Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Zoli. Most még választhatsz is. De csak délutánig mert az sr-t viszik. Üdv
Igen...
Azért próbálkozom!
Nem tudom miért nem kell senkinek.
Szerintem nem kérek érte sokat!
Ha tudsz valamit keress +!
Kösz a segítséget!
integrált vizsga: A Gazdasági és Közlekedési Minisztérium a közlekedésbiztonsági és környezetvédelmi szakmai szempontokra koncentráló vizsgáztatás technológiájába integráltan új vizsgálati elemeket vezet be, amelyek lehetővé teszik a jármű egyedi azonosítóinak, műszaki adatainak, okmányainak, valamint a járműnyilvántartás adatainak mélyebb elemzését, hitelességének ellenőrzését. Az integrált vizsga a műszaki biztonság megteremtése mellett így a gépjárművek adatbiztonságát is jelentősen javíthatja.
Láda sör befigyel de megoldjuk valahogy!
mi az az integrált vizsga?
szerintem ugy jo a motorod ahogy van én összel voltam vizsgáztatni és ugy ahogy a képeimen látod simán átment polisport fejidom biciglis km-óra röviditet kipufogo ja és integrált vizsga volt
bakker csak most néztem meg az adatlapod és gyönyörű a motorod ,nállatok nem lehet le fizetni a vizsgáztatót? erre van olyan hely ahova be guritassz egy hátsó gumit és kap 2 év müszakit
Sajnos nem találtam most depoba! Valaki estleg Fzr müszerfalat tud?
Szeva! Itt már énis reklámoztam! Biztos tudod ki vagyok!
Sziasztok. Szeged és környékén ma motoros idő volt. Kerültem egyet végre a mocival. Halljátok kz500 után, .....................
nem tudom a csatlakozókat kellene megnézni. a ford sz mérő biztos nem lenne pontos és a km óra sem biztos, gondolom nem sokat segitettem,de szerintem jobb lenne egy fzr-é.
Sziasztok kollegák! kérdésem röviden hogy ez a Yamaha Fz 750
felszerelhető Fzr 600 ra felfogatás megegyetik bekötés? tehát tudnám használni?
http://www.kepesmotor.hu/elekt...

By Conus
Metzeler me Z2 170/60 - 18" gumi
teljesen új eladó!
motoron még nem volt!
köszi gyula! amugy azt mondják nállam tanultabb emberek(pedig az ritka) ,hogy egy az egybe passzol a 4jh. hát remélem.
gyula ez yzf 1000 thunderace
ez vagy 750vagy 1000 -es blok
Sajna erről fogalmam sincs,ilyesmivel nem foglalkoztam.
Hubi,találtam egy képet a 600-as blokkról.Ott vannak a felfogató csavarhelyek a hengerfejen,ha szélességre jó akkor be tudod rakni.
na dobtam egy mailt. de már az adatlapomra is fel tettem.
Hubiur, csak váltottam volna, de nincs címed megadva, dobj egy mélt: saary.zoltan@dunaweb.hu
ott az egész motor :-) 300 km-t futott Sportmax D208RR-el De a 17-es kerék nem megy be a 3HE villájába, szélesebb. Talán villával együtt lenne esély, de az szerintem már túl nagy módosítás a futóművön. Majd körbenézed a vasat és szemezgetsz, hozz sok pénzt, van minden Pl 4JH vázba alkalmas R6 hátsó rugóstag átváltok mélre és privátba a részletek miatt
Szia Ábrus. Nem tudod hogy honnan lehet szin kódot letölteni Fzr 1000 94 exuphoz?
akkor oké! szombaton megyek érte és remélem tényleg bele fér majd. 17-es hátsó kereked nincs?
ilyen, csak szebben jár mert szinkronozva van A termosztátház is ott van és a vízcső is így jön föl. Bár dob már nincs hozzá, lehet hangos lesz, de majd teszünk rá egy csövet