Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem, onnan levettem régebben, valahol polcon lesz
oké köszi. lehet a vázon van még
megnézem, valahol meg kéne, hogy legyen. Jelentkezem ha megvan!
ááááá
Sziasztok.MA láttalak daogyula. Üllés felől mentetek Szegednek. Irigyeltelek, én még nem bírok menni mocizni, mert sok a meló. Multhéten kimentem vele Szabadkára, ez volt vele az első "hosszabb" utam. Tetszik. Láttam sokan átépítik túrázásra. Azt kérdezném, a trafókat hova rakjátok? A tank alá?
csá bagoly valószinüleg az a baj,hogy ott maradt a feszszab és mi rá tettük a 400as ét de ez már nem volt tul egészséges picit már megvolt égve mostmár nincs is töltés pedig egy órája még volt. nem adod el nekem az ott maradt feszszabályzót nagyon kéne? mert havernak van ez a másik tipusu de félek,hogy azt is ki üti?
az bizony melegszik :-) mérj egy feszültséget az akkun
ha 14V körül van akkor OK, ha fölötte akkor cserés
szelepfedél
Amúgy hallom hogy csörög a vezérműlánc, legalábbis sztem az. Mi lesz akkor ha nem cserélem ki?
Daogyulának csinálta ugyanezt a motor. Neki túltöltött a fesz szabályzó, és megfőtt az akksi. De ha jól emlékszem, amikor láttam valami oldalon, egyformát írt a 400,500,600 ba, de nem tuti.
Egy vezérműlánccseréhez mit kell bontani? Mi az amit cserélni kell még vele?
helló mindenkinek! segitsetek melegszik a feszültségszabályzóm és pezseg az aksim lehet azért mert a 400asé van rajta és az kicsit más? jól van bekötve de akkor mi lehet a baj?
na be lettél engedve. ugyhogy tessék aktivan részt venni a klub életben!
Hali
Van 250es FZR 3LN hez 2db féktárcsám előre,az egyik kicsit ráz a másik teljesen tökéletes 2500ft a kettő.
Az egy egyszerű papír tömítés,ha leveszed a fedelet nagy valószínűséggel egyben fog maradni,tehát visszateheted.
Ilyen tömítést én nem szoktam venni,hanem vágok papírból.(műszaki rajzlap,spirálfüzet borító,vagy kimondott tömítés anyag)De ha van egy tömítéskészítő a környékeden öt perc alatt megcsinálja fillérekért.
Venni általában garnitúrában lehet utángyártottat(húzós)vagy darabonként a gyárit,de szerintem nem szeretnél te olyat venni.
(a kuplungfedél csavarjainak a meghúzási nyomatéka 10 Nm erre vigyázz)
köszönöm és tetszik
Szia Ambrus
Azt szeretném megkérdezni tőled hogy megnézem az olajcserekor a kuplungot leszedem az oldaldekni és ahhoz van tőmítés vagy az olyan hogy rajt van .De ha nincs akkor lehet külön venni hozzá? Yamaha fzr 1000-em van
Egy kerek lámpa van az eredeti 2 helyett, még lesz egy mini-idom a műszer hátára.
Örömmel tudatom, hogy a régi jól bevált "erőszaknak minden enged" módszernek megfelelően, a tengely megadta magát és kijött
Boldogságom határtalan.

Ez meg a jelenlegi állapot
holnapra elhozod a bakaot?vagy holnaputánra.keddet mondott a csávó
szia mlas tudnál felteni képet a mocidrol ugy hogy az eleje lácodjon mert kiváncsi vagyok hogy a kerek lámpa hogy néz ki rajta elöre is köszi
pontosan
Ja, talán egyértelmű, de mielőtt nagy lendülettel kiütöd a csapot, más bakolási módot kell választanod, mert különben a földről kell összeszedni a cuccot
Sziasztok. Keresek Fzr 1000 lengővillára láncvezető gumit és a hűtő elé a műanyag védőt. Ha tud valaki ilyet szóljon. Elöre is kössz.
Köszike!