Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszi szépen ,remélem segíteni tudnak.
Végem. Nem forgatja a motor a tengelyt. Kézzel meg simán. A lapátok épek.
Itt megmondják neked: 06 72 238-994 Yakomoto Bt Pécs (főleg Yamaha alkatrészbázis és szervíz)én évek óta bármit kérdeztem mindíg nagyon szívesen segítettek bár sosem jártam ott.)ha egy szőke női hang veszi fel a telefont akkor mondd neki,hogy a Kovács Szilvesztert keresed.(ő a tulajdonos ,a szőke pedig a barátnője/felesége,elég súlyos bár kedves )
Egy csavarral leszek gondba, és imádkozok, nehogy nagy baj legyen.
sajnos ahogy kiderült nem tudjuk. de bármelyik akkugyártó oldalán találsz keresőt és ott típus alapján kereshetsz akkut.
légyszi mondja meg valaki milyen aksi kell egy FZR 250-hez.

köszi
Hanem olyan.
Arra azért figyelj hogy még a Te hűtőd és az Exup-é SEM teljesen egyforma.
Nem ilyen.
Nem gáz ha pirosba van a vízhőfok városba az első vagy második piros lámpánál, nekem az volt hogy város végig piros de ahogy elértem a 80km/h-t párszáz méter alatt visszahűlt közepesre. És ez a kézzel bekapcsolt ventilátorral volt. YZF750-en kettő venti egymás mellett ugyanilyen venti van az FZR1000-en csak egy. Motoros felvonuláson is mindenkinek ilyen gondja van.
Nos én ezt találtam, de javítsatok ki ha tévedtem.
Uha, én nem találkoztam ilyennel.
Igen ezt a lapkaszettet láttam én is készletben.
Ha a szimmering átereszt,beáll a csapágy és a tengely végén a nútolást eldarálja.Ladánál meg az alu lapátokat ette meg egy idő után az orosz fagyálló.Wartburgnál volt olyan hibám,hogy hátrafelé elmozdult a szivattyútengely,beleért a házba az meg szépen leköszörülte a lapátokat.Na ezért akartam én először léghűtésest venni,de annak is vannak korlátai.
ha szelephézagoló lapkát akkartok ,darabra is lehet venni vagy készletbe is akinek ami tetszik ,nagyvas.hu vagy pinkmotors.hu mind a két méretü van náluk 7.48 as és a 9,48 as 1,20 astol a 3,50 ig és 360/db ja inkább mint a bikers motornál 1500 meg még drágáb
Ez ugyan a 600-é,de valószínű a tied is ilyen.
Asszem két csavar fogja,könnyen leveheted,aztán majd látod mi van vele.
Fejlemények. Rádugtam a szivattyúra a csövet felöntöttem vízzel. ráindítottam, és a víz meg sem mozdult. Valszínű vízpupa ugye?
Hali. Azt már tegnap kidobtuk. Ma voltam Szegeden és pirosba volt. Most leszedtem a hűtőt, 1.5-1.7 l folyadék volt komplett a motorba. A sapkánál azt mutatta hogy tele van. Ennyi lehet? Hengerfej tömítés esetleg? Hűtő már volna.
Hello! Asszem még a DT125-ös vízhűtője is ugyanez meg köbcentitől függetlenül az összes FZR-nek ugyanez a hűtője méretre minden, de le kell csekkolni, a termosztátot meg ki is kell dobni a kukába, volt egy gixeres fékpadi mérés ott írták hogy 70 foknál a legerősebb.
Istenkirály vagy.
Próbáld meg itt, most találtam a használtautón

Fzr1000 bontva
Más baj is van. Most értem haza Szegedről, városba,melegszik. Biztos alergiás. néztem, a hűtőn nem lehet átlátni, úgyhogy 1000 hűtőt keresek, ha lenne valakinek. .
légyszi mondja meg valaki milyen aksi kell egy FZR 250-hez.

köszi