Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ebben a vázban nincs alsó rész, ezért van a hengerfeji fogdmeg. De mivel rajta van amit bekarikáztál simán bemegy a 3HE bölcsővázába. És ez benne a szép! Meg ahogy elforog 13 ezerig a DynoJet Stage I hatására :-) Olajat meg szűrőt és gyertyát sem kell cserélned, az is új
ha ilyen blokk akkor jó bele. http://www.youtube.com/watch?v...
okéde ugye ezt a blokkot is fogja még az a lecsavarozható váz bölcsö? vagy ezen van egyéltalán olyan? a képen bekarikáztam mire gondolok.
ja azt nem írtam, hogy a blokk nem olyan dzsuvás, mint az egyik képen van, az a mevétel utáni állapot
pont ahogy mondod, majd látod a képeken, hogy az alsó felfogatás is megvan és a hengerfejen a rögzítés nem áll ki a hengerfejből, így nem lehet útban. A hátsó rögzítések is azonos méretűek, mint a 3HE-n Nem lesz gond Az adatlapomon keresd meg a Hubiurnak galériát
csak azért aggódok mert mert a 4jh-n a hengerfejen is van felfogatási pont az 1wg-n és a 3he-n nincs oké kép jó lenne
ne aggódj, az FZR600R (4JH) blokk az utolsó csavarig megegyezik az YZF600R (Thundercat) blokkjával. Pl a fogaskerék-vásárláskor is a Tcat alkatrészszámával kaptam az alkatrészt. Töltök föl pár képet a blokkról, motorról, hogy meggyőződhess róla és a hétvégén jöhess :-)
valaki segitsen nekem! atz tudom próbáltam már,hogy az 1wg tipusjelü 400 as vázba pont passzol a 3he 600 as blokkja. de most kétségeim támadtak,hogy a 4jh blokk bele megy e? az 1wg be bele megy még az yzf 600 is annak nem tudom a tipus jelét az nem 4jh? valaki ábrus?
hello 99 fazer nem jo az bizti ,kivettem a felnit szombaton viszem a mintat hatha ...........
oK vágom! akkor sovány igy magába! Mert ez nem Vapor hanem csak endurance kevesebbet tud ,sajnos a rosz forint miatt felment az ára! kösz megint!
Kicsit bövebben:) tehát ezzel a lámpával nem megy át? melyken van vizsga? mostmár kiváncs i lettem
Nem szeretem ismételni magam:8460.hsz.
Bakker, már megint leesett a hó.
na bagoly meg van a zsé ugyhogy majd hívlak és hétvégén megyek a cumóért
az egyiken van vizsga. hát tudod ez más fajta vizsgára jár:)) és ott át engedik.
Lehet kérdeztem már de ujra ,szerintetek elég müszakira egy Trail tech endurance órat ha felrakok!?
hopp ez 2 kérdés
Hubiur egy kérdésem lenne a két FZRen van müszaki vizsga?
Ha igen akkor a két pilisport lámpába nem kötötek bele?
A 89-es 600-nak is még 130/70-17 hátsó kereke volt.Itt az aprón,vagy vaterán nézz körül.
az idomokat nem adta mikor vettem a váz máz már fekete volt. az olajat már nem eszi,de nemsokára rakok bele egy 600 as blokkot.
a vége felé nehezen. nem igazán kiméltem a gépet. adtam hozzá idomokat azt nem adta az urge? a fejidom ami rajta van azt én nem feket szinnel raktam fel + a váz sem fekete volt. az olajat ette nagyon. a kormánycsagágy cserés volt. nem igazán akartam kolteni rá ezért adtam el.
most igy néz ki.
ja bocs 1 nulla le maradt. amikor eladtad be indult? most jó megy rendesen nem csörög nem zakatol
tavaly május. 22.000ft ?
22000 ért vettem. te mikor adtad el?