Üdv srácok,jó volt a húsvét?Jaszipapának üzenem van két fesszabályzóm félkészen,ha a munkám engedi,a héten befejezem őket.A széles gumit nem javaslom,kanyarban sz*r lesz az útfekvése,és visszafogja a motort,gyenge lesz a gép.Majd én is kiveszem alóla a 160-ast,mert még az 500-nak is sok!
Láttam őt a CBR fórumon.(nem kérdeztem csak láttam)
De tulajdonképpen ez nekem most miért jó?
(egyébként a CBR fórumon körülnézve rájöttem hogy nem jó helyen kérdezősködtem)
Bagoly600!
Köszi,hogy megkédezted.
Én is már utána jártam,és a Cromaxnál kedvezménnyel 21-22Ft. Már meg is rendeltem,mert selytettem,hogy az ismerősöd se tud olcsobban (szervízből),ha csak nem mentett cucc.
A Márkaszervízben meg 25Ft.
Különben meg jobb lett a vas a szinkron után,egy picit jobban felveszi a gázfröccsöt,meg egyenletesebb a járása.
Még egyszer KÖSZI!
szerintem is gyökérség ez a gumiméret-mánia Kár, hogy a 600-as FZR-re nem kapni már megfelelő gumit a 18-as kerékre. Én anno pont a 18-as átmérő miatt vágtam bele a másikba aztán tovább...
De most nekem 190-es a hátsó gumim és tényleg jól néz ki. Csak mióta nem motorozok utcán nem tudom mutogatni a fagyizó előtt
Még annyit:a haveromnak is beépítettük az XV 1000-be az fzr 1000 hátsó kerekét (160/60-18),mert neki széles gumi kellett ami "mutat"valahogy(a gyári 130/nememlékszem-18 volt)
Az eredmény:az addig szuperül vezethető futóművet sikerült is elb@szni sávban szédelgősre.(de neki tetszett mert jól néz ki és azért nagyjából használható)
Ha érdekel valakit az megnézheti,ott van a képeim között.
Az igazságot majd a 250-est használók megmondják,ez csak a saját véleményem:az ezresre ad meg a gyár 160/60-18-as méretet,mi a fenének kell a látvány miatt elrontani egy motor kezelhetőségét.Mert jobb nem lesz tőle,csak rosszabb.Megadnak rá egy gyári méretet,attól max.10mm-el eltérhetsz de annak sem biztos hogy van értelme.
Sokaknál látom ezt a széles gumi mániát(most nem rád gondolok)hogy belepréselné a 190-est is a lengővillába ha lehetne,mert akkor "nagymotornak "nézne ki és biztos hogy úgy fog majd kanyarodni mint Rossi a pályán(hogy a füle is leér).
Aztán ráébred hogy a Hungaroring meg a 62-es főútvonal nem teljesen ugyanaz,a főúton simán meglesz az "aktív"futómű,ami gyárilag méregdrága extra és gondolkodik helyettünk,itt meg ajándék a hülyeségünkért.(az összes útborda megvezeti mindenfelé a szélesebb gumit)
szóval én nem erőltetném ezt szélesítést ha nem muszáj.
hello!
azt szeretném kérdezni hogy jó-e egy 150/60-as gumi vagy esetleg egy 160/60-as gumi egy yamaha fzr 250-be 2kr-es vázba?
valaszaitokat előre is köszi
Mert ha igen,akkor így talán könnyebb lesz: http://sr125.atw.hu/
De ha mégsem boldogulsz akkor szívesen segítünk mi is.(ha már Te is ilyen Hangszeren játszol)
Nekem van egy vázam meg egy pár apróságom,csak nem tudom,hogy forgalomba lehet-e helyezni!Egy karosszériás meg tudja csinálni,de ha meg van rogyva nem lesz tuti!Át is lehetne még hegeszteni,azt is jól megcsinálja a lakatos!
De tulajdonképpen ez nekem most miért jó?
(egyébként a CBR fórumon körülnézve rájöttem hogy nem jó helyen kérdezősködtem)
Köszi,hogy megkédezted.
Én is már utána jártam,és a Cromaxnál kedvezménnyel 21-22Ft. Már meg is rendeltem,mert selytettem,hogy az ismerősöd se tud olcsobban (szervízből),ha csak nem mentett cucc.
A Márkaszervízben meg 25Ft.
Különben meg jobb lett a vas a szinkron után,egy picit jobban felveszi a gázfröccsöt,meg egyenletesebb a járása.
Még egyszer KÖSZI!
De most nekem 190-es a hátsó gumim és tényleg jól néz ki. Csak mióta nem motorozok utcán nem tudom mutogatni a fagyizó előtt
Az eredmény:az addig szuperül vezethető futóművet sikerült is elb@szni sávban szédelgősre.(de neki tetszett mert jól néz ki és azért nagyjából használható)
Ha érdekel valakit az megnézheti,ott van a képeim között.
Sokaknál látom ezt a széles gumi mániát(most nem rád gondolok)hogy belepréselné a 190-est is a lengővillába ha lehetne,mert akkor "nagymotornak "nézne ki és biztos hogy úgy fog majd kanyarodni mint Rossi a pályán(hogy a füle is leér).
Aztán ráébred hogy a Hungaroring meg a 62-es főútvonal nem teljesen ugyanaz,a főúton simán meglesz az "aktív"futómű,ami gyárilag méregdrága extra és gondolkodik helyettünk,itt meg ajándék a hülyeségünkért.(az összes útborda megvezeti mindenfelé a szélesebb gumit)
szóval én nem erőltetném ezt szélesítést ha nem muszáj.
azt szeretném kérdezni hogy jó-e egy 150/60-as gumi vagy esetleg egy 160/60-as gumi egy yamaha fzr 250-be 2kr-es vázba?
valaszaitokat előre is köszi
De ha mégsem boldogulsz akkor szívesen segítünk mi is.(ha már Te is ilyen Hangszeren játszol)
(csak a hirdetési kép miatt kérdezem)