Majd teszek fel rola képet csak még le kell butítani.Amugy amit a Bakosi ajánlott a 400-as fzr felni és a Busa lánckerékkel stimmel.
Snoopy akkor majd beszélunk rola.
jo lett a mocim olyan mint ha a 17-es kerekkel jott volna ki gyarilag , amugy voltam ma feléd motorozni.300km-ert beletekertem a vasba.Snoopy.osszefuthatnánk a kozeljovobe.
itt http://www.biker-world.hu/kate...észek&p0=Főmunkahenge
r%20javitó&szint=4&parent_cat_id=1903&cat_name=1988%20(
2KK)&hivo_cat_id=17&h_hivoszint_id=3&h_cat_id=17
Valaki nem tudja véletlen hogy Fz 750be hol lehet kapni kuplung munkahenger gumitömítést? Vagy mit lehet vele csinlálni ha a bal oldalán egy kicsit folyik?
A Szatunánál csak "gyári" plexi formájuk van magasított nincs .
Ez 7,700 Ft.Azt mondták ha viszek mintát akkor bármilyet meg tudnak csinálni.Megnézték a hasonlókat is,de nem lehet normálisan átalakítani erre.
Az emeletes plexi lenne a legjobb,lenne is(MRA)de:
Bagoly szervíztulajdonos?9467 h.sz-re valami ötlet?
A CBR Klubban is feltettem a kérdést De egyenlőre eddig ennyi "segítség" jött:(idézem) hagyd a szatunát
egy szar
vegyél normálisat.
hát a 38 elég vékonynak hangzik
50e-be tiéd a két villa, alsó felső kifli és benne van a csomagban a jobb és bal kormánycsutka, hisz az is kell Meg a csapágy is.
A féknyeregcsavarok távolsága 100mm, 298-as tárcsához passzol.
oké de az a gond hogy az enyémben 38 mm-es az első teló. csak villahíddal együtt tudnám cserélni azzal együtt mennyiért adod? egyenlőre csak az első kéne de akkor úgy hogy a 2 villa a villahidak és a kormánycsapágy. hm? és amúgy jók nem eresztenek olj van bennük? ja és hányas féktárcsához jók és mekkora a távolság a két lyuk között ami a fékmunkahengereket fogja?
Snoopy akkor majd beszélunk rola.