Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most nem tudom pontosan,nagyvas vagy big-bike.hu-n lehet kapni FZR-hez Prox gyártmányú hézagoló kittet,23200 ft.-ért 1,2-1,5mm között.Tipus szerint kell kérni,mert két méretben van.Úgy emlékszem a kisebb méret kell FZR-hez.Sajnos azt nem írták hány darabos készlet,ha 50 db.-os,az már király.
Gondoltam hogy beteg,nekem sincs benne,már előttem kivette valaki.Akkor most már nem forr fel.Nekem még melegben sem ment 70-fok fölé.
Jó munkát, és köszi.
Most dolgozni mentem.
Olyasmi.
Nem lapka hanem "pogácsa" van a szelepszár tetején,erre megy rá a "kupak" amit lenyom a vez.tengely bütyke.(marhára nem szakszerű megfogalmazás de érthető)
Szervízben általában 500-800ft között cserélik a pogácsákat(ha van nekik olyan használt méret ami neked kell,az újnak darabja ~1500 körül van)+munkadíj persze ami a könnyű és egyszerű hozzáférhetőség meg a 20 szelep miatt nagyon baráti összeg tud lenni.
Gyula. Ha tegnap ilyen idő lett volna, lehetett volna nézelődni. Kivettük, a termosztátot, halott volt.
Mesterek, az 1000res genesis szelepek már lapkásak? Mennyibe jöhet ki egy szelepállítás?
41mm
szépek,belegondolni is durva mennyi munka van ezekben(na meg pénz)... de szerintem az egyediség és a látvány sokszorosan kárpotolja a tulajt!
ennyivel kiegésziteném:
Senki nem írt már 1 napja a fórumba.
Ezért gondoltam megosztom veletek, hogy milyen egyedi fzr-eket találtam a neten. van 1-2 igen szép darab is. Minden tiszteletem annak aki nekilát egy ilyen nagy átalakításnak.
létezik 41mm és 43mm es de attol függ ki mit csereberélt már át mert lehet kombinálni ,kormánykiflistöl ,féktuskostul mindenestöl de még 38 ast is láttam nem a bent lévö gyári helyet a legjobb ha fogod a toloméröt és mérsz az biztos
Tud valaki mondani egy 3HE-s első telesztkópvilla átmérőt?
légyszi mondja meg valaki milyen aksi kell egy FZR 250-hez.

köszi
Próbáltátok már a mol lánckenőét? Adtak mintát a kiállításon, 1 kezelésre elég volt, de egész jónak tűnik.
06-90-............... 20-4240363
Lekéstem a válaszod,adj egy telefonszámot,majd felhívlak.
Bejössz holnap?
Ha le bírom mosni délelőtt, bemegyek. Csupa bogár lett 3 nap alatt, pedig még nem is volt jóidő.
Hahó. Az normális ha a szívató rajta van és odarakod a kezed, csupa korom vagy. Olajom annyi mint olajcserekor volt.
Csak okoskodtam,de Bagoly pontosított.Végül is nem jutottam más lehetőségre.Én még nem kaptam szét,ha nem esik,holnap három körül kint leszek.
ja hogy 1000-es... erre nem figyeltem
A gyári érték 950-1050 f/min
A kávéjuk se semmi. 3 évig ott őrködtem. Hú azok voltak az évek. mennyi nő.....................................
Holnap délután mész a rakpartra, vagy darabokba van a gép?
De nem megy. Ha felhajtom, nem esik vissza a fordulat.