Kimondottan Fzr túráról nem tudok.Találkozó,túra lesz idén is,rendeznek vagy tucatnyian,a hagyományos Tokaji,Mátrai túrán kívül mennek Erdélybe és a horvát tengerpartra is.Nézz át itt a sportmotoron a túra,találkozó rovatba,és ott érdeklődj.
Nem, nem ez volt. A motorosok.hu-ról szedtem én le valamit, csak az nem ehhez az évjárathoz volt. És nemtudtam hogy az idomon kívül nincs e más külömbség is közte. De kösz, mostmár megvan
No problemo.
De mivel a világegyetem elég nagy,ezért előfordulhatnak japán,usa és sufnituningos anomáliák,úgyhogy bármi megeshet.
De gyárilag biztos hogy nem engedték meg a Japán mérnökök hogy garanciaidő alatt szétgyilkolja a terméküket a tisztelt Felhasználó szan.
Hello
ez biza nem szabályoz le tiltás lenne akkor annak a képe egyenesen le lenne csapva, ennek csak le van véve az előgyujtása alapra, hogy ne pörögjön tovább, nem fog szaggatni csak pörögni...
Ha jól emlékszem 14700-körül szabályoz le a gyújtáselektronika.(a jelleggörbe és nem a ford.számmérő szerint)
De vannak itt négyszázas fórumtársak,ők majd pontosítják.
Így az fzr-esek! Mert jó lenne nem?
De mivel a világegyetem elég nagy,ezért előfordulhatnak japán,usa és sufnituningos anomáliák,úgyhogy bármi megeshet.
De gyárilag biztos hogy nem engedték meg a Japán mérnökök hogy garanciaidő alatt szétgyilkolja a terméküket a tisztelt Felhasználó szan.
http://motorbikemanuals.blogsp...
ez biza nem szabályoz le tiltás lenne akkor annak a képe egyenesen le lenne csapva, ennek csak le van véve az előgyujtása alapra, hogy ne pörögjön tovább, nem fog szaggatni csak pörögni...
De vannak itt négyszázas fórumtársak,ők majd pontosítják.