Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Cak cak viccc volt.
Tán megrázott?
Már késö.........zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Köszi.
azé kösz
750-hez nincs nekem,ez lemaradt.
750-hez doksim, csak 600-hoz.http://motorbikemanuals.blogsp... de innen le tudod tölteni.Persze a trafót fesztelenül méricskéld,különben megrázó élményben lesz részed!
szevasztok fzr 750-hez keresek gyújtásos ill. vezérléses szerelési útmutatókat vagy műszaki rajzokat ha valaki tudna ajánlani valamit
azt nagyon megköszönném.
Hülye kérdés, de ha leveszem a trafót úgy tudom megmérni, vagy a helyén, vagy üzem közben. Vagyis üzem közben biztos nem.
Hali Csak Dorozsmáig mentem, Egy cimbit motoroztattam meg, Forráskútról bevittem,ott várta az asszonya. Jövőhéten ha jó idő lesz többet megyek be, mert a feleségem kórházba lesz. Az adatokat köszi, kiméregetem valamelyik nap. A vásárba volt egy darab dupla trafó 10000 pézért, új. Telefonszámot kértem, ha nem lesz jó valamelyik, a cseredarab már megvan.
Zsoliti,tegnap délután voltál bent Szegeden?Mintha láttalak volna a sárgával.A trafó primer tekercsnek 1.8-2,2 ohm között kell lenni,a szekunder (nagyfeszültségű)tekercsnek pedig 10,8-13,2 kohm között.Ha ennél kisebb menetzárlat,ha nagyobb akkor megnyúlt és elgyöngült.Egyik se jó.Nálam2,5/15kohm volt,úgyhogy cseréltem őket.
A hozzáértők egyből rá szokták vágni hogy ez egy Yamaha 400-as,aztán dermedten nézik a 300-as órát.(lehet 180-as kéne rá úgysem megyek jobban)
a valami az stimmel is
OK, tartsd fejben aztán ha úgy állsz, hogy mehet a bolt akkor keress.
Ezzel én is így vagyok,én se ragasztok rá semmit.Bár egy 250-es vagy 400-as matricán még gondolkozom.(négyszázas valaminek szokták nézni)
OK, jelenleg 40 km-re a szerelőnél csücsül a motor, ha kész lesz, és ki is tudtam fizetni, és megint lesz valami kis pénzmagom, akkor mindenképpen megkereslek! Ha meglesz még a cucc, akkor érdekelni fog mindenképp.
Szerintem 30-at megér a pár, esetleg egy szolid alku beleférhet Az első tengely vastagságát azért majd egyeztetni kell, ha esetleg odáig eljutunk, mert az is hozzá tartozik.
És mennyiért válnál meg tőle?
Abszolút Booldog is az arcom. Olyan mint amilyet mindig is szerettem volna. Van is találgatás mikor valahol feltünök vele, hogy milyen moci is. Ezek után már nem is nagyon szeretném felmatricázni, hagyom gondolkozni az embereket.
Köszi. De megérte, nem? Talán egyszer talá.......................
4JH első villapár éppen akad egy a polcon :-) Friss olajjal, de csak utcára ajánlom, mert lapon kanyarból kifelé nagygázon behullámzott :-) (Pannónián, nyilván utcán sose adódik olyan lehetőség, mint ott) Csak egy sárvédőt kell rá kanyarítani, mert annak más mint a tiédnek. Viszont erősebb az alja, nincs is összekötő elem a két szár között. Ár megegyezés szerint.
Igen, amiatt lett szétszedve, de jól jártam végülis így
De szép is lett gratulahozzá!
Értem.Tehát szét lett szedve.(a kuplungcsapágy miatt?)