Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te nem véletlenül a Dér Zolitol vetted a gépet?
Ja valami ilyesmire gondolok!
Az elképzelés nem rossz. Mondjuk egy találkozóra csapatostól elmenni? Vagy nem ilyenre gondoltál?
Helló! tud valaki fzr 250-hez hét ülés közötti idomot. Előre is kösz.
még nem voilt időm de hétvégén be rakom
Beraktad már a motorba?Van e akkupezsgés?
csákány mindenkinek4 nem feledkeztem meg rollad gyula ne aggódj csak ma is most értem haza.
Kimondottan Fzr túráról nem tudok.Találkozó,túra lesz idén is,rendeznek vagy tucatnyian,a hagyományos Tokaji,Mátrai túrán kívül mennek Erdélybe és a horvát tengerpartra is.Nézz át itt a sportmotoron a túra,találkozó rovatba,és ott érdeklődj.
Sziasztok csak érdeklödnék szoktatok turát rendetni?
Így az fzr-esek! Mert jó lenne nem?
ja, és milyen viszkozitású kell?
erősen gondolkodom a villaolaj cseréjén... A 600-as FZR villájába mennyi olaj megy bele?
Nem, nem ez volt. A motorosok.hu-ról szedtem én le valamit, csak az nem ehhez az évjárathoz volt. És nemtudtam hogy az idomon kívül nincs e más külömbség is közte. De kösz, mostmár megvan
No problemo.
De mivel a világegyetem elég nagy,ezért előfordulhatnak japán,usa és sufnituningos anomáliák,úgyhogy bármi megeshet.
De gyárilag biztos hogy nem engedték meg a Japán mérnökök hogy garanciaidő alatt szétgyilkolja a terméküket a tisztelt Felhasználó szan.
ahham most már látom. akkor én kérek elnézést!
Neked melyik van meg?Ez?
http://motorbikemanuals.blogsp...
Ez ugyan az ezresé de:
de nézd meg a 600asét ha az is ilyen akkor én tévedtem kérek előre elnézést, mert ugye az tuti hogy leszabályoz..
Hello
ez biza nem szabályoz le tiltás lenne akkor annak a képe egyenesen le lenne csapva, ennek csak le van véve az előgyujtása alapra, hogy ne pörögjön tovább, nem fog szaggatni csak pörögni...
Nincs véletlenül 3HE-s 600ashoz 93ashoz szervízkönyved? Ami részletes, mert az enyém elég szellős!
Nos ez már exup és 400-ban nem vagyok perfect,de ez a diagram ~14200-nál bizony letörik.
pl az 1wg nem szabályoz seholsem. az exuposok lehet,hogy már igen azt pontosan nem tudom.
Ha jól emlékszem 14700-körül szabályoz le a gyújtáselektronika.(a jelleggörbe és nem a ford.számmérő szerint)
De vannak itt négyszázas fórumtársak,ők majd pontosítják.
jaja bocsi csak nem kaptam meg az emailt...
Kattints az előzményre.
ábrus ez nekem szólt?