Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Itt találhat ilyet kedves kolléga(bár elektronikát értő műszerész kollégám elég bizalmatlanul nézegette az alkatrészlistát)
http://www.mzclubhungary.com/i...
És nem jutottál előrébb?(9682-h.sz)
igan arrol lenne szó.
Bagoly,a dinamó fesszabályzó rajz érdekel?Találtam egyet egy német lapon,de az hátizsák méretű,nem járműre készült.Tegnap lemértem a Trabant(megtaláltam) dinamót,az pozitív gerjesztésű,tudnom kéne a Jawa dinamó bekötését.Amíg Ábrus nem kéri,addig nem foglalkozom vele.
Köszi a segítséget nekem már napról napra jobban zörög már nincs sok neki hátra szerintem
Ezt így nem tudom,csak akkor ha esetleg meglesz a gép(valamikor)
Akkor majd visszatérünk rá.Addig is köszi.
Holnap megmérem(a mérete nincs leírva sehol)
Egyébként nekem is zörög,pontosabban alapjáraton kopog(megnézem a másikét az lehet hogy jobb)
Alapjáraton hangosabb, meg ahogy szétszedtem, lóg a kuplung picit. Szerintem szerda körül meglesz a méret, meg lehet az ár is.
gyula, ha nem védett az elvi rajzot küldd el lécci, aztán ha nem értem meg a működését akkor eszmét cserélnénk. Régen foglalkoztam vele :-)
Persze ráér köszi,az enyém is genesis 91 es .Az enyémnek már nagyon zörög, Te mit vettél észre rajta a Tiedis csörög?
Na, leeggyeztettem faterrel, kifizeti nekem a műszakit, úgyhogy lesz annyi pénzem hogy megvegyem tőled. Utalni csak étfőn tudok, mert a számlámon nincs annyi pénz most. Nameg kell a számlaszám is.
stevehuffnagel@freemail.hu ra küld már majd a nevet meg számlaszámot, és majd akkor küldöm a címet, hogy hova postázd a cuccot!
Hálám üldözni fog. Már alig várom.

Mint írtam motorra ülnék a jó idővel
Nekem Genesis van, ha ráér jövőhétig utánaérdeklődöm mert nekem is cserés .
Haló haló. Megnézted az ótóját? Szép nem? Nehéz kiszedni a hátsó rugós tagot? Már arrra gondoltam, kiveszem és satu. Hátha. Igaz ebből már csak jövőhéten lesz valami.
Szia Ábrus. Nem tudod véletlenül az 1000 exup kuplungkosár tűgörgős csapágyának a méretét? Ha valaki tudja esetleg az ábruson kívül megköszönöm ha megírja.
Ducati 996 üvegszálból csináltatta az előző tulaj
de asszem a Cagiva Mito-é is ugyan ez(hogy méretre is megegyezik arra mérget nem vennék...)
helló nincs valakinek eladó 3he oldaldeklie? az a pici kéne egy haverom,nak ami az öninditó fogaskerekeit fedi.. valaki?
ezen a motoron milyen faridom van? nagyon faja
na találtam képet az előző mociról erről le tudod lesni,hogy nagyjából miről beszélek
Oké, lehet hogy még ma tudok szólni, ha apám hazaért, és ha azt mondja hogy megsegít egy kicsit anyagilag, akkor hétfőn már küldöm is a pénzt!
úgy emlékszek az a T alakú vas(ami ugye a hátsó részét fogja, oda a központi teló alsórészére van valahova odacsavarozva) az megvan otthon,hétvégén megkeresem és azt küldöm akkor vele.
Az elsőt meg úgy csinálhatsz,hogy alumíniumból(lehet laposvas is,csak azt nehezebb formára hajtani) vágsz 2 db kb 2 centi széles(izlés dolga) csíkot,azt a segédváz(ami a hűtőt is tartja) kis füleibe,másik végét az idom valamelyik furatába rakod,mértrevágod,és meghajlítod(az alut akár kézzel is tudod) hogy jól álljon az idom...kb 10 perces munka volt.
Akkor majd lécci írd meg a címedet ha aktuális lesz,meg hogy mikor adod föl a pénzt és postázom!
Üdv
Oké, akkor majd hétvégén ha ittlesz a motor, és megnéztem mihez lehetne fogatni, akkor majd írok, de sztem kelleni fog. Azt a tartót amit te csináltál hozzá nemtudod ideadni mellé?
6 postával és a tiéd!
Ja, és persze akkor küldöm előre a pénzt.
Olyasmire gondoltam énis. Csakhát nekem idomok nincsenek, de egy ilyen ekeidom jól mutatna azért rajta. Árban megtudnánk egyezni úgy, hogy 5 postával, azt hamarabb össze tudnám szedni, mert még ennyim sincs most.