Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! Tudnátok segíteni abban hogy az fzr600 és az fz750 fesszabájzó megegyezik e mert az én gépem 17-18V-ot produkál előre is köszi.
De. Emléxem, hogy erről már kérdezősködtem :))
Bár akkor többen épp az eleje leengedését javasolták, most meg kiderül, hogy túl lent van így is... persze tudom, látatlanban nehéz tanácsot adni, meg kinek hogy áll jól. Én jobban szeretném, ha picit nyugodtabb lenne, nem ilyen hegyes.
Majd kísérletezem vele.
Emlékszel?(valószínűleg nem)
7787-hsz
Köszi.
Akkor azért fordul az enyém ilyen hirtelen, mert meredekebb a villaszög, és a súlypont is előrébb van. Majd megszokom.
Azért az a 2 centit visszaemelem délután.
Illetve most jobban megnézve a motorodról készült képeid, a Tiéd télleg magasabbnak tűnik. Én kb. 2cm-t tudok kiemelni rajta, és annyi, akkor sem lesz 41 cm-nél több.
pedig annyi most mégegyszer megmértem
Valamit akkor nem értek.
Nekem az a távolság, amit bejelöltem a 10233-ban a képen, csak 38 cm. Ennyivel nem lehet alacsonyabban...
szép darab
Szevasz Royal03

Még mindig árulják a géped!

http://hasznaltmotorok.hu/hirdetesek/10824/ya
maha-fzr-1000
csa aluuuszok
ok
Oké akkor 4 kor
Ott van a hévnél a Kék Duna,iszunk egy jó kávét!Ha ráérsz!
Holnap átmegyek Dunaharasztiba. 4 kor a hévállomásnál, vagy ha megirod az utca nevét, ahol laksz, akkor odamegyek.
Ati jelentkezz!Holnap bármikor jó!Írj valami konkrétat!
47cm
Igen, arról. Meg a fék is más, Brembo, de azzal nincs gond
Kösz előre is.
meg neked most nézem más a kormány is hogyha a képen látott motorol van szó
Eladó a képeken látható vadonat új karcmentes gerincvédős BOBLBEE motoros hátizsák.

A táska eredeti svéd gyártmány!

Felhasználható számtalan dologra:
- motorozáshoz
- téli-nyári extrém sportokhoz
- laptop táskának, stb.

Az index is tesztelte: http://index.hu/tech/hardver/t...

még nem használtam...minden papírjával együtt eladó

jóval a bolti ár alatt!

ha érdekel a profilomba van az e-mailem...
ha az aluminiumra gondolsz amibe bele van csavarval k.kifli akkor az alcsi aljátol a tengelyközepéig 67 cm pontosan de neked forditott telod van tehát lehetséges hogy más a méret
ha ilusztrálod pontosan hogy mire gondolsz akkor én lemérem
Helló Srácok!

Lécci mérje már meg nekem valaki, hogy FZR 1000-nél mennyi az alsó kormánykifli alsó síkjától a tengely középvonaláig a távolság (a teleszkópon, saját kerekén álló motornál, sofőr nélkül)
Valahogy az enyém nem kanyarodik szépen, hajlamos "bebukni" a kanyarba, szinte húzni kell visszafelé... ez a teló sztem nem gyári, ami benne van, hanem Ducati, és lehet, hogy nem jó a magassága.
bagoly holnap reggel indolok majd telefonálok ha a közelben vagyok
Szia Ábrus
Nagyon fasza lett a kuplung kipróbáltam hidegen(nem annyira hidegen mert azért figyelek a dolgokra)meg melegen sehol sem csúszik meg 8000 körül szokott melegen 4000 körül hidegen elmult nagyon örülök neki És a kúplung karom is keményebb lett!
Még egyszer nagyon szépen köszi a segítséget!