Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Oké
Mi az Erkelbe lakunk, a malom mögötti utcsó utca.
helló! nem gsx-r 1000 k4 megtoldval megfaragval csak jó legyen
átkellet alakitani de még nincs kész majd 1-2 év ha lesz idöm
Pásztóy-nál van 140/70-18-as gumi,Pirelli meg Dunlop,az a néhány centi plusz elfér,esetleg emelsz egy kicsit a hátsó telón.Legalább kicsit hasonlítani fog az új R1-re.Bakosi,neked r1-es fejidom van fenn?Nagyon dögös a gép!
Na találtam egy közelebbi képet a 160-as gumiról.belefér,pedig ez széles,peremes változat.
Megtaláltam.
Én is szoktam járni Üllésre,a párom testvére is Üllési.Lehet láttad már a motorom a Malomnál,vagy szembe az étteremnél.Adj egy email címet,aztán ha legközelebb megyünk ki,majd összefutunk.
Üllés Szegedtől 20 km.
ok ! merre laksz?
ha a tipuskodra mentek kb 15 fajta is van de lehet keveset mondtam
Oké köszi. Ha nem gond még majd kérdezek ha elakadok.
a tipuskod nemszámit genesis 750,yzf750 93-98-ig mindegy ,hogy exup vagy nem akkor még a yamaha GTS is de az 5 gangos ,
van még a yamaha fz 750 azis jó aszt én is az ábrustol tudom de azota már megtudtam ,hogy 100% ban paszol csak azok még régebiek és hát ebböl itélve valószínü a váltó is többet mant
egy a lényeg cuzáme csere tengelyestül léptetövillástol mindenestül
egy kicsikét!:D
Sza Még nem tudom, holnapra pontosítanak hogy megvan-e még. Gondolom tipuskódnak vagy motorszámnak eggyezni kell.
csak egy cspetett vagy messze
uhh én meg szolnoktol nem messze jászboldogházán. akkor megveszem itthon,de köszi a segitséget.:)
hogy jobban értsd siófok mellet 6 km erre siójuton
helló! milyen váltó tipúsilag ami lenne ? másik elöbb azért érdemes szét huzzni mert hátha léptetövilla de általábban ugysem az !létezik még egy megoldás a körmökre ha az kopott ell mühelyben megkőszőrülik DE EZ CSAK IDEGLENES MEGOLDÁS hozzáteszem nem éri meg
köszi a segitséget, Bakosi,merre laksz? ha nem laksz messze lehet érdekelne a 2 szimmering.
Szia. Lehet hogy van 6 os váltó. Bele lehet rakni a 88-as fzr-be is?
koszi akkor 150 keresek az bevalt
Nézd meg az adatlapom,ott van rajta a mocin 160-as gumma.De nézz utána mert a 600-on évjárattól függően többfajta gumit tettek a japánok.Én sem javaslom a nagyobbat,mert nehezebben fordul ívre(és fogja a mocit)vagy kihúz a felezőre,vagy ha jobban döntöm akkor meg az út szélét tapossa.
hát nem tudom ha neked megéri emelni akkor jó az az igazság a guma formája is változo hiába pl.160és 160közt is van különbség második szám a 60 az a 160 nak a 60% ez a magaság de a gumi fajtája is változó
mert ugye ha mindenki tele lenne pénzel nem kéne variálni hanem aszt vesz az ember ami kell és jó dehát ez van sajna
Hát néztem 3 cm van a gumi és a sárvédő között! akkor igymég keveseb lesz max megemelem !
ez megér 15 öt? majdnem új csak ugye 70 magas nagyon ronda lene?

Szép a Géped gratula!
köszi szépen,meg találtam:)
aszem nem megyát az egész oldal de lépj rá és motor tipus és ott is vagy