köszike! qrva jo lenne, de nekem csak egy bö honap mulva lesz meg a jogsim, és egyelőre csak a jászságban motorozok. nyáron meg szerintem nem sokat leszek itt. viszont szeptembertől lehet rola szo.
Mennyire sürgős? Van szegeden egy kisöreg, telefonszámot tudok adni, de én még nem voltam nála. A Csillagtérnél dolgozik, nem tudom mond e neked így valamit.
miért lenne szégyen? nagyon hozzá tudnak nöni az emberhez, az én tézisem szerint a motoroknak lelkuk van! amúgy általában én is csongrád megyében tengetem a napjaimat, szegeden tanulok.
Hát igen. Ennyiért már megéri. Lehet kéne rendelni egyet. Ha megmarad a moci, hálás dolog lesz. Elvitték a Kawámat is Szégyen nem szégyen, megsirattam. Hozzám nőtt az évek alatt. Rossz volt látni ahogy más megy vele, nem én. De itt a Yami.
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék, a páromnak van egy '98-as 400-as Fazer-e. Ránézésre ugyanaz a szögletes kétlámpás fejidom van rajta, mint a későbbi 600-ason.
Nem találok hozzá műszaki paramétereket sehol. Louis motorkatalógusa nem is ismeri... Konkrétan gumiméret, gyertyatípus, légszűrő, olajszűrő, stb. érdekelne.
Előre is köszönöm.
Jó reggelit mindenkinek.Látom lejjebb ábrus kicsit kiakadt az olajszintjelzőn.Na akkor mégegyszer:az FZR-en nincs olajnyomásmérő!Olajszintjelző van,(budiúszós,ahogy írta valaki)és indításkor a start kapcsoló ad neki direkt feszkót,tehát indításkor kell világítania,ez a lámpateszt!Ha viszont járó motornál is világít,akkor olajutántöltés esedékes!
nem probáltam még soha,de majd megoldom!:) figyelj,akkor a részleteket beszéljuk meg mailben,vagy telefonon, majd holnap irok egy mailt,oké? és előre is köszi a kedvsességed! hali
nem emlékszem már mit mondtál akkor,de nekem ez nagyon megfelel! viszont olyan gondom van h én biztos nem járok vác közelében sem.:S tudom h ezer forintért nem nagyon éri meg kinlodni de nagyon megköszönném ha feladnád postán.:)
Egy kis segítséget kérnék, a páromnak van egy '98-as 400-as Fazer-e. Ránézésre ugyanaz a szögletes kétlámpás fejidom van rajta, mint a későbbi 600-ason.
Nem találok hozzá műszaki paramétereket sehol. Louis motorkatalógusa nem is ismeri... Konkrétan gumiméret, gyertyatípus, légszűrő, olajszűrő, stb. érdekelne.
Előre is köszönöm.
Csongrád megyében elmék bárhova, bármikor.
A pénz nem számít, csak ne legyen drága
Én kb:15-ből csináltam meg magamnak.