nekem nem kell leveni az exupon hátulrol állitom a csavarokat ,és a tűket is kitudom venni de a fzr 4-és 6 százason elöröl vannak a csavarok és elég szar a hozzáférés de a genesis 1000 en nem tudom elöröl vagy hátulrol van a csavar ezt ábrus biztos tudja mert neki genesis van
Ha a gázbowdenek nem szorulnak,akkor a benzin-levegő keverék csavarok beállítása nem jó.(a karbik tetején vannak a szívócsonknál,gumidugó van benne)a gyári doksi szerint 2,5 fordulat kifelé a gyári beállítás.A Haynes könyv szerint 2,5-3 fordulat.Eltekergetés után szinkronizálni kell!Ha nagyon ki van tekerve,akkor túl sok benzint kap,akkor csinál ilyet.
A súbertűnek felülről a negyedik beszúrásban kell lennie.
Ez persze mind akkor igaz,ha a gyári alkatrészek vannak benne.
speciel találkoztunk ilyenel pont ugyan ezt csinálta mindent kipucoltunk beálitottunk akkor se volt jó mire megnéztük a szelephézagokat és a szívo szelepeknél nem volt hézag ez a kisebb baj de furák voltak levetük a hengerfejet és mit látunk sajna élesek a szivó szelepek és bevannak verödvel ,kicseréltük a hengerfejet mert én nem vagyok oda a felujitásokért amikor ezt azt köszörülnek (a felsö edzet részt vékonyitják amikor már igy is kopot)utána összeraktuk hézagcsere,szinkron, és kész minden
baja megoldodot . nem mondom neked is ez a baj de van rá esély
Szeretnék még kérdezni. Ha az alapjárati csavart feltekerem, nem esik vissza a fordulat hanem szép lassan jön vissza, vagy megáll 3000 körül, majd úgy jön le 1000 ig. az 1500 már meg sem próbáltam. Vagy hogy lehet még növelni az alapjáratot?
A http://www.sokgumi.mlap.hu/ ajánlom
egyszerű oldal de gyors,pontos megbizható és olcsó!
Én most vettem
100%os Bridgestone Battlax BT 020 = 15 ezer
80%os Michelin 120/70 ZR 17 M/C (58W) PILOT POWER = 8ezer
A michelin télleg puha jol tapad ezért is választottam elöre ilyet! Ez még látott gumit kurva jó!
A súbertűnek felülről a negyedik beszúrásban kell lennie.
Ez persze mind akkor igaz,ha a gyári alkatrészek vannak benne.
baja megoldodot . nem mondom neked is ez a baj de van rá esély
Itt találsz, ahogy néztem a tiédre 1600ért van fékkar
egyszerű oldal de gyors,pontos megbizható és olcsó!
Én most vettem
100%os Bridgestone Battlax BT 020 = 15 ezer
80%os Michelin 120/70 ZR 17 M/C (58W) PILOT POWER = 8ezer
A michelin télleg puha jol tapad ezért is választottam elöre ilyet! Ez még látott gumit kurva jó!