Nekem most 50 ezer az átalakítás festéssel együtt, úgy hogy mindent mi csináltunk a baráti körrel. A farokidom volt lámpával egy huszas, az üléseket sk csináltuk teljesen, mert a gyári felfogatásokat nem tudod használni. Ja és a segédkeretet amit a hátsó részt fogja újat kell gyártani. 3 ember 1,5 havi munkája van benne, minden hétvége plussz majdnem minden délután. De így a legolcsóbb
Az úgy derült ki, hogy amikor szétszedte, azt látta, hogy a hengerfejtömítéshez, meg a hengertalptomítéshez pasztát kentek, az meg belement a víztérbe. És a víz nem keringett. Meg ahol az olajat kellett volna keringetnie, ott is paszta volt ,és eldugult. Így nem ovlt se kenés, se hűtés
Igazság szerint még csak érdeklődök, hogy mennyit kell még arra is gyüjteni. Még a blokk darabokban van, azt kell először rendberakni. Amúgyis mondta a szerelő, hogy elmegy még ez ezzel is, csak egykerekezni nemkéne vele, mert úgy meglepetések érhetnek majd
Még mindíg jobb, hogy elkezdtem csinálni, mert ha nem, akkor vsz főtengelycsere. Mert valami balfasz a hengerfejtömítést bekente pasztával, és elzárta ezzel a vízjáratokat, meg az olajjáratokat. Hamarosan besült volna.
Hm.
Egy saját szervíz.
Valaha én is gondolkoztam rajta hogy hivatalosan is megnyissam magam.De aztán inkább abbahagytam.
De neked sok sikert és kitartást kívánok hozzá.
Nem vagyok profi motoros van még mit tanulnom, viszont van egy 91-es évjáratú FZR 600-som amit imádok. Technikai tudásvágyam határtalan, de ha én hozzányulnék a mocihoz azzal csak azt érném el, hogy utána mindenre alkalmas lenne csak motorozásra nem. Az lenne a kérdésem, hogy tud-e valaki olyan szerelőt, aki lelkiismeretes és megbizható és átnézné a gépet? Én Őrbottyánban lakom.
Köszönettel.
Sziasztok!Benne vagyok egy kis felújításban!Gondoltam kitakarítom a karbit,miközbe észre vettem,hogy az összes súbertű a legfelső horonyban van!Ez igy nem jó nem?mit tegyek vele?
Amúgy már megy össze,kapott új fényt a váz és a kerekek!
Remélem lehet látni valamit!
na gyula itt a beszámoló. a töltésem fasza minden rendben. gondoltam megyek pár kilóméteres próbakört aztán a végére 120km lett a klubtársakkal megcsavartuk kicsit,és nagyon jó lett semmi gond vele jól megy jól viselkedik. megérte a kinlódás.
Egy saját szervíz.
Valaha én is gondolkoztam rajta hogy hivatalosan is megnyissam magam.De aztán inkább abbahagytam.
De neked sok sikert és kitartást kívánok hozzá.
Nem vagyok profi motoros van még mit tanulnom, viszont van egy 91-es évjáratú FZR 600-som amit imádok. Technikai tudásvágyam határtalan, de ha én hozzányulnék a mocihoz azzal csak azt érném el, hogy utána mindenre alkalmas lenne csak motorozásra nem. Az lenne a kérdésem, hogy tud-e valaki olyan szerelőt, aki lelkiismeretes és megbizható és átnézné a gépet? Én Őrbottyánban lakom.
Köszönettel.
Amúgy már megy össze,kapott új fényt a váz és a kerekek!
Remélem lehet látni valamit!