Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na készülök a május 1-re (onnantól fogalomban a motor).
A Yamaha Máthé-nál (Debrecen) az okleveles motorszerelő 15 e Ft-ért fog olajat, szűrőket, gyertyákat, teló szimering porvédőt cserélni és csinálja meg a karbi szinkront. Ez normális szervíz díj érte?
cif
Nem tudja vki, hogy ezt mivel lehet lepucolni? Féktisztító, brigéciol, felnitisztító, nitrohígító, benzin nem viszi.
Ötlet?
Hello!
Teleszkóp szimering cserénél elég csak az alsó imbuszt kicsavarni és lehúzni az alját vagy hogy működik ez?
remélem vki segít. KÖSZIKE
Én cseréltem gyetyát,trafót,lejjebb raktam a súbertűket,így most már nem hagy ki egyik sem.Nézd meg jó gyetyával milyen színű a szikra,kékeslila a jó.Ha kevés benzint kap az se jó,ha sokat az se.Nekem ömlött be a benzin,ezért tettem lejjebb a tűket,és fehéres vékony szikrát adtak a trafók,azokat is cseréltem.Sokszor több kisebb hibából áll össze a fő baj.
jön valaki májusban a jászboldogházi motoros találkozora?
Nekem a pipa nem volt rajta rendesen az szívatott.
Sziasztok!

Tippeket kérek:

Jelenség: 600 motor kigyorsulásnál, ha a jóisten is úgy akarja részlegesen néha bedarál, egy henger kihagy, majd mintha mi se történt volna gyorsul tovább. Ezt képes minden sebességfokozatban játszani. Ha úri kedve úgy akarja akár 10 percig se darálgat, megy mintha mi se történt volna, aztán képes újra produkálni a jelenséget

Gyertyára gondolok. Más ötlet?
Szia!
Köszönöm az infot, keresni fogom!
Már nem nagyon emlékszem a részletekre, de kb. 70e Ft volt mindenestől amit költöttem a négy nap alatt. Benne üzemanyag, útdíj, szállás, kaja. Azért az első napot senkinek sem kívánom, 10 fok és végig szakadó eső. De úgy kell nekünk...
hát ja,ott fasza bulik voltak. csak kivágták az ut mellől azokat a nagy fákat,és az utcárol lehetne látni a koncerteket. nyilván nem fizetne be mindenki,inkább lesátoroznának az ut mellett....
Az szívás. Pedig ott jó bulik voltak.
Húsvét. Szülőlátogatás.
ja,szilváson voltam tavaly is jogsi nélkul viszont idén ugy néz ki h elmarad.
Hali!én 3000ért vettem és nem az volt a baja ugyhogy nem kelett ,így maradt meg,keresni nem akarok rajta ugyanannyiért odadom,tehát 3000ft.

Minden jót!
bill22,neked is ajánlok érte egy ezrest,állítólag az Fzr-ek hőérzékelői egyformák.
Zsolti,szombaton is lesz találkozó Szalkszentmártonban!
Körtepálinkás jó reggelt,érdekelnek a hőérzékelők!Snoopy mennyit kérsz érte?Én mondok egy ezrest.
Akkor Újszilvás már befigyelhet.
Állítólag az öreg is Fzr-es volt. Ennyit tudok róla én is. Cimbinek a mociját szépen rendbe rakta. ha kell a száma szólj, és majd értekeztek vele, hogyan tovább. Vagy szakszervíz, Kalmárék, ahogy beérsz Vásárhely felől, Szegedre, jobról vannak.
válaszoltam. akkor majd szolsz h mi a helyzet,most megyek szunyálni. köszi szépen tényleg,előre is. csövi
vétel
Bagoly,Bagoly jelentkezz!
Sajna Fazerben nem tudok segíteni de azt javaslom hívd fel a Yakomotot(72/238-994 Kovács Szilveszter)ha tudja valaki akkor Ő biztos.
A Cortinás képek nagyon szépek(irigyellek)mennyi pénzből tudtátok megcsinálni?(összesen)
Tulképp nem sürge. Nem mond semmit a cím, de megtalálnám, ha keresném. Meg az se lenne baj, ha olyan látná-hallaná a mocit, aki ismeri ezeket, nekem ebben nincs akkora rutinom. Nem mintha vmi baja lenne, de ne is legyen.