Én 125ös mito után ültem FZR 600ra. Nem volt erős! Kicsit fura volt hogy alacsony fordulaton is szépen húz, nemúgy mint a 2T, de a jóhoz könnyen hozzászokik az ember. Am hétközben énis miskolcon lakom, az avason. Ha megveszed, jobb időben majd gurulhatunk egyet!
köszi a válaszokat
ha minden rendben van vele lehet h pénteken elhozom
szerintetek 125 ös rs aprilia után nagyon erős lesz? bár faterom 600 as diversion-ával már1-2ezer km-t mentem...
de azért mégis 100LE
Jut eszembe,ha jól látom fűtött helyen van,kérdezz rá a fagyállóra is,mert ha nincs benne és kihozod a hidegre,bele fog fagynia víz.Akkor még fagyálló is kell bele.
Kívülről szép,de próbáld ki mert a műszaki állapota így nem látszik.Ha lehet,menj vele egy próbakört,akkor kiderül hogy csörög zörög-e, kettest kidobja-e,fékek állapota,lánc,meg az se mindegy mennyi műszaki van rajta.Meg még át is kell íratni,egy olaj-szűrőcsere is ajánlott ilyenkor,így is félmillió felett számolj mérlegfőösszeget!
ezt neked kell tudnid,hogy mennyiért akarod eladni.nekem kellene kompletten karbisorral és az egész gyujtással mert egy 400 as vázba akarom be épiteni. nemtudom mondj egy árat aztán meglátjuk.
az a motor meg éri az árát. én ismerem a tulajt. egy 52 éves ember a motor 11 éve van az országba azóta nálla van telyesen hibátlan állapotu egyébként a gazdája 400 ért árulja csak a kereskedésben rátettek 60 ezret. amugy ha nyárig nem viszik el az enyém lesz mert beszámitjuk a motort a háza épitésébe.
Csak nem a Miskolci Gold Motorsnál találtad? Láttam már ott énis ezt, már ottvan kb szeptemberől. Ránézésre jó állapotban van, gyári rajta asszem minden, ha jól emlékszem.
Helló!Szerintem le kellene ellenőrizni a gyertyákat is meg a gyújtókábeleket is.Lehet,csak kicsúszott a trafóból a kábel,
vagy el van öregedve.Próbáld úgy,hogy levágsz belőle egy
centit és úgy visszadugod.Vagy vedd le arról a hengerről a
gyújtókábelt amelyik szikrát ad és próbáld ki azzal a
amelyik eddig nem szikrázott és így kiderül,hogy kábel rossz
vagy a gyertya,vagy rosszabb esetben a trafó.
Hali szintén én vok az nem sikerül igysem pedig ki igtatuk az a/c de nem akarja az igazat igy sem jo tegnep sikeresen beindult ugy hogy az /c ki volt igtatva kegyeget de mikor elakartunk indulni és leált a gyergyánál az van hogy kiszedtem az 1 meg a 2 és ő mikor elkezdek ráinditozni 1 szikrát ad és utána nics tőb szikra ez mitől lehet előre is kőcike
Valószínűleg rosszul érzed,ugyanis akármerre állítod a vezérműtengelyt,valamelyik bütyök mindíg feltámaszkodik ha nem is teljesen az emelőtőkékre.
Egyébként szelepek nélkül szabadon is elég passzos illesztésű (2-8 század mm)tehát alapban is szoros.
Gondolom nyomatékkulccsal húztad meg a leszorító papucsok csavarjait,(10Nm) akkor nem lehet gond.
Hali ábrus ! lenne egy kérdésem ugye most cserélem a szelepszárszimeringeket is és kivetem a szelepeket is mert mindent átnézek és szerintem a vezérmütengelyek ha leszoritom a helyére mintha szorosan forognának pedig az aluminiumok sérülésmentesek vagy csak rosszul érzem véleményed?
(mivel igy nincs olajzás tetem rá mielöt befogatam )
hello mindenkinek. csak azért irok,hogy valaki nem e tud véletlenül eladó 600 as papir nélküli fzr-t . nekem igazábol csak a blokk kellene ezért lenne jó egy olyan amit nem lehet forgalomba helyezni mert gondolom egy ilyenhez olcsóbban hozzá tudok jutni.
Nem tudja valaki, hogy a 600-as és az 1000-es FZR idomai passzolnak-e egymáshoz?
ha minden rendben van vele lehet h pénteken elhozom
szerintetek 125 ös rs aprilia után nagyon erős lesz? bár faterom 600 as diversion-ával már1-2ezer km-t mentem...
de azért mégis 100LE
Akko
r szerintem?
szép
vagy el van öregedve.Próbáld úgy,hogy levágsz belőle egy
centit és úgy visszadugod.Vagy vedd le arról a hengerről a
gyújtókábelt amelyik szikrát ad és próbáld ki azzal a
amelyik eddig nem szikrázott és így kiderül,hogy kábel rossz
vagy a gyertya,vagy rosszabb esetben a trafó.
Egyébként szelepek nélkül szabadon is elég passzos illesztésű (2-8 század mm)tehát alapban is szoros.
Gondolom nyomatékkulccsal húztad meg a leszorító papucsok csavarjait,(10Nm) akkor nem lehet gond.
(mivel igy nincs olajzás tetem rá mielöt befogatam )