Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! 95ös FZR600-as első futóművéről valaki mondjon már nekem véleményt. Az enyém elég plömpi /puha/ mintha nem lenne csillapítása a rugón kívül. Kapott új olyajat, szét lett szedva, ki lett pucolva, de nekem még mindíg túl puhának tűnik. Nem egy bonyolult valami, ezért sem értem mi lehet a gond. Vagy gyárilag ilyen szar?
helló nincs valakinek elfekvöben fzr hez egy benzincsapja?
neeeeeeeeeee
vedd meg olcsón
Jól van te sem unatkozol. Érvek, ellenérvek, és goooooooooo.
Na mentem,jó éjszakát mindenkinek!(remélem nekem is)
Tegnap meg ma(és holnap is)elég sűrűre sikerült.(anyáméknál hétfőn kezdenek a festők)
Most meg kezdek éjszakára,de majd valamikor jelentkezem.
(az XV-s haverom feltett tegnap egy olyan kérdést amitől mindíg is nagyon féltem,most nem tudom hogy mi a frászt csináljak)
Jó estét. Kendet is lehet kérdezni.
Gondolom duplakulcsos dobféket,azzal kevesebb a gond.
milyet dobtál föl? vagy többé nem fékezel?
4 dugaTyusak
sziasztok feleslegesé váltak az elsö fégnyergim(fzr1000 92 forditot telo)ha valakit érdekel szoljon megegyezünk ja 4 dugagyusak
Amikor lassan kanyarodtam ugy tünt mintha alá akart volna fordulni a kormány!Lehet hogy csak képzelődtem,de most jobbnak tűnik!Igaz kényelmetlenebb,de most nem hullámzik és jobban néz ki!
Valami más telót nem lehet a tiédbe tenni?Kakucsra nem jártok már?
mármint lejjebb az elejét
mér kellett?
Időpont: 2009. ( április 19 ) délelőtt
Helyszín: Budapest, Egér út, Shell kút

Elvittem az autót szerelőhöz, h nézzék át, megnéztük a kerekeket is ...stb.
Jövök visszafelé, gondoltam le is mosom, meg kap egy tank üzemanyagot
Állok a sorban a kútnál, jön egy kislány, valami kikent kifent cabrióval, előttem áll a sorban a pénztárnál, látszólag valamilyen okból zaklatott, de én nem nagyon voltam képben a kábulattól, amit a parfümje okozott, amit biztos egy dézsából magára borított
Szóval jön ő a kutashoz:
Csaj: hali, egy autópálya matricát lécci
Kutas: milyet?
Csaj: ccc nem tom. hány napos van?
Kutas: ilyen-meg ilyen.
Csaj: Ilyen jó lesz.
Kutas: ok, rendszám?
Csaj: Most szívatsz?
Kutas: nem, ha pályamatricát akarsz venni, nekem kell a rendszám
erre ő: Jól van, de erre még lehet hogy rábasztok ( bocs a szavakért, de ezt mondta a kislány ) és kirohant
Nézzük a kutassal, hogy mit csinál, mert eltűnt a kocsija mögött
3 perc múlva b***i, visszajött, letette, a hátsó rendszámtábláját az asztalra, és közölte a pultossal, h ilyen még vele nem történt, letört a körme, és a barátja már úton van, mert nem tud így vezetni miféle eljárás ez?
Kutas: nem kellett volna behozni,, elég lett volna ha bemondod
Erre a csaj: "úúú igen,?"
jött is a csaj pasija pár perc múlva egy jó nagy mercivel, bement, megkérdezte mi történt, elmondták neki, és a kutassal egymást támogatták a röhögéstől,
jó fej volt "

Élménybeszámoló: Ma motoroztam, Kecskemét előtt egy vakondok ki volt vasalva. Szegény nem bírt leásni biztos. Mentem át Lakitelekre, szép idő van , nem sietek, 90-100 között gurultam. Annyian megelőztek, és mutogattak hogy mit vánszorgok hogy csuda. Na ezek után igazodjon ki az ember az autós társadalomba. Ha gyorsan mész az a baj, ha lassan, az.
Hali! A hőgomba és a ventilátorkapcsoló érdekelne, ha megoldható!
Mailcím az adatlapomon!
Én kivágtam a két kutyacsontból!Gondolom a 250-es ugyanaz!Így magasabb és keményebb lett a hátulja,viszont az elejét lejjebb kellett engedni!
Vaannak, voltak bajok, de alakul. 250. A váltó még szar, nincspéz megcsinélni.
és hogy szuperál? váltó? mennyiér hoztad el végül?
dsj
Igen. az.
gfd