A bal oldali dekli alatt a generátor meg a jeladó van,ha törött akkor a gyújtáspont is kérdéses.A jobb oldalon meg a kuplung és indító fogasok vannak,azt hogy érted gányolás alatt?mennyit kérsz érte kompletten(olajhűtő,indítómotor,karbisorral együtt)?
Nem tudom mibe jó a váltója!A blokk egyben van,de viszont azt sem tudom beindul-e!A bal dekli törött,meg a jobb gányolt!A motor forog,szikra van ugyhogy sztem indulnia kell!
Hát gyerekek.... Nemtom mi van itt. Én a tavaszt várom. Már leporoltam a motort, feltöltöttem minden jóval erre. Debrecenben szakad a hó. eszméletlen idő van. A felüljárók már járhatatlanok, pedig csak alig 1,5 órája esik a hó. A télen láttam a hétvezér utcán egy srácot, aki épp indult elfele. Én kocsival szenvedtem a hóban, Ő meg egy yzf-el indult. Kíváncsi lennék meddig jutott...
Zsolti,a trafókkal ne vesződj annyit,egészséges gyertyákkal nézd meg milyen szikrát adnak.Ha kövér kékeslila a szikra az tökéletes,ha fehéres,pirosas,netán vékony is,az már halovány,trafó csere ajánlott.Ennyi.
Köszi Hubi,megjött a posta.Igen Snoopy,azzal megy a mocim!A blokk még egészben van? mert ha összejön a nyáron egy kis melő,lehet ősszel érdekelni fog.Ha tudom hogy neked van eladó megegyezhettünk volna,múlt héten költöttem el 60000-et.
Hát pedig lehet ha egy kis pénzmag áll a házhoz(idén biztos nem)akkor eladom a lelkem az ördögnek,a Rönót meg valakinek.A ház az ősszel lenullázta a kasszát teljesen (a Camaro helyett) bár az kb négyszer annyiba került volna mint egy Voyager(1,7M de 5,7-V8)
Lucid.hu. Ott van lámpás, csak amerikai. Elvitték a robogót A motor (autó) láncos v6++tilt. széthajtani szerintem nem lehet, max olaj nélkül. Se le Se rá nem akarlak beszélni, de mi nagyon szeretjük.Minden extra benne van mint a mostani autókba, csak 95beli. 2 világítós tükrös napellenző nem sok autóban van,sőt a fényerősségét is lehet állítani.
Lehet van itt nekem egy "javítható"fogaskeréksorom.