Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor eleg durvan durrog de a gyertya cserere szorul az bizti
És kopog ha nem mennek a hengerek?
nekemis ez van de meg nem fekudtem ra
Köszi
kosz az alapjárati rendszerben és hidegen nem kap eleget az égéshez. Melegen már jól párolog és tuti. Fordulaton meg nem csak az alapjárati rendszerből kap nyálat
Ezt is értem, de ha bemelegszik akkor jó, meg fordulaton is megy . 3000km előtt volt szinkron.
ja akkor valami kontakt hiba!
kabel
Néha megy.
Sziasztok. Kérdeznék. Alapjáraton nem megy egy henger. Gyertyát már cseréltem ahogy azt már tanácsoltátok. Orvos lesz a vége?
eladni,
nem nagyon használnak már 18 as kereket. ezért nehéz gumit találni, ezt a 170 est meg még nehezebb lesz sajnos
hello bagoly majd küldj már egy mélt a pontos címmel a gps be. kösz. tudom már egyszer küldtél de véletlenül kitakaritottam.
Sziasztok keresek FZR 1000 hez hűtő elött lévő műanyag rácsot ,és az első lábtartóra gumit.Ha valaki tud vagy van neki ilyen szóljon.Előre is köszi.
Feltettem oda is, de semmi reakció....
Egyébként ez valami supermotora nem lenne jó?
Vmi más fórumba is bedobnám!
Ptibiba:utánanéztem,ilyen méretű gumi Fzr-en nem volt,vagy 160/60-18,vagy 170/60-17-es gumival jöttek.Javaslom tedd fel az apróba a gumi rovatba.
Kösz a segítséget mindenkinek!
Remélem valakinek ilyenre van szüksége!
Hubi nem kicsit,hanem nagyon!Főleg ha az asszonyt is viszem,és az ő 64 kilója is terheli a hátsó kereket.Akkor vagy nem akar fordulni a gép és a felezőn trappol,vagy ha jobban döntöm akkor meg az út menti füves felé húz,mint egy éhes ló.Én már kezdem megszokni,meg egy szinte új gumit nem akarok lecserélni,arra most nincs keretem.
Oké, ha tudok valamit hívlak,.................. vagy mi.
pedig jó ár csak sajna nekem nem fér be a gépbe, már a 160 is kicsit nagy vagyis nem nagy csak kicsit furcsán viselkedik kanyarba.
15 az ár!
De beszélhetünk róla.....
Szia. Csak az árát szeretném megtudni annak a gumónak. Ha tudok valakit szólok.
ha 160 as lenne már meg vették volna,ha meg 150 es lenne már én vettem volna meg
Gondolom az integrált vizsga egyben eredetvizsgálat is.Ha jól olvastam a jármű okmányainak mélywbb vizsgálatát.Conus:ahogy lejjeb írtam,én is cseréltem a műszerfalat,mert (nem)kicsit totálkáros volt.Egy nagyobb fzr-ét kaptam hozzá(300-ig mért)a csatlakozók persze nem stimmeltek,de a kábeleket színre párosítva összeforrasztottam,elsőre jó lett.A felfogatása se volt jó,két kis lemmezzel kellett kiegészítenem.A spirál viszont jó hozzá.Az fz 750-é így képről többet tud,mert ott a vízhőmérő mellett egy benzinszintmérőt (?) is látok,de az a 600-on nincs.Ahhoz kell egy szintadó is,és bele kell operálni a tartályba.
Azt mondta az időjós, jön a jó idő. Remélem igaza lesz .