Sziasztok! 95ös FZR600-as első futóművéről valaki mondjon már nekem véleményt. Az enyém elég plömpi /puha/ mintha nem lenne csillapítása a rugón kívül. Kapott új olyajat, szét lett szedva, ki lett pucolva, de nekem még mindíg túl puhának tűnik. Nem egy bonyolult valami, ezért sem értem mi lehet a gond. Vagy gyárilag ilyen szar?
Tegnap meg ma(és holnap is)elég sűrűre sikerült.(anyáméknál hétfőn kezdenek a festők)
Most meg kezdek éjszakára,de majd valamikor jelentkezem.
(az XV-s haverom feltett tegnap egy olyan kérdést amitől mindíg is nagyon féltem,most nem tudom hogy mi a frászt csináljak)
Amikor lassan kanyarodtam ugy tünt mintha alá akart volna fordulni a kormány!Lehet hogy csak képzelődtem,de most jobbnak tűnik!Igaz kényelmetlenebb,de most nem hullámzik és jobban néz ki!
Valami más telót nem lehet a tiédbe tenni?Kakucsra nem jártok már?
Időpont: 2009. ( április 19 ) délelőtt
Helyszín: Budapest, Egér út, Shell kút
Elvittem az autót szerelőhöz, h nézzék át, megnéztük a kerekeket is ...stb.
Jövök visszafelé, gondoltam le is mosom, meg kap egy tank üzemanyagot
Állok a sorban a kútnál, jön egy kislány, valami kikent kifent cabrióval, előttem áll a sorban a pénztárnál, látszólag valamilyen okból zaklatott, de én nem nagyon voltam képben a kábulattól, amit a parfümje okozott, amit biztos egy dézsából magára borított
Szóval jön ő a kutashoz:
Csaj: hali, egy autópálya matricát lécci
Kutas: milyet?
Csaj: ccc nem tom. hány napos van?
Kutas: ilyen-meg ilyen.
Csaj: Ilyen jó lesz.
Kutas: ok, rendszám?
Csaj: Most szívatsz?
Kutas: nem, ha pályamatricát akarsz venni, nekem kell a rendszám
erre ő: Jól van, de erre még lehet hogy rábasztok ( bocs a szavakért, de ezt mondta a kislány ) és kirohant
Nézzük a kutassal, hogy mit csinál, mert eltűnt a kocsija mögött
3 perc múlva b***i, visszajött, letette, a hátsó rendszámtábláját az asztalra, és közölte a pultossal, h ilyen még vele nem történt, letört a körme, és a barátja már úton van, mert nem tud így vezetni miféle eljárás ez?
Kutas: nem kellett volna behozni,, elég lett volna ha bemondod
Erre a csaj: "úúú igen,?"
jött is a csaj pasija pár perc múlva egy jó nagy mercivel, bement, megkérdezte mi történt, elmondták neki, és a kutassal egymást támogatták a röhögéstől,
jó fej volt "
Élménybeszámoló: Ma motoroztam, Kecskemét előtt egy vakondok ki volt vasalva. Szegény nem bírt leásni biztos. Mentem át Lakitelekre, szép idő van , nem sietek, 90-100 között gurultam. Annyian megelőztek, és mutogattak hogy mit vánszorgok hogy csuda. Na ezek után igazodjon ki az ember az autós társadalomba. Ha gyorsan mész az a baj, ha lassan, az.
Most meg kezdek éjszakára,de majd valamikor jelentkezem.
(az XV-s haverom feltett tegnap egy olyan kérdést amitől mindíg is nagyon féltem,most nem tudom hogy mi a frászt csináljak)
Valami más telót nem lehet a tiédbe tenni?Kakucsra nem jártok már?
Helyszín: Budapest, Egér út, Shell kút
Elvittem az autót szerelőhöz, h nézzék át, megnéztük a kerekeket is ...stb.
Jövök visszafelé, gondoltam le is mosom, meg kap egy tank üzemanyagot
Állok a sorban a kútnál, jön egy kislány, valami kikent kifent cabrióval, előttem áll a sorban a pénztárnál, látszólag valamilyen okból zaklatott, de én nem nagyon voltam képben a kábulattól, amit a parfümje okozott, amit biztos egy dézsából magára borított
Szóval jön ő a kutashoz:
Csaj: hali, egy autópálya matricát lécci
Kutas: milyet?
Csaj: ccc nem tom. hány napos van?
Kutas: ilyen-meg ilyen.
Csaj: Ilyen jó lesz.
Kutas: ok, rendszám?
Csaj: Most szívatsz?
Kutas: nem, ha pályamatricát akarsz venni, nekem kell a rendszám
erre ő: Jól van, de erre még lehet hogy rábasztok ( bocs a szavakért, de ezt mondta a kislány ) és kirohant
Nézzük a kutassal, hogy mit csinál, mert eltűnt a kocsija mögött
3 perc múlva b***i, visszajött, letette, a hátsó rendszámtábláját az asztalra, és közölte a pultossal, h ilyen még vele nem történt, letört a körme, és a barátja már úton van, mert nem tud így vezetni miféle eljárás ez?
Kutas: nem kellett volna behozni,, elég lett volna ha bemondod
Erre a csaj: "úúú igen,?"
jött is a csaj pasija pár perc múlva egy jó nagy mercivel, bement, megkérdezte mi történt, elmondták neki, és a kutassal egymást támogatták a röhögéstől,
jó fej volt "
Mailcím az adatlapomon!