Hogy ne legyél tanácstalan:FZR 1000 98LE-re lefojtva.
Az igényeket és az anyagiakat kellene belőnöd,akkor tudnánk többet mondani.(mire akarod használni és mennyit szánsz rá,milyen stílusú motorra gondolsz,mennyit mész egy évben,szerelgeted-e otthon,szereted-e a sört,tartasz-e otthon macskát,van-e feltűnési viszketegséged és még egy csomó dolgot kellene tudni ahhoz hogy bármit is lehessen javasolgatni)
Bár a magyar utakat elnézve lassan csak az endúró jöhet szóba.(tehát FZR)
360 az nagyon jó ár! Én eddig csak azért nem adtam el mert nem tudom mit lehetne venni ami nem visszalépés lenne :( Nem szükséges 100Le-nél több inkább valami könnyebb és főként MEGBÍZHATÓ motor kellene, egyszerű konstrukció 2 személyes. Mit javasolnátok fzresek?
tanácstalan vagyok
Végül 360-ért ment el, nem sokáig volt nálam. Jól nézett ki, bekattantam, megvettem, de nem kellett volna, még egyszer nem veszek ennyire öreg mocit. Jó sokat szívtam vele én is, rengeteg pénzt beletoltam, de még 1x annyit bele kellett volna, viszont mire ezt realizáltam addigra megjött a józan eszem is és úgy döntöttem hogy megálljt parancsolok magamnak :)
Helló mindenkinek!Daogyula nyomtam egy szavazatot.
Sőt én is regeltem steveefzr néven.Csináltam egy terepszínűt.
Tudjátok mi a szép benne?Nekem tényleg autófényező
a szakmám.
Srácok,én is versenyzek a Kawasaki .hu-n az ER6 dizájnversenyen!Szavazzatok rám a Pincu név alatt,ha megnyerem a motort elviszlek titeket egy körre!Köszi!
A 600-as vázba befér a 160-as gumi,a 400-ba már kérdéses.az én 500-nak is 160-as van hátul,de én majd kisebbet rakok rá,mert kicsit visszafogja a motort,és kanyarba picit nehezebben fordul ívre.Ezzel számolni kell ha gyárinál nagyobb gumit raksz fel.Az a baj,hogy a 600-nál is vagy háromféle gumit tettek rá a japánok a gyártási évek alatt.
89-90:110/70-17 130/70-17
91-93:110/70-17 140/60-18
94-95:120/60-ZR17 160/60-ZR17
Bazsa mennyiért ment el az fz750? Én is gondolkozok, hogy el kellene adnom csak annyi a probléma, hogy most hengertalp tömítést kellene cserélni meg olajlehúzó gyűrűt cserélni:( és nem kis pénz így hogy megdöglött az aksim is a napokban. :( kicsit unom már a szívást...
Szenvedni szenvednék én vele, csak nemvagyok biztos benne hogy jól is nézne ki, szenvedéstől függetlenül! Találtam egy oldalat ahol vannak olcsón idomok. link
Conus motorján R1 2002-03 évjáratú idom van szerintem (ha Jól láttam). A hátsó váznyulvány csavarozható, az enyém most készül gsxr 1000 k4 faridomot kap, már rá van szerelve épp az üléseket csináljuk. Szenvedni kell vele, ha azt akarod, hogy tökéletes legyen.
Jut eszembe, ja jól láttam az FZR en a segédváz heggesztve van a vázhoz. Milyen fajta faridomot lehet rárakni úgy, hogy ne kelljen barkácsolni rajtuk? LEgalábbis ne sokat.
Na akkor mégegyszer, hátha most több sikerem lesz :)
Sziasztok Urak!
Megváltam '86-os FZ 750-emtől és maradt utána egy első lánckerék és egy pár hátsó fékbetét (Ferodo Platinum FDB337P), mindkettő bontatlan. Ha valakit érdekel esetleg akkor ezeket reális áron eladnám (nem ebből szeretnék meggazdagodni, tényleg reális áron :), érdeklődni a sportgti kukac freemail pont hu e-mail címen tudtok. Tudom hogy nem piactér a fórum, szóval bocsi ha zavar valakit a dolog de talán így könnyebben megtalálják ezek a cuccok a gazdájukat köztetek :)
Az igényeket és az anyagiakat kellene belőnöd,akkor tudnánk többet mondani.(mire akarod használni és mennyit szánsz rá,milyen stílusú motorra gondolsz,mennyit mész egy évben,szerelgeted-e otthon,szereted-e a sört,tartasz-e otthon macskát,van-e feltűnési viszketegséged és még egy csomó dolgot kellene tudni ahhoz hogy bármit is lehessen javasolgatni)
Bár a magyar utakat elnézve lassan csak az endúró jöhet szóba.(tehát FZR)
Érdeklődnék nem-e tud valaki FZR600-hoz 90-es évj. bontott hengerfejet szelepekkel!Meg mennyiért!? Előre is köszi!
tanácstalan vagyok
Végül 360-ért ment el, nem sokáig volt nálam. Jól nézett ki, bekattantam, megvettem, de nem kellett volna, még egyszer nem veszek ennyire öreg mocit. Jó sokat szívtam vele én is, rengeteg pénzt beletoltam, de még 1x annyit bele kellett volna, viszont mire ezt realizáltam addigra megjött a józan eszem is és úgy döntöttem hogy megálljt parancsolok magamnak :)
Sőt én is regeltem steveefzr néven.Csináltam egy terepszínűt.
Tudjátok mi a szép benne?Nekem tényleg autófényező
a szakmám.
89-90:110/70-17 130/70-17
91-93:110/70-17 140/60-18
94-95:120/60-ZR17 160/60-ZR17
link
Sziasztok Urak!
Megváltam '86-os FZ 750-emtől és maradt utána egy első lánckerék és egy pár hátsó fékbetét (Ferodo Platinum FDB337P), mindkettő bontatlan. Ha valakit érdekel esetleg akkor ezeket reális áron eladnám (nem ebből szeretnék meggazdagodni, tényleg reális áron :), érdeklődni a sportgti kukac freemail pont hu e-mail címen tudtok. Tudom hogy nem piactér a fórum, szóval bocsi ha zavar valakit a dolog de talán így könnyebben megtalálják ezek a cuccok a gazdájukat köztetek :)
http://www.kepesmotor.hu/motor...