Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na mentem locsolni, nektek meg jocakát. Az időjárás csúnyán elbánik velem.
Aki idáig mögöttem ült mindenki panaszkodott, hogy kényelmetlen. A Kawán se sokat jött velem pedig az kényelmes volt. Én vinném, de egyszer robival esett és fél. Mindíg a kilóméterórát nézi. A bukók meg kopogtak.
Nem,az nincs rajta.
Vigyázva van rá de használja.(egyébként nehéz mint a dög 285 kg)
De tényleg nagyon szép hangja van.
Berugókaros?
Szerencsés vagy,bár amíg az eredeti ülés volt rajta 15 perc után le akart szállni mert begörcsölt a lába és elzsibbadt a segge.(próbáltam én is,meg tudom érteni)
Egyszer vittem egy Intruderrel,az tetszett neki.(nekem is)
Szép hangja lehet. Álllat.
ki nem vinném az utcára
leszedtem a lábtartót és anélkül bekapná a küllő
lenézik a robit a nagyok.
Tök ugyanilyen(színre és állapotra is)
Háromötvenért vette annak idején,ajánlottak érte már kétmilliót is de nem adta.(sokan megállítják és kérdezgetik hogy nem eladó?)
Csak azért veszélyes mert nincs benne lámpa? (vicc) vagy csuszik a pup.
uh
hozzám ülne, de nem lehet, túl veszélyes. Nomeg nincs 2. hely
Mögém nagyon fel sem ül.
Nézelődtem a fórumokon, ezt találtam:

Zöld erdőbe jártam,
részeg voltam, hánytam.
El akartam dőlni,
nesze bazeg kőlni.
az király lehet a gép is meg a szinkron is. De a megoldás: nem szabad annyit használni, hogy elmenjen :-) úgyis múzeális darab már
A műszaki csemegéről annyit,hogy a nagybátyámnak(már vagy tizenéve)egy 79-es CBX 1000 a partnere.
Nagyon szép,nagyon simán jár,de 6 karburátort összelőni?
igen, szép küllős kerekekkel és nem street legal kipuval. Csak a felirat alul van
Melyik T,az America?(alig ért el a lábam a lábtartóig)
boxer 4-es goldwing, az műszaki csemege egy trudihoz képest
bár a v2 meg szebben durroghatna. Ma próbáltam egy sor 2 Triumph-ot, jó gép, csak valami eszetlen angol nem jó helyre tette a lábtartót. Cserébe nagyon jókat lőtt motorféken
Ma elkelt a benzinpumpa.(Áron örült neki) de CBR plexi az nem lett belőle.(úgy tűnik az északi féltekén kuriózum az ilyesmi)Hacsaknemmajdtalánegyszer.
Más.
Asszonyom tüntetett egy kicsit hogy nem fér el rendesen a Yamahán,mert még mindig magas neki az utaslábtartó,pedig így is lejjebb raktam vagy 6 centivel+ a CBR ülés is jóval nagyobb és magasabb.Kapaszkodó is van.
Mégis lázong.(bár tény hogy én a 174 centimmel törpespicc vagyok mellette,ülve)Csak kell az a Goldwing vagy egy Intruder előbb-utóbb.
Jó,holnap átnézem a rajzát.Jó éjszakát.
Legyen.
De mivel a Jawa még nincs sehol,ezért alkoss nekem egy 12v-os szabályozót az ETZ-mhez(ezen még mechanikus szabályozó van de már 3 fázisú generátorral és egyenirányító híddal készült)
Úgy nézem ennek laposabb és hosszabb az ülőrésze.Nekem jó,ha neked is jó érte a fesszabályzó.