Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

amikor én eladtam akkor egy teljes motorgenerál kellett neki. de akkor ezekszerint rendbe rakták. menniért vetted?
jó eddig nem volt vele gond. nállad volt valami kinja?
gondolom akkor o az enyém volt ( ubl 573 ) ha jol emlékszem a rendszámra. block milyen állapotban van?
hello nem vagy indiszkrét egerböl vettem.
fzr 400 SP 17-colos a hátso felnije és frankó az5-600 ba is
Szia! ha nem vagyok indészkrét a feketét honnét vetted? olyan mintha az enyém lett volna anno
miért nem volt jó bele? ha találsz olyan tipustami jó bele meg oszthatnád velünk mert én is szeretnék bele 17-est csak lövésem sincs mié menne bele.
tegnap vettem fzr600 ba h felnit 99 fazert de bukta .turok masikat .....
Szasztok. Találtam 1000 gyertyát:http://www.vatera.hu/ngk_dr8ei...
oké elölre is köszi nem csinálok a számbol segget mire kezdődik a szezon addig tuti meg lasz a zsé és le zongorázzuk a dolgot.
Üdv mindenkinek!
Nem kell valakinek a 8363-as hozzászóláson lévő 2db motor?
450-ért hírdettem a kettőt, most odaadom alkú nélkül 350ezerért.
Mészizs
Jó csávó a fater, tudott valamit!
OK, nem gond és nem fogom eladni belőle a 2-es henger szívó szelepeit csak gyűjtögesd a pénzt
hát igen erre apám azt mondta "fiam ha megnősülsz a töködböl urat,magadbol pedig koldust csinálsz" ez van
Ismerős ez nekem is Hubi!Ha valami komolyabb beruházást terveztem,előtte mindig az asszonyt kellett lekenyerezni.Eddig az aranyékszer bejött,de már úgy tele van ékszerrel,már nem fér több rá.
jól mondod bagoly én már le stoppoltam a blokkot. kell nekem csak kérnék még egy kis haladékot mert itthon az asszony háborúzik,hogy minden pénzt motorra költök,igy holnap muszály neki venni egy tzr501 est mert már rég igérem neki. pár hét kéne még és akkor tényleg megveszem,persze megértem ha addig eladod ha van vevő. de szerintem ha nem viszik el egybe a blokkot akkor kár egy két kissebb alkatrészért megbontani mert engem valóban érdekel kompletten az egész csak most az asszony közbejött. de nagyon hamar összekaparom rá a lóvét.
köszi Gyula,akkor szerválok majd egyet!
nem, a dugóról nem volt szó, csak ugye az a blokk része, így az is a vevőé Most néztem képet, még megvan. Ha elvitte a blokkot utána elboltoljátok ha neki nem kell
Beszéltem vele is, mondta hogy neki sincs benne, mondta hogy nemis fontos neki. Lehet hogy én jutattam eszébe, hogy kérdezzen rá arra is
Helló, hubiúr szóban elfogadta az árajánlatot a blokkra és egyéb tételekre, így az a dugó is az övé egyenlőre (remélhetőleg véglegesen ). A 4JH-ban olyan fölső dugó pedig nincs, más a váz. Így sajnos nem tudok segíteni. Üdv, Bagoly
Nekem is hiányzanak a dugók,majd konzultálok itt a Tmk esztergályossal.Köszi Ábrus,majd utánanézek bontókban.Ádám jó rá,én is lecseréltem a műszerfalat mérföldesre(mérföldet és km is mutat) mert az eredetit valaki előttem kicsit meggyepálta,de ugyanúgy mér,csak ez 300 km/órát tud mérni,az én 90-100-as tempómmal alig 10-óránál mocorog a mutató!Valószínű japán vagy amerikai Fzr1000-é volt.
Szeva! Azt mondták nálad érdeklődjek, hátha vannak neked ilyen dugóid!
A Baglyot kérdezd meg,nála bomlik egy "low cost bike"
A kép Gyulának lett szánva a kapaszkodó miatt,csak már nagyon este volt.De azért köszi.
most nézem csak jobban milyen csilli-villi,szép!