Ábrus van egy vezetőülésed 600-hoz?Egy vezetőülésért megcsinálom neked az Mz fesszabályzót.Kell egy ülés,csinálnék belőle egy laposabb verziót,mert ez a gyári tevenyereg már alig 20km.-után teljesen elzsibbasztja tökindámat!
Azért finoman az örömködéssel:kimentem és feltúrtam a halomból,megvan de sejtésem beigazolódott,mivel régóta nem látott már benzint ezért a gumi alkatrészei "beszáradtak"és kattog de nem szállít.
Szétszedtem,javítható.Holnap elviszem.(ezt csak azért írtam hogy ne ünnepelj előre)
Hát ezzel a plexivel megfogtál !
Az MRA talán az egyik legjobb,tapasztalat szerint,viszont igen borsos az ára. Minőségre a Puig is egész jó és árban is.
Szal amivel tudnék szolgálni : (jóárasítva természetesen) fékbetét,láncszettek,olaj-levegőszűrő,kuplunglamel
la
De van eladó furatmikrométerem(supito)
Szal tudok ezt-azt, de ha gondolod,akkor rendezhetjük jó(ill szar) magyar Forintban is
Én is csak 30 km mentem,mert most se pénz,se idő sincs másra.(de azért jó volt)
Ha a telószár tetejére gondolsz,akkor nem kell okvetlenül eljönnöd érte(persze jöhetsz ha akarsz)elküldhetem postán is,Te meg elküldöd azokat amiket kivettél és kész.(de az is előfordulhat hogy hirtelen felindulásból egyszer elindulok arrafelé némi jóidő és egyeztetés után)
Hát én meg lassan lerakom. sajnos. De dolgozni kell ha motorozni akarok, drága beny a. Májusba még szeretnék elmenni találkozóra, utána csak helybe topi, max 50km környék. Úgyhogy még májusban téged is útba ejtelek. Ha még aktuális.
Tegnap itt esett kb egy órán keresztül,pedig motorozni terveztem(de jól esett)
Ma idén először felébreszttem a járművet és fordultam vele egyet itt a környéken.Én nem estem.(de jól esett)
Vazze,én meg éppen behívtam ide hozzám szegedre az üllési baráti kört!Itt főzzük a birkát nálam az udvarban.Két hete ott főztem kint a bográcsost a Wesselényi utcában,csak a telefonszámod nem volt nálam,nem tudtalak elérni!
Most éppen nyugi van itt a gyárban,kihasználtam a lehetőséget.Már van egy vázlat,majd megcsinálom.Van úgy hogy három-négy napig se jut rá időm,lehet hogy mikorra kellene ,akkor éppen nem érnék rá.Ha neked nem kell,majd felrakom az MZ-oldalra.Ha már regisztráltam!
Jóóóóóóóestét az uraknak. Suzuki javítást átadtam nem javult. Szóval aztat mondod, a kuplung zörög, nincs nagy baj. Megfogadom. Nekem jól jött volna az eső, locsolunk ezerrel. Node mezőgazdaság az ilyen.
Szia Áron.
Rengeteg cucc?CBR 1000f-hez (SC24 89-92) túraplexi?(minél magasabb) akár csak mintának is?
(ebben az esetben előfordulhat hogy van itt valami amit szeretnél)
Csak nyugodtan Gyulám,egyenlőre még nem kell erőltetni.
Ez a gép még csak egy lehetőség,semmi több.(egyenlőre)
Ha esetleg meglesz,ráérsz akkor kitalálni hogy hogy csináld.
Most éppen ábrus Mz fesszabályzóján rágódom.Nem is olyan egyszerű,mert egy dinamószabályzónak összesen három funkciója van,ezt kell elektromosan helyettesíteni.
Mingyárt dobok fel képet róla.(kb 20perc aztán jövök)
Lehet egy kicsit alkudni is!
Nemgond,meggyógyítjuk! S majd tovább él a gokarton !
Szétszedtem,javítható.Holnap elviszem.(ezt csak azért írtam hogy ne ünnepelj előre)
Persze,persze, nyitva leszek!
Hát ezzel a plexivel megfogtál !
Az MRA talán az egyik legjobb,tapasztalat szerint,viszont igen borsos az ára. Minőségre a Puig is egész jó és árban is.
Szal amivel tudnék szolgálni : (jóárasítva természetesen) fékbetét,láncszettek,olaj-levegőszűrő,kuplunglamel
la
De van eladó furatmikrométerem(supito)
Szal tudok ezt-azt, de ha gondolod,akkor rendezhetjük jó(ill szar) magyar Forintban is
Ha a telószár tetejére gondolsz,akkor nem kell okvetlenül eljönnöd érte(persze jöhetsz ha akarsz)elküldhetem postán is,Te meg elküldöd azokat amiket kivettél és kész.(de az is előfordulhat hogy hirtelen felindulásból egyszer elindulok arrafelé némi jóidő és egyeztetés után)
Ma idén először felébreszttem a járművet és fordultam vele egyet itt a környéken.Én nem estem.(de jól esett)
Rengeteg cucc?CBR 1000f-hez (SC24 89-92) túraplexi?(minél magasabb) akár csak mintának is?
(ebben az esetben előfordulhat hogy van itt valami amit szeretnél)
Ez a gép még csak egy lehetőség,semmi több.(egyenlőre)
Ha esetleg meglesz,ráérsz akkor kitalálni hogy hogy csináld.