Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tessék ez ahoz való kat a képre és oda van irval mikhez való arra is kat és már látod is
http://www.biker-world.hu/kate...álok&p0=Km.spirál&s
zint=4&parent_cat_id=1915&cat_name=1990%20(3LE)&hivo_cat
_id=1&h_hivoszint_id=3&h_cat_id=1
Hell!
tud valaki yamaha fzr 1000 88' as hoz kilométer óra spirált?
nem tudom lehet tul balonos lenne nem ,1.6cm el magasabb lenne az oldala
ha valakit érdehel nekem van ithon 1 pár 38 as telohoz való új szimering FZR-hez
Hello mindenki! itt van egy rendes csávonak a oldala
olcson árul gumikat !
http://www.sokgumi.mlap.hu/
kérdésem nekem 160x60/ 17 gumi kell ha 160x70/ 16 rakok rá rámegy? hogy mutatna? Help
94-95-ös évjárat akkor 41*53*8*9.5 T.szimering és 503cm3/szár
89-94és a 96-98 ig 38*50*8*9.5 T.szimering és 435cm3
de mérd meg tolomérövel a villát mert az évjáratokal néha szoktak bajok lenni
holnapra ha jo lesz megirom ha addig valaki nem osztja meg veled megyek mert rohadtul hasogat a feljem
kanyarban ,hogy viselkedik
vki tudja h 600as első telokba mennyi olaj kell? ja és milyen?
esetleg szimmering méret?:) 94es évjárat
hali! nekem is 160as van benne, metzeler mez4
A mostanit nem tudom,de a régi azt hiszem Dunlop Sportmax volt!
tipus marka mi
Rámegy a 160-as!Nekem is az van rajta!140-essel még nem mentem,de ezzel még nem volt gondom!Teljesen jól lehet döntögetni,és jobban is mutat!
enyem 93
thundercat
igen az SP 91 től 160/60 17 es kerék pontos adatt
mindjá utána nézzek
ezt speciel nem tudom mert ilyet én sem cseréltem de aszem a 92-töl lévök vagy az SP-é azé már asszem 17 visszont ha SP ét tenéd az már széleseb felni és 160guma a gyárija az visszont bisztos
17 gondoltamra csak mit
az a baj ezekel a 18 as tipusu sport gumikal ,hogy ritka kevés a választási lehetöség ezért valaki kicseréli 17 es kerékre
150 70 18 az jo volt labtartoig leraktam 160 akkor sok 140marad ha nem talalok 150-est 35000 korul
ha használod a motort kanyarokban is én ha szép, ha nem maradnák a 140 esnél de a te tudod
Elfér, de kanyarban jobb a gyári vagy a max. 140-es..
mi speciel az u.öcsém fzr 400 asába beraktuk a michelin pilot road-160/60-18 ast és elfért
de hozzáteszem ő is azért akkarta mert ,hogy jobban néz ki
visszaütöje kanyarokban rosszul viselkedik nem tudod széppen ivre dönteni mert egyszer csak elér egy pontot és hirtelen döl nem a felnire való és megváltozik a gumi domborulata magyarul (mert nem rá való) tehát én nem tenném fel de mindenki saját dolga de elfér az biztos
Sziasztok.FZR600-asom van már egyszer feltettem ezt a kérdést hogy a 160 60 18hátso gumi be-e fér a villába és azt írták hogy befér.De volt az is aki azt mondta hogy beleér a láncba.Nem tudom hogy milyen gumit vegyek.A 140-est nem szeretnék a 150-est meg nem találtam jo árba.Olyan válaszoljon akinek a 160-as befért.És szeretném ha megadná a guminak a tipusát meg a márkáját.Koszi