a hiányzó szutyok a szimmerring fölötti porvédő lehet, nagy bajt nem okozhat a hiánya rövid távon;
nyikorgás lehet a hátsó himbarendszer kenetlensége miatt, vagy csak simán dagadt vagy és sír alattad a gép
a légszűrőt érdemes lehet moshatóra cserélni, de csak akkor, ha sokat mész vagy koszban. Mert ha keveset mész akkor ritkán kell cserélni Bár nekem a 3HE esetén sokat hozott a K&N légszűrő nyomatékban is
Sziasztok ismét... fel élesztettem vasárnap a vasat, kicsit járattam. (videón látható is)
Decemberbe vettem, úgyhogy még olyan állapotú ahogy hozzám került. Elvben egy jó referenciákkal rendelkező nagyon jó szerelő fogja megnézni de kérdés, hogy mennyire "szedessem vele szét"? Mit illik, kell ilyenkkor átnézni, kicserélni?
Láttam az első telóknál 2 kis műanyag gyűrűt, ami a króm felület szárba bemetelénél van... na erősen elhasznált, azt egyik már nincs is egyben. Az okoz hatalmas gondot? (persze cseréljük, de hogy lehet-e komolyabb dolognak okozója?)
ha ráülök és rugózok rajta, erős nyikorgó hangot hallat valahonnan lentről. Valaki tapasztalt már hasonlót? Talán sokat állt?
A motor május 1-től van ismét forgalomban, és addig úgy rendbe akarom rakatni, hogy megbízható legyen, és át is menjen júniusban a műszakin.
Jól csalódom, hogy a levegő szűrőt szokás sportra cserélni, mert az tisztítható, és így még olcsóbb is mint a gyári?
Na jó sok kérdés lett. :D:D bocsi érte.
Szasztok .Kell az L betű a gyertya végén, vagy elég a DR8ES-s? Ma mentem délelőtt karikára, TECCIK. HA rendesen bemelegszik akkor nem kopog annyira, és az alapjárat is 1100 körül van. Úgyhogy alakul.
ábrus a közelmultban be tett egy képet egy szerszámrol,egy fém lamella volt ami ugye rá megy a kosár fogaira erre volt egy fogantyu hegesztve és ezzel törés ütés nélkül rá tudsz fogni,hogy letekerd a rögzitőcsavart.
nyikorgás lehet a hátsó himbarendszer kenetlensége miatt, vagy csak simán dagadt vagy és sír alattad a gép
a légszűrőt érdemes lehet moshatóra cserélni, de csak akkor, ha sokat mész vagy koszban. Mert ha keveset mész akkor ritkán kell cserélni Bár nekem a 3HE esetén sokat hozott a K&N légszűrő nyomatékban is