Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem kapaszkodó milyen lenni motor?Vagy nem én?
Tudom Gyulám.De Royal03 testvérünké viszont ezres.
Neki írtam hogy ne a tiedhez viszonyítson mert az ötszázas.(a te h.sz-od volt nála az előzmény)
Bocsi,Ábrusnak szólt.Az a hátsó kapaszkodó az melyik tipusé,mert én is akarok tenni rá egyet.Az asszonynak is kéne valami fogódzó.
Ádám,az 500-as nem más mint osztrák piacra ment csökkentett 600-as.A súbertű,dugattyúátmérő és hátsó gumi kisebb,hátsó lánckerék viszont négy foggal nagyobb.A többi ugyanaz.
Oké Köszönöm. Jó időt.
én nem lebeszélni akkarlak csak az enyém is 89 es és minél fiatalabb váltót akkartam nekeljen szétszedni majd 20 ezer km után megint én 95 öst szereztem de ha érdekel valamikor egy fiatalabb szólj mert a bontosok 40 et kérnek de nekem 40 volt kuplungal szóval olyan 25 ért kb csak váltot lehet szerezni
(magánvéleményem már nemérnek ezek 40 et csak a bontosok nem adják oda olcsóban )
Megjött köszi. Igazad van elég régi, ezért megvárom a tavaszt addigra lesz egy kis +tüsök, és go.
balfasz voltam na most remélem oda ér ha most sem akkor kiirom ida a fórumra
Szia. Még semmi.
olvastam amit küldtél küldtem rá válkaszt mailban remélem odaért jelezd
amikor fiatalabb voltam nekem tényleg nagy élményt nyujtott az mz-etz-és korszak nagyon jó rá visszaemlékezni igazi hangulata volt a mostaniak mennek nagyon de ez más világ szerintem
Az MZ-hez pedig gratulálok,tényleg nagyon ritka az ilyen megkímélt.
Szép.
azt az mzt apum ujan vette '77ben, 14ezer km van benne! még a gyári gumik vannak rajta! azért ilyen már sztem nem sok van.:)
royal03 ha nem tudsz váltot szólj én az enyémbe a 6 os váltó 40 volt de kuplungal együtt ha csak váltó kell szerintem egy olyan 25 ben meg van jelez ha érdekel mert akkor megkérdem mert ez nem bontó
kérdez meg pár bontóst azért hátha olcsóbat is mondanak de általábban 40 et kérnek értük
a hátérben a jó kis mz nekem is volt de etz-m de nagyon nehéz szível váltam meg töle nagyon jó volt
a most felnővő fiatalok semmibe se nézzik általában már (tisztelet a kivételnek)
kimaradhatattlan évek voltak azok az mz -és idők jó vissza emlékezni rá
köszike!
jól néz ez ki te
gondoltam feldobok pár képet a motoromrol.:)
Ez pedig 180/55 ZR 17 a 88-as FZR 1000-ben.(Gyuláé "csak"500-as!)
Ejj,de ismerős nekem ez a motor!
ezeket mar nezegettem jo ar erte
mier nem tudok kepet feltenniD:\kepek\Kép 164.jpg .... ime
igaz nem nagyon látszik
160 benne van