Ismerős ez nekem is Hubi!Ha valami komolyabb beruházást terveztem,előtte mindig az asszonyt kellett lekenyerezni.Eddig az aranyékszer bejött,de már úgy tele van ékszerrel,már nem fér több rá.
jól mondod bagoly én már le stoppoltam a blokkot. kell nekem csak kérnék még egy kis haladékot mert itthon az asszony háborúzik,hogy minden pénzt motorra költök,igy holnap muszály neki venni egy tzr501 est mert már rég igérem neki. pár hét kéne még és akkor tényleg megveszem,persze megértem ha addig eladod ha van vevő. de szerintem ha nem viszik el egybe a blokkot akkor kár egy két kissebb alkatrészért megbontani mert engem valóban érdekel kompletten az egész csak most az asszony közbejött. de nagyon hamar összekaparom rá a lóvét.
nem, a dugóról nem volt szó, csak ugye az a blokk része, így az is a vevőé Most néztem képet, még megvan. Ha elvitte a blokkot utána elboltoljátok ha neki nem kell
Helló, hubiúr szóban elfogadta az árajánlatot a blokkra és egyéb tételekre, így az a dugó is az övé egyenlőre (remélhetőleg véglegesen ). A 4JH-ban olyan fölső dugó pedig nincs, más a váz. Így sajnos nem tudok segíteni. Üdv, Bagoly
Nekem is hiányzanak a dugók,majd konzultálok itt a Tmk esztergályossal.Köszi Ábrus,majd utánanézek bontókban.Ádám jó rá,én is lecseréltem a műszerfalat mérföldesre(mérföldet és km is mutat) mert az eredetit valaki előttem kicsit meggyepálta,de ugyanúgy mér,csak ez 300 km/órát tud mérni,az én 90-100-as tempómmal alig 10-óránál mocorog a mutató!Valószínű japán vagy amerikai Fzr1000-é volt.
Nem kell valakinek a 8363-as hozzászóláson lévő 2db motor?
450-ért hírdettem a kettőt, most odaadom alkú nélkül 350ezerért.
Mészizs