Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de azért 2 vállalkozo kedvü ember már fürdöt nem hiszem ,hogy melegük volt
Hali! komolyan mondom sokan vannak vendégek hidjétek ell szerintem az erös forintunk véget mert ugye ha kintiek váltanak akkor ök most jól járnak ilyen ritka ,hogy már ilyenkor vannak persze hozzákel tenni 90% vénkúrvák punci még kevés van de a jó idő kihozza öket
megyek tesztelem az uj kereket
Bakosi az NDK-as turistak megerkeztek a balcsira
Most viszont ilyen.
Látható hogy a tetejéből levágtam majdnem egy tenyérnyi csíkot és így még rosszabb lett.
Ez gyárilag(a CBR idom+plexi)ilyen.
(tavaly tavaszal még ilyen is volt)
az első pár neked is 30e, a hátsó 15e. FZR600R-be való 2004-es körüli R6 hátsó rugóstag (minden irányban állítható)
Nem,de szerettem volna.Amit feltettél az az új Fireblade-é,nekem meg a 89-92-es évjáratig lenne jó.(ugyanis nekem pont olyan idom van a gépen mint amit az előbb feltettem,csak gyári plexivel,ez viszont pont a pofámba túrja a szelet és meg lehet süketülni tőle)
Bedobom ide is hátha valaki ilyet gyűjt:
CBR 1000f SC-24-re keresek valami magasabb túraplexit ha van valakinek,bármilyen szakadt-törött is érdekel,az mintának kellene.
(a Szatunánál legyártanák)
Vagy ha tudja valaki hol találok,az is jó lenne.(olyasmit mint a képeken)
Előre is köszi.
Az apróba nem találtál?
Szép.
Csak nekem CBR 1000f-é kellene.
De azért rendes tőled.
oké majd méregetek hogy az én 400 as cuccomba be megy e. amugy mennyi az ára az elsőnek és a hátsónak?
41mm, ugyanakkora mint a 3HE
na steve azt mondja tölle oké. mekkora átméröjü az első? megmérnéd majd.
Jaja, én mondtam hogy kéne, csak nemtudom hogy mikor! De ha te hamarabb meg tudod venni, akkor vedd meg nyugodtan, én nemtudom hogy lesz e rá még idén pénzem!
Hali te merre lax? Cs.megyeiek ketten is vagyunk már.
ja oké én azt hiszem stevehufnagelnek van foglava de beszélrk vele kell e neki
a hátsó R6 rugóstag megvan, jövő héten lemérem és akkor el tudod dönteni befér-e. A két első villa itt valakinek foglalva van, vele kéne egyezkedni. Én már nem emléxem kinek
helló bagoly! szeretnék veled tárgyalni futómű ügyben emleggetél nekem hátsó telót meg az elsö is érdekelne. ugyan is ma voltunk egy olyan jó 350 km es túrán és rákellett ébredjek milyen kevés a futómüvem ehez a blokkhoz
szerintem kevés cuccot kap
Sziasztok

Én is elmentem húzatni kicsit tegnap. Azt tapasztaltam, hogy kis hajtás (max 7-8000 ford) után levéve a gázt (motorfék), leáll, de utána beindul, megy rendesen. Idén még 10 km-t se mentem vele. Ezt eddig nem csinálta, mi lehet a baj? (FZR 1000 Exup, '93)
A munkadíjam. +1 üveg uborka, és 1 torma.