Itt találhat ilyet kedves kolléga(bár elektronikát értő műszerész kollégám elég bizalmatlanul nézegette az alkatrészlistát) http://www.mzclubhungary.com/i...
Bagoly,a dinamó fesszabályzó rajz érdekel?Találtam egyet egy német lapon,de az hátizsák méretű,nem járműre készült.Tegnap lemértem a Trabant(megtaláltam) dinamót,az pozitív gerjesztésű,tudnom kéne a Jawa dinamó bekötését.Amíg Ábrus nem kéri,addig nem foglalkozom vele.
Na, leeggyeztettem faterrel, kifizeti nekem a műszakit, úgyhogy lesz annyi pénzem hogy megvegyem tőled. Utalni csak étfőn tudok, mert a számlámon nincs annyi pénz most. Nameg kell a számlaszám is.
stevehuffnagel@freemail.hu ra küld már majd a nevet meg számlaszámot, és majd akkor küldöm a címet, hogy hova postázd a cuccot!
Haló haló. Megnézted az ótóját? Szép nem? Nehéz kiszedni a hátsó rugós tagot? Már arrra gondoltam, kiveszem és satu. Hátha. Igaz ebből már csak jövőhéten lesz valami.
Szia Ábrus. Nem tudod véletlenül az 1000 exup kuplungkosár tűgörgős csapágyának a méretét? Ha valaki tudja esetleg az ábruson kívül megköszönöm ha megírja.
úgy emlékszek az a T alakú vas(ami ugye a hátsó részét fogja, oda a központi teló alsórészére van valahova odacsavarozva) az megvan otthon,hétvégén megkeresem és azt küldöm akkor vele.
Az elsőt meg úgy csinálhatsz,hogy alumíniumból(lehet laposvas is,csak azt nehezebb formára hajtani) vágsz 2 db kb 2 centi széles(izlés dolga) csíkot,azt a segédváz(ami a hűtőt is tartja) kis füleibe,másik végét az idom valamelyik furatába rakod,mértrevágod,és meghajlítod(az alut akár kézzel is tudod) hogy jól álljon az idom...kb 10 perces munka volt.
Akkor majd lécci írd meg a címedet ha aktuális lesz,meg hogy mikor adod föl a pénzt és postázom!
Üdv
Oké, akkor majd hétvégén ha ittlesz a motor, és megnéztem mihez lehetne fogatni, akkor majd írok, de sztem kelleni fog. Azt a tartót amit te csináltál hozzá nemtudod ideadni mellé?
Olyasmire gondoltam énis. Csakhát nekem idomok nincsenek, de egy ilyen ekeidom jól mutatna azért rajta. Árban megtudnánk egyezni úgy, hogy 5 postával, azt hamarabb össze tudnám szedni, mert még ennyim sincs most.
http://www.mzclubhungary.com/i...