebb vagy felljebb csúsztatni az egész elejét. mert tettem rá egy magas kormányt és amiatt most nem tudom a gyári értékként előirt 5 cm re fel engedni csak kb 3 cm re.
És a képfeltöltés hol marad?(ez hiányos munka,tessék befejezni)
Oil. Tudom ott szoktunk, csak most muszáj volt itt. Be is szoptam, azóta, nem megy rendesen.
helyes4! az alkatrészek mályiban egy miskolc közeli helyen vannak,a srác postáz is ha kell. a száma:307682215
Hubiur kérésedre kitöltöttem az adatlapot.
Tök igazad volt ezzel kapcsolatban...
Most már elmondhatod hol van.
Előre is kössz!
Zsolti,én itt Szegeden a Fonógyári úton szoktam tankolni,a temetővel szemben van egy német kút.Tudtommal ez a legolcsóbb a városban,és jó benzin,harap vele a moci.
nekem meg van 20 liter kissé gázolajos, ha a közelben lennél átvenném, a jó öreg gép megeszik mindent kicsit felhígítva
+ Tegnap betankoltam. 6 km után elkezdett dadogni a motor. jött a cimbi leszívtuk, felöntöttük másikkal, mostmár alakul. A kúton azt mondták náluk semmi baj a benyával. úgyhogy tegnap szívtam rendesen, meg lett 16l mosóbenzinem.
"Szerencse"
1 Szervócsőőőőőőőőő.
Köszi az infót!
Köszönöm az infót!