Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Majd teszek fel rola képet csak még le kell butítani.Amugy amit a Bakosi ajánlott a 400-as fzr felni és a Busa lánckerékkel stimmel.
Snoopy akkor majd beszélunk rola.
tegyél képet!
Mostmár majdnem mindennapi használatban van a motor,ugyhogy nekem bármikor jó!hétköznap csak 6 után!
jo lett a mocim olyan mint ha a 17-es kerekkel jott volna ki gyarilag , amugy voltam ma feléd motorozni.300km-ert beletekertem a vasba.Snoopy.osszefuthatnánk a kozeljovobe.
Nem arra gondolok. Fent a kormányon ami van.
itt http://www.biker-world.hu/kate...észek&p0=Főmunkahenge
r%20javitó&szint=4&parent_cat_id=1903&cat_name=1988%20(
2KK)&hivo_cat_id=17&h_hivoszint_id=3&h_cat_id=17
06 72/238-994.
Postával együtt volt a "felújítókészlet" 7e körül.(ha lent a blokk oldalára gondolsz)
119 Euro.
Valaki nem tudja véletlen hogy Fz 750be hol lehet kapni kuplung munkahenger gumitömítést? Vagy mit lehet vele csinlálni ha a bal oldalán egy kicsit folyik?
mennyi az MRA? eBay-en találtam 60 GBP-ért valami Givi vagy efféle cuccot
Hókotrást nem vállalok.
Köszi,holnap felhívom.
A Szatunánál csak "gyári" plexi formájuk van magasított nincs .
Ez 7,700 Ft.Azt mondták ha viszek mintát akkor bármilyet meg tudnak csinálni.Megnézték a hasonlókat is,de nem lehet normálisan átalakítani erre.
Az emeletes plexi lenne a legjobb,lenne is(MRA)de:
Ábrus nekem van egy kurva nagy kimko robesz plexim ha kell...
mennyibe lenne a szatuna cucc?
Amúgy megpróbálnék egy amolyan emeletes plaxit készíteni, ami túramotorokon szokott lenni
Bagoly szervíztulajdonos?9467 h.sz-re valami ötlet?
A CBR Klubban is feltettem a kérdést De egyenlőre eddig ennyi "segítség" jött:(idézem) hagyd a szatunát
egy szar
vegyél normálisat.
holnap meglesz
oké de a boldogsághoz még kellene egy tengej átmérő majd. jó lenne ha passzolna mert nem akarok elsőkereket is cserélni
legyen 44000, és akkor volt alku is
Én is odavalósi voltam. Csak az élet elsodort. De elég sűrűn járok át.
Szentes
a kormánycsutkák nem kellenének mert már készül rá a cross kormány . azok nélkül nem lehetne mondjuk 40000.
hát a 38 elég vékonynak hangzik
50e-be tiéd a két villa, alsó felső kifli és benne van a csomagban a jobb és bal kormánycsutka, hisz az is kell Meg a csapágy is.
A féknyeregcsavarok távolsága 100mm, 298-as tárcsához passzol.
oké de az a gond hogy az enyémben 38 mm-es az első teló. csak villahíddal együtt tudnám cserélni azzal együtt mennyiért adod? egyenlőre csak az első kéne de akkor úgy hogy a 2 villa a villahidak és a kormánycsapágy. hm? és amúgy jók nem eresztenek olj van bennük? ja és hányas féktárcsához jók és mekkora a távolság a két lyuk között ami a fékmunkahengereket fogja?