Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Occsóé vettem rá egy nyitott dobot csak a cstlakozást kell megoldani. Olyan 3 csavaros a vége a dobnak. na innentől semmi. Rádugtuk a gyűjtőre huh.
Bocsi heló.
De nem sportdob szerintem.
Szia
A visszadurrogás természetes föleg akkor mikor sportdob van rajt!
Nekem is ugyan ilyen mocim van mint neked a szivatót mikor kihuzom és beindittom akkor hamar felpörög és olyankor visszább szoktam venni a szivaton de nem tellik bele egy perc aztán már nem is kell a szivató szerintem a te géped is ugyan így viselkedik De Ha valamit nem tudsz az 1000-resröl nyugodtan irj
A Zolival is nagyon sokat beszélgettünk a gépkröl
Tudom nem ide tartozik, de így péntek estére:http://www.sportmotor.hu/motor...
Sziasztok. Ha megyek és húzom neki, és visszaengedem olyan mintha durrogna. Nos kérdés azt lenne, ha még tekerek a csavaron kifele, monjuk2,5 helyet 3ra, javulna-e a helyzet? Vagy télleg az l betű hijja van a gyertyának. Hidegen szívatóval indul szépen de nagyon magas lesz a fordulat gyorsan vissza kell nyomni. Nem szívesen vinném most szerelőhöz, tüsök probléma miatt. De fölösen már nem is akarom szerelni, mert csúnyán néznek rám itthon.
Nem létkérdés de az jobb lenne.
Jó,hétfőn várom.
De ha sikerül,azzal a könnyű 400-as vázzal repülni fog a 600-as blokk.
Óhh,nálam mindig van ragtapasz,mert mindig megvágom,vagy felsértem valamelyik kezem,ujjam.Aki barkácsol,könnyen sérül.
a holnapi napra én is kiváncsi vagyok,ugyanis még 1 métert sem mentem a motorral mióta a 600as blokk van benne. ugyanis mikor raktam össze volt pár éjszakába nyuló vezetékelés mert a 600as köteghez nem kompatibilis a 400as gyujtás és kormánykapcsolók sem külön meg kellet keresni a világitás index stb tehát volt veleszívás. a 600 as hütöje nagyobb nem egyeznek a felfogatási pontok na ehez kellet legyártani 3 db konzolt,és mikor az utolsót furtam (ez volt 2 hete ) na akkor eltört a furószár és a balkéz középső ujjamba csináltam egy 8-as majdnem átmenő furatot. kedden szedték le a sint a kezemröl mostanra van olyan szoritásom mint egy 6 hónapos gyerknek de már javul a kuplungot már majdnem teljesen be tudom húzni.
hallod arra én is kiváncsi leszek. remélem nem a generátorom szar. délután megirom,hétfön szabin vagyok akkor küldöm az összeget el küldöm a postaköltséget is.
Majd a töltésre leszek kíváncsi,holnap délután is itt leszek,majd jelentkezz,hogy sikerült a fesszabályzó beépítés!
jaja le van cserélve meg az egész kábelköteget lekellet cserélni mert sajna nem annyi volt,hogy átdugom a modult és kész,mert a 600 as modulon 4 kapoccsal több van de sikerült.
Srácok,vezérműláncot mennyi km. után ajánlatos cserélni.Mit ír a szervízkönyv,ha van valakinek nézze meg nekem légyszíves.A 600-é érdekel.
Ismerős volt,nekem is ilyen blokkom van,csak kisebb átmérőjű dugókkal van leredukálva 500-ra.Ugye tudod,hogy a 400-as gyújtásmodult is le kell cserélned a 600-ra, mert a kicsié kemény utógyújtást csinál!
rakok még pár képet az átalakulásrol.
igen a világos a 600 as
Hubi,az a világos blokk a 600-as?Azt raktad be a 400-as helyére?
a fekete blokkrol van szó mert én raktam a hejére egy 600 ast. a válságra való tekintettel olcsón adom.
helló foszfor mi a tipuskódja a motorodnak? mikori évjárat?, ha veszel bele egy megbontott blokkot az megint zsákbamacska,mint ahogy az is az volt,hogy megvetted olajteknő nélkül,gondolom akkor sem reklámozták,hogy főtengejes? és ezt nem csak azért írom mert véletlenül van egy eladó 400as komplett üzemképes blokkom. de ha érdekel szólj.
Szasztok. Az L.betű kell-é a gyertya fajtájábé. Vagy elég a sima es-s
Sziasztok Krisztián vagyok és volna 1 kérdésem.Van 1 fzr 250-em amivel jó rég óta küzdök.oilteknő nélkül vettem,amit már sikerült beszereznem össze is raktam amikor kiderült,hogy hajtókarcsapágyas.azt is megrendelték 2hónapot vártam rá.!ami elvileg 2 hét lett volna.Össze is raktam félig amikor kiderült hogy oválisra kopott a főtengely !most viszont találtam 1db 400-as fzr blokkot elfogadható áron amibe elszált 1 dugó és szétverte a szelepet,viszont a hajtókarok nem sérültek.A kérdésem az lenne,hogy az én hengersorom dugóval meg hengerfejjel kompletten rá menne -e?ha valaki tud segíteni ebben a kérdésben megköszönném
Szia. De igen tőle.