Hali! komolyan mondom sokan vannak vendégek hidjétek ell szerintem az erös forintunk véget mert ugye ha kintiek váltanak akkor ök most jól járnak ilyen ritka ,hogy már ilyenkor vannak persze hozzákel tenni 90% vénkúrvák punci még kevés van de a jó idő kihozza öket
Nem,de szerettem volna.Amit feltettél az az új Fireblade-é,nekem meg a 89-92-es évjáratig lenne jó.(ugyanis nekem pont olyan idom van a gépen mint amit az előbb feltettem,csak gyári plexivel,ez viszont pont a pofámba túrja a szelet és meg lehet süketülni tőle)
Bedobom ide is hátha valaki ilyet gyűjt:
CBR 1000f SC-24-re keresek valami magasabb túraplexit ha van valakinek,bármilyen szakadt-törött is érdekel,az mintának kellene.
(a Szatunánál legyártanák)
Vagy ha tudja valaki hol találok,az is jó lenne.(olyasmit mint a képeken)
Előre is köszi.
Jaja, én mondtam hogy kéne, csak nemtudom hogy mikor! De ha te hamarabb meg tudod venni, akkor vedd meg nyugodtan, én nemtudom hogy lesz e rá még idén pénzem!
a hátsó R6 rugóstag megvan, jövő héten lemérem és akkor el tudod dönteni befér-e. A két első villa itt valakinek foglalva van, vele kéne egyezkedni. Én már nem emléxem kinek
helló bagoly! szeretnék veled tárgyalni futómű ügyben emleggetél nekem hátsó telót meg az elsö is érdekelne. ugyan is ma voltunk egy olyan jó 350 km es túrán és rákellett ébredjek milyen kevés a futómüvem ehez a blokkhoz
Én is elmentem húzatni kicsit tegnap. Azt tapasztaltam, hogy kis hajtás (max 7-8000 ford) után levéve a gázt (motorfék), leáll, de utána beindul, megy rendesen. Idén még 10 km-t se mentem vele. Ezt eddig nem csinálta, mi lehet a baj? (FZR 1000 Exup, '93)
Látható hogy a tetejéből levágtam majdnem egy tenyérnyi csíkot és így még rosszabb lett.
(tavaly tavaszal még ilyen is volt)
CBR 1000f SC-24-re keresek valami magasabb túraplexit ha van valakinek,bármilyen szakadt-törött is érdekel,az mintának kellene.
(a Szatunánál legyártanák)
Vagy ha tudja valaki hol találok,az is jó lenne.(olyasmit mint a képeken)
Előre is köszi.
Csak nekem CBR 1000f-é kellene.
De azért rendes tőled.
Én is elmentem húzatni kicsit tegnap. Azt tapasztaltam, hogy kis hajtás (max 7-8000 ford) után levéve a gázt (motorfék), leáll, de utána beindul, megy rendesen. Idén még 10 km-t se mentem vele. Ezt eddig nem csinálta, mi lehet a baj? (FZR 1000 Exup, '93)