ebben a vázban nincs alsó rész, ezért van a hengerfeji fogdmeg. De mivel rajta van amit bekarikáztál simán bemegy a 3HE bölcsővázába. És ez benne a szép! Meg ahogy elforog 13 ezerig a DynoJet Stage I hatására :-) Olajat meg szűrőt és gyertyát sem kell cserélned, az is új
pont ahogy mondod, majd látod a képeken, hogy az alsó felfogatás is megvan és a hengerfejen a rögzítés nem áll ki a hengerfejből, így nem lehet útban. A hátsó rögzítések is azonos méretűek, mint a 3HE-n Nem lesz gond Az adatlapomon keresd meg a Hubiurnak galériát
ne aggódj, az FZR600R (4JH) blokk az utolsó csavarig megegyezik az YZF600R (Thundercat) blokkjával. Pl a fogaskerék-vásárláskor is a Tcat alkatrészszámával kaptam az alkatrészt. Töltök föl pár képet a blokkról, motorról, hogy meggyőződhess róla és a hétvégén jöhess :-)
valaki segitsen nekem! atz tudom próbáltam már,hogy az 1wg tipusjelü 400 as vázba pont passzol a 3he 600 as blokkja. de most kétségeim támadtak,hogy a 4jh blokk bele megy e? az 1wg be bele megy még az yzf 600 is annak nem tudom a tipus jelét az nem 4jh? valaki ábrus?
a vége felé nehezen. nem igazán kiméltem a gépet. adtam hozzá idomokat azt nem adta az urge? a fejidom ami rajta van azt én nem feket szinnel raktam fel + a váz sem fekete volt. az olajat ette nagyon. a kormánycsagágy cserés volt. nem igazán akartam kolteni rá ezért adtam el.
Ha igen akkor a két pilisport lámpába nem kötötek bele?