Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem ártana tudni hogy milyen géped van.(adatlap kitöltése ajánlott)
Mert ha Pl:ezredes,akkor kevés a 2,5 liter.
A 10w60-nal nincs gond,az nem híg bele.
Milyen szintet látsz oldalt az ablakban ha pörgeted(lejjebb megy a szint,vagy eltűnik?)
Ahol régen dolgoztam, ott a gépek plexije, nagy táblába jött. Több féle vastag volt. Ha gondolod utánna érdeklődök.
10 l-es étolajos kupa szelve? Kicsit csíkos, de formázható
Még nincs sehol a láthatáron de csak összejön előbb-utóbb.
A teljes link már megint nem működik,de itt találsz.
http://www.biker-world.hu/kate...álok&p0=Km.spirál&szi
nt=4&parent_cat_id=1916&cat_name=1991%20(3LE)&hivo_cat_i
d=1&h_hivoszint_id=3&h_cat_id=1
Először én is a villamos rendszerben néznék körül,hogy az izzók egyformák-e(teljesítményre),érintkeznek-e rendesen a foglalatban,nincs-e valahol zárlat kidörzsölődés vagy vezetéktörés miatt,esetleg a kapcsolónál.
Az elektronikus indexrelé nem nagyon szokott megdögleni,de ha mégis,akkor a nagyvason látott relék is jók.
Nem kevés mert most lett kicserélve 2,5liter belement.
Lehet híg az ojal?
Valszeg kevesebb van benne mint kellene, utántöltés esedékes
Csá!

Most cseréltem az olajat Liqui Moli 10w60-as olajat tettem bele és az olajszint jelző lámpa alapjáraton nem világít de ha pörgtem akkor nagyon halványan világit. Ez baj vagy nem?
Halllló Lett-e széltorlaszod?
pontosan. de, egy szinkron teszter nem olcsó.... innentől én csinálok mindent majd rajta a karbi beállításn kívül, csak most a garázs a ház felújítás miatt raktárnak van épp használva. Nemtok bejutni, és mivel majd olyan jűnius körül költözöm csak oda, még a szerszámaim is szanaszéjel. mulkor mikor beköpte a gyertyát, fél napig kerestem imbuszkulcsot az idomhoz.
Sziasztok!
'90-es FZR 1000-hez keresek
KM ÓRA SPIRÁLT
Hol lehetne beszerezni?
Helau.Én már voltam nem egyszer,idén is szeretnék.
Nem lehet hogy valahol,valamelyik kábeled zárlatos?Nekem az indexkapcsoló ért le testre mikor eltoltam,de úgy hogy még a gyújtás is kihagyott egy pillanatra.Aztán leszigeteltem,jó lett.
hello ábrus! az index relé furcsa nyikorgó hangot ad jó volna ha vki segítene mit csináljak. mikor 5-10 mp-ig és utána vagy az izzó vagy még erőteljesebben nyikorog. vegyek újat ha igen akkor milyet jók azok amik a nagyvason.hu vannak?
Tehát ha ezeket megtanulod,és Te csinálod,akkor pontosan ennyivel többet költhetsz benzinre évente.
Igen. Csak a munkadíj. Bementem a műhelybe, épp egy FZR 1000-et tolt arrébb a szerelő. Jó volt látni.
Ez a Pilismaróti találkozó!Az jó buli,a tavalyiról rakott fel valaki videót is.Arra szeretnék elmenni.
na akkor majd összefutunk!
Sziasztok!
Szeretnék ajánlani egy motoros találkozót május vége felé,
addigra csak összerakjátok a mocikat.
Egy suhanckori barátom rendezi,már sokadik alkalommal.
Őszintén bevalva,még én se voltam,de ahogy mesélik a haverok,
elég jó bulik voltak.Nézzétek meg az oldalon a fotókat is.

http://www.strangehordemc.hu/p...
Ez csak a munkadíj?
annyiért baráti. máshol ennyi csak maga a karbiszinkron
Ha minden sikerül, igen.
drótkorong flexre + új festés.
ez biztos hatásos.