Itt megmondják neked: 06 72 238-994 Yakomoto Bt Pécs (főleg Yamaha alkatrészbázis és szervíz)én évek óta bármit kérdeztem mindíg nagyon szívesen segítettek bár sosem jártam ott.)ha egy szőke női hang veszi fel a telefont akkor mondd neki,hogy a Kovács Szilvesztert keresed.(ő a tulajdonos ,a szőke pedig a barátnője/felesége,elég súlyos bár kedves )
Nem gáz ha pirosba van a vízhőfok városba az első vagy második piros lámpánál, nekem az volt hogy város végig piros de ahogy elértem a 80km/h-t párszáz méter alatt visszahűlt közepesre. És ez a kézzel bekapcsolt ventilátorral volt. YZF750-en kettő venti egymás mellett ugyanilyen venti van az FZR1000-en csak egy. Motoros felvonuláson is mindenkinek ilyen gondja van.
Ha a szimmering átereszt,beáll a csapágy és a tengely végén a nútolást eldarálja.Ladánál meg az alu lapátokat ette meg egy idő után az orosz fagyálló.Wartburgnál volt olyan hibám,hogy hátrafelé elmozdult a szivattyútengely,beleért a házba az meg szépen leköszörülte a lapátokat.Na ezért akartam én először léghűtésest venni,de annak is vannak korlátai.
ha szelephézagoló lapkát akkartok ,darabra is lehet venni vagy készletbe is akinek ami tetszik ,nagyvas.hu vagy pinkmotors.hu mind a két méretü van náluk 7.48 as és a 9,48 as 1,20 astol a 3,50 ig és 360/db ja inkább mint a bikers motornál 1500 meg még drágáb
Hali. Azt már tegnap kidobtuk. Ma voltam Szegeden és pirosba volt. Most leszedtem a hűtőt, 1.5-1.7 l folyadék volt komplett a motorba. A sapkánál azt mutatta hogy tele van. Ennyi lehet? Hengerfej tömítés esetleg? Hűtő már volna.
Hello! Asszem még a DT125-ös vízhűtője is ugyanez meg köbcentitől függetlenül az összes FZR-nek ugyanez a hűtője méretre minden, de le kell csekkolni, a termosztátot meg ki is kell dobni a kukába, volt egy gixeres fékpadi mérés ott írták hogy 70 foknál a legerősebb.
Más baj is van. Most értem haza Szegedről, városba,melegszik. Biztos alergiás. néztem, a hűtőn nem lehet átlátni, úgyhogy 1000 hűtőt keresek, ha lenne valakinek. .
köszi
Fzr1000 bontva
köszi