az alkatrészeknél szokták magukat hirdetni ugy ,hogy YAMAHA alkatrészek diszkont áron ha nem találod utána keresek valahol megvan a teloszámuk is és a mail-uk is megvan igy könnyebb http://motordiszkont.hu/ de kérdez rá teis az árra nehogy késöbb lepöd meg
a cspágyat sima boltban nem fogsz kapni én is ugy rendeltem csak nekem 1000 res be de ilyen azis (formailag) és 10 ropi volt az ára amugy meg a csapágy nem hat ki a kuplung müködésére (ha szét nincs esvel de erre kicsi az esély)inkáb csak alacsony fordulaton hangos , a lelazitást meg csak ha van hozzá a fogakba beakaszthato kulcsod mert ellehet törni hamar és általábban elégé rá bir rágodni sajna
Videó a kuplungról
Így mozog az egész kuplung. Azt mondják vsz csapágyas. A képen bekarikáztam hogy sztem mi lehet a rossz, más csapágy mondjuk nincs is ott a környékén. Szerintetek is az lesz a baj? Ahogy leszedem a lamellákat, alatt van egy anya, gondolom az tartja az egészet, de az istennek se bírom lelazítani. Hogy szedjem le, tudni kell még valamit hogy eljussak ahhoz a csapágyhoz, és am lehet olyat kapni sima csapágyboltban? MIlyen ára lehet kb?
van pár eladó alkatrészem Yamaha FZR 600-ra:
ülésidom,ülés alatti idom,hátsó lámpa,karbon hátsó sárvédő,eke idom,...(ezek 94-es 4JH-s FZR-en voltak) valamint 89-es FZR-ről származó komplett kormánycsutka(lásd képek)
érdeklődni:dadis@freemail.hu
daogyula@citromail.hu-ez a címem,de így is jó,hétfőn délelőtt feladom,kedden ott lesz.Ma nem tudom küldeni,mert mire végzek itt a munkahelyen,addigra becsuk a posta.
Szétkaptan a kuplungot, gondolom úgy tudom megállapítani hogy jó e a lamella meg a rugó, hogy lemérem. Mennyinek kell lenni a lamella vastagságának, és mennyi a rugó?
Tudok küldeni egy prototipust,7500-ért,nem szép,de szabályoz.Az email címemre küldd el a címed,arra elküldöm,és ennél a példánynál még utólagos fizetést adok.Majd elküldöm a számlaszámom.Magamnak tettem félre tartaléknak,de a csörgés miatt most úgyse mozdulok..Garantálom hogy ez nem fog túlmelegedni.
Sajnos én kihagyom a kiállítást,csörgő motorral nem is indulnék el,meg most rendeltem hozzá olajat,szűrőt,elment a plussz keretem.Majd lesz még idén találkozó,arra elmehetünk.
Így mozog az egész kuplung. Azt mondják vsz csapágyas. A képen bekarikáztam hogy sztem mi lehet a rossz, más csapágy mondjuk nincs is ott a környékén. Szerintetek is az lesz a baj? Ahogy leszedem a lamellákat, alatt van egy anya, gondolom az tartja az egészet, de az istennek se bírom lelazítani. Hogy szedjem le, tudni kell még valamit hogy eljussak ahhoz a csapágyhoz, és am lehet olyat kapni sima csapágyboltban? MIlyen ára lehet kb?
ülésidom,ülés alatti idom,hátsó lámpa,karbon hátsó sárvédő,eke idom,...(ezek 94-es 4JH-s FZR-en voltak) valamint 89-es FZR-ről származó komplett kormánycsutka(lásd képek)
érdeklődni:dadis@freemail.hu
- lamella vastagság:2,9-3,1mm
- kopáshatár:2,8mm
- nyomólap vastagság(fém):1,8-2,2mm
- síkbani eltérés(elhajlás,hullámosság)0,1mm
- kuplungrugó (terheletlen)hossza:33,5mm (x5 db)
- kuplungrugó minimum hossza:32,6mm
A fém lamellákat viszont ne keverd össze.
Gyári légszűrő van benne?