Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszi, én is ugy gondolom h ugyanolyan. kemény az a yamaha.:D na joccakát
Ilyen:
Szerintem ugyanaz.(feltételezem)
A http://www.biker-world.hu/ -nél találsz.
ábrus,szted az amerikai modelleken(mérfold számlálos) ugyanaz a km spirál van mint az europaiakban? mert enyém amerikai,és kéne egy spirál.
Gyulámat meg majdnem elfelejtettem!
Szóval ez egy CBR 1000f kapaszkodó(mint a motor további 40%-a) ezért alakitani kell,mint látod a képeken.(eredetileg olyan)
No problemo.Sokszor én is a sajátomból indulok ki,megfeledkezve arról hogy nem mindegyőnké egyforma(még ezresen belül is,nemhogy a többi)
Jaja én is most néztem vissza. De nincs baj, még jó hogy ilyen jó csapat van itt, hogy figyelnek egymásra.
CR9 et én mondtam, mondjuk igaz, neki ezres van, azt nem is figyeltem. Nekem a 600asba CR9E van, meg szervízkönyvébe is, azért mondtam azt.
Ki javasolta a CR-es gyertyát?(ez honnan jött?)
Most mennem kell de majd visszanézek.
És valószínű 18-as kulcs. Tehát D
HGü de ..........vagyok. tegnap néztem a katalógust. akkor most bonthatom az idomot.
Tehát nem tudod beletenni mert beleesik a hengerbe.
Tehát gyárilag:FZR 1000:NGK DR 8 ESL vagy irídiumos:EIX
Csak hogy világos legyek:a C jelzés:10-es menet
A D jelzés:12-es menet
Megvan. Patt. Akkor most melyiket.cr9 dr8. Szavazzatok 06,90............
Az. De DR8-as nem CR9-es!
Azonkívül "szerintem"! felesleges pénzkidobás ezekbe irídium gyertyát venni.
Látom a link nem teljesen működik,de ott az oldalon katt a gyújtógyertyákra és lőn világosság.
Ábrus ott elég húzós.
Igen az. Köszi.
http://www.biker-world.hu/kate...(2LA)&hivo_cat_id=7&h_h
ivoszint_id=3&h_cat_id=7
És sztem ugyanaz az eladó. Énis ettől vettem még a mitoba, tud szinte akármikor akármilyet küldeni.
CR9EIX
Itt van 9es is.
Gyerekek sos CR10EIX jó-e Ugye a 9-röl volt szó. A Vaterán van még17db 2490 ft-ért. Ha jó és kell valakinek szóljon. Még17 óra van az aukcióbó l.
Valakinek nincsenek ide való dugók feleslegbe?
Aha most már képbe vagyok én is.
Igen,a tieden van az jó kis kapaszkodó,tetszik én is raknák rá olyat.A Suzukiét néztem,de az asszem keskenyebb.Ha valakinek van ilyen bontott,érdekel.