Most nem tudom pontosan,nagyvas vagy big-bike.hu-n lehet kapni FZR-hez Prox gyártmányú hézagoló kittet,23200 ft.-ért 1,2-1,5mm között.Tipus szerint kell kérni,mert két méretben van.Úgy emlékszem a kisebb méret kell FZR-hez.Sajnos azt nem írták hány darabos készlet,ha 50 db.-os,az már király.
Olyasmi.
Nem lapka hanem "pogácsa" van a szelepszár tetején,erre megy rá a "kupak" amit lenyom a vez.tengely bütyke.(marhára nem szakszerű megfogalmazás de érthető)
Szervízben általában 500-800ft között cserélik a pogácsákat(ha van nekik olyan használt méret ami neked kell,az újnak darabja ~1500 körül van)+munkadíj persze ami a könnyű és egyszerű hozzáférhetőség meg a 20 szelep miatt nagyon baráti összeg tud lenni.
szépek,belegondolni is durva mennyi munka van ezekben(na meg pénz)... de szerintem az egyediség és a látvány sokszorosan kárpotolja a tulajt!
ennyivel kiegésziteném:
Senki nem írt már 1 napja a fórumba.
Ezért gondoltam megosztom veletek, hogy milyen egyedi fzr-eket találtam a neten. van 1-2 igen szép darab is. Minden tiszteletem annak aki nekilát egy ilyen nagy átalakításnak.
létezik 41mm és 43mm es de attol függ ki mit csereberélt már át mert lehet kombinálni ,kormánykiflistöl ,féktuskostul mindenestöl de még 38 ast is láttam nem a bent lévö gyári helyet a legjobb ha fogod a toloméröt és mérsz az biztos
Nem lapka hanem "pogácsa" van a szelepszár tetején,erre megy rá a "kupak" amit lenyom a vez.tengely bütyke.(marhára nem szakszerű megfogalmazás de érthető)
Szervízben általában 500-800ft között cserélik a pogácsákat(ha van nekik olyan használt méret ami neked kell,az újnak darabja ~1500 körül van)+munkadíj persze ami a könnyű és egyszerű hozzáférhetőség meg a 20 szelep miatt nagyon baráti összeg tud lenni.
ennyivel kiegésziteném:
Ezért gondoltam megosztom veletek, hogy milyen egyedi fzr-eket találtam a neten. van 1-2 igen szép darab is. Minden tiszteletem annak aki nekilát egy ilyen nagy átalakításnak.
köszi