Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor végülis ki kell kisérleteznem!Az a motor van amiből megvetted az elektronikát!Azt hiszem te voltál nem?Mind a két motor 500-as és 92-es!Csak az egyik össze felé megy a másik szétfelé!
Ellenérv: 100000ft Átírás
Ha a lámpa foncsor rossz eu 200000
Amerikai 21000 a pár, de műszakin, mutyi
Mindárt csak jöttek motort nézni. Amúgy Huh.
Ettől féltem.(egyre fogynak a kifogások)
Írj már valami riasztót hogy ne akarjak ilyet!
Grand eleve kizárva,egyenlőre ketten vagyunk az asszonnyal,bár remélem ez mostanában változik.(nem,nem válunk)
A kényelem és a magas ülés miatt lenne jó valami ilyesmi.(na meg automata)A szonda a Rönóhoz 27e volt,az se olcsó.
Nem kell rombolni, megvan a helye. De ebbe is van több fajta. Valamelyik foteles. Az enyém sorüléses.
Igen át. Sőt a grand még hosszabb. Nekem ha az összes ülés bent van nincs sok pakoló hely. Sőt mértem fényképeztem. Tavaly volt egy idő 1 tank kb60l 250-300km. Szerelő-lambdaszonda szar. De nem jó bármelyik csak a chrysler. itthon nincs, Amerika 1 hónap kb 45000 péz. Nyaralás előtt. 2 nap internet, Pesten volt egy DEnso szinte új 7000ft-ért. Mákom volt.
Tényleg,mint illetékestől:a hátsó üléssort át lehet szerelni a középső helyére?(hét helyett ötszemélyesre nagyobb rombolás nélkül)
Francba.Meggyőző. Mondhattál volna többet is.
(pedig az utóbbi hónapokban olyan szépen lebeszéltem magam róluk,de így a Rönó már megint veszélybe került)
Oki. Meg itt a kép a fogyiról,(dokumentálok). Végül is ez is vegyes, va útközbe 2 falu.
És persze ezek is a huszonéves gyári trafók.
Én azért dugtam a csatlakozóba mert csak két kezem van(egyenlőre)de a trafó kapcsain mérd meg mert a vezeték és a saru is lehet sz@r.
Basszu szekun- bontás.
Ja ja. Köszi. De nekem akkor is 2.6 Tisztán. Én is így mértem.
Ja,remélem így már világos a szekunder mérés?
Na,a kedvedért végigmértem a háztartást,a motoron levőt és a tartalékot is.Egyformák.A primer mérésnél a digi műszer 0,4 ohmról indult(márkás termék)ezért megmértem a komolyabbikkal is,tehát a primernél-0,4 levonás a mutatott értékből.(tessék tiszta felületen mérni!)
hello gyula! meg kaptad a levelet?
eBay
Gyenge, a Gyula adatai szerint. Valószínű még a gyári. Alacsony fordulaton meg mintha kihagyna 1-2 henger. Hasonló volt annó a kawám is szerintem. Annál segített
Hát városba 10 megvan biztos. De átlagba kijövünk így. Ha pályán mész nincs nagy ellenszél, 120nál a compúter tempomattal 5-6l. De ugye gyorsítasz fékezel és máris több.
Most tulajdonképpen minek neked a trafó?
Nem tuditok hol lehet trafót rendelni? Ami a kawához van az nagyobb. Kész vagyok. legalább árat jó lenne tudni.
És így is 8-9L?
És rövid távon?
Igen.