Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Svédfogó se?
A ngykalapács, és hidegvágó se volt odavaló.
Kerek az anya, le van sarkosítva, nem fér oda semmi.
Jó,jó értem én hogy nehéz kiszedni,de flexxel közeledni egy motorkerékpárhoz?(ez chopperekre nem vonatkozik)
Egy kifli ára? Amúgy okés, ha kivarázslom, kiderül hogy mi lessz vele.
Sziasztok!

Eladtam a motort, így maradt egy, 400-as fékkar, hűtővíz betöltő csonk+sapka, talán termosztát, hőgombák, ventillátor kapcsoló és vízfok mérő is. Akit érdekel írjon, nálam már csak felesleges lom.

Ha eljössz érte a tiéd, postán pedig az utánvét díjáért a tiéd.
Először cseréld ki a gyertyákat és nézd meg hogy milyen lett.
Ha még mindig nem jó akkor lépj tovább.(egyszerre mindig csak egy dolgot rontunk el a motoron,aztán ha nem változik akkor piszkálunk mást)
Ha egyszerre több mindent változtatsz sosem derül ki hogy mi volt a baja és hogy mitől lett jó.
12?
most ezen küzdök hogy jó legyen az alapjárat. Mit csinálsz a hátulján?
Á ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ. sok a meló.este szétkaptam a hátulját, de megakadtam. De ha remdbejön az alapjáratod, csöndesedni fog.
még sehogy sajna lassan mennek a dolgok sok minden kell legalább egy 70 es. Most a karbival küzdök,most cseréltem gyertyát. Te cserélted?
S hogy állsz a kuplunggal?
Sziasztok nics valakinek elfekvöben egy kómplett szivatokar?
Halllló. A hátsó csillapítót mennyiért adod? Szétvertem már az anyát, most kompletten szedem ki, hátha satuba megindulna, de nem sok esélyt látok rá. Szétbombáztam, +a felső anya 14-es, le van nyalatva, és sehogyan sem akar jönni. Marad a flex ha odafér. Felemeltem krokodillal állatul néz ki. Olcsóbb mint a motoremelő.
Nekem is kormolt meg zabált mikor megvettem súbertűket lejjebb tettem,most elmegy.Beszélj Bagollyal,ő a főjavító.
kössz a gyors válasz,karbiszinkron most volt hétvégén. sokat kap lehet?
Karbiszinkron,súbertűállítás,úszószint,ilyen nyalánkságok.Feltéve ha jó a kompressziód és nem eresztenek a gyűrűk.
köszi Gyulám, lehet én is megpróbálom akkor egy ilyennel,mert útálom ha sötétben nem látok rendesen,na meg veszélyes is.
Sziasztok kellene egy kis gyors segítség most cserélek gyertyát és az egyik tök fekete / kormos / éreztem már hogy furcsán jár a gép. Nem igazán ment kis fordulaton. Gondolom rossz a gyertya,lehet hogy a karbim is rossz vagyis a beállítás?
35/35-ös gyárilag,de én a 60/55-ös H4-es halogénekkel használom,tisztelik is a szembejövők!.21 A áramot tud a generátor,bírnia kell ha jó a fesszabályzód.Sőt,mikor megvettem az egyik lámpám 90/110-es volt,de azt is vitte.
sziasztok! valaki súgja már meg hogy a 600 első lámpáiba milyen izzó való. mert az enyém nagyon gyengén világit,és kicserélném. köszi
Nem motorundor ez(az itthoni)mert szeret motorozni csak kényelmetlen neki hátul.Én is ültem már magam mögött(jobb lett a Honda hátsó résszel)de hosszabb távra én sem szívesen vállalkoznák.Elől viszont nagyon kényelmes lett.(persze azért nem egy túra BMW)
Úgy látszik nőknél tipushiba ez a motorundor,mert az enyém is állandóan kocsira akarja velem cseréltetni a motort.Na de kocsit fenntartani még drágább,ráadásul csak az utcán tudnám tartani(hatsávos főútvonal)előbb utóbb baj érné.
Hasonló volt a kawám csak kisebb, meg kockább. Visszahallásból, valami baja lett 2 hétre ahogy elvitték.
Nekem "csak"a testvére volt:CB 900 Bol d'Or(-2 henger)