Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló, ha 300 km-t futott 160/60ZR17 ill 120/70ZR17 Dunlop D208RR megfelel, akkor 30-ba a tiéd a garnitúra. Pályán volt csak használva egy Pring napot, a közepe érintetlen
Keresek FZR 600ra 160x60 hátsó és 120x70 első gumit! 80-90% állapotba olcson/
Sziasztok!
Eladó Yamaha FZR 600R(1994)nagyon szép állapotban,sok extrával:K&N+Dynojet+Sebring rendszer,új DID láncszett,gyári üléstakaró,35kWos forgalmi.Jó állapotú Metzeler gumikkal,akciós áron elvihető!
Érd.:30/908-4229
Az fzrclub-on hirdettek október végén alkatrészt, 1 próbát megér.

" Sziasztok! Bontott 250 es fzr alkatrészek eladók! Vagy egybe is eladom igaz szét van szedve de szinte mindene megvan! Érd.:
06209962940,"
Elvileg van olyan led is, ami alapból villog, ha megkapja a villanyt.
Bár, egy multivibrátorral egyenletesebb a villogás, és állítható is. (Azthiszem astabil kell hozzá) gyakorlatilag 2 kondenzátor, 2 ellenállás, és 2 tranzisztor kell, kb kőkemény 150 Ft értékben.

Ha gyári a ledes indexed úgyis biztos kapsz mellé valami leírást...
Ledes indexhez kell valami külön relé? Vagy valami egyéb?
Na, megoldódott. Mentem egy kört, és már semmi baja, csak az állástól ellustult egy kicsit sztem!
Szeva! Összeraktam egy új kipufogót, rá is raktam a motorra, de olyan furcsán viselkedik, mintha nem lenne benne erő! Lehet a kipufogótól? LEhet hogy csak az a baj hogy rég ültem rajta.
93-as keihin márka.
Karbisor fzr400-hoz! Komplett, müködik, jó!
70/977-5761
Sziasztok Urak!

Mai napon megváltam '86-os FZ 750-emtől és maradt utána egy első lánckerék és egy pár hátsó fékbetét, mindkettő bontatlan. Ha valakit érdekel esetleg akkor ezeket reális áron eladnám, érdeklődni a sportgti kukac freemail pont hu e-mail címen tudtok. Tudom hogy nem piactér a fórum, szóval bocsi ha zavar valakit a dolog de talán így könnyebben megtalálják ezek a cuccok a gazdájukat köztetek :)
Szerintem azért,mert a te motorod FZR400,az enyém
pedig FZ400.
nem értem miért az enyém is 400 as és simán bele fér a 160 as csomó hely van még mellete és ugyan olyan kezes mint elötte.
Köszi Gyula az infót!A 26 csak jobban hangzik,mint
a 35.
Üdv mindenkinek!
Eladnám, vagy értelmes dologra elcserélném: TZR250 felűlcsöves papíros, 1 év műszaki, zörgő főtengely, ami lassan cserére vár és FZR600 papír nélküli kitűnő műszaki és esztétikai állapotú motoromat. A két motort együtt adnám el. Szeretnék 450ezret kapni a kettőért.
Van a Pásztoy-nál 140/70-18 as gumi,Metzeler:26460ft.Pirelli Sport Demon:24290 akcióban.
Találtam a Pirellinél 150/70 -est.
Jó lesz az szerintem.Mondjuk az árát még nem tudom,
de biztos 35 körül lehet az is.
Köszönöm a tippeket!Majd körülnézek.Valószínűleg
140-es lesz a választás.Megmértem a 160-as
neccesen férne bele.
a 334 oldalon van egy jó eladó gumi. én is meg venném ha lenne rá keret.
A Motostyling.hu-n van Dunlop,140/60R(és ZR)18-as 37800 forintocska.
110/70R17 elől,140/60R18 hátul.Na most az a gond a hátsóval,hogy már vagy tíz éve nem gyártják Euban.Nálam az 500-nak is ez a hátsója,csak nekem még befért a villába a 160-as gumi,mert az Fzr500 99%-ban megegyezik a 600-al,a váz és futómú teljes egészében.A Dunlop még gyártja Usa-ban,de onnan rendelni húzós.150-60-as van a Pirellinél,ha befér tegyél rá olyat.
Értem.Köszi a választ.Nekem lehet nem megy be
hátra a 160-as.Majd megmérem.
helló az én 400 as omon elöl 120 as hátol pedig 160/60as gumi van. és jó.
Helló mindenkinek!Nekem is van egy Fz400-asom.
Lenne egy kérdésem:Mekkora gumit lehet rárakni,
vagy mekkora a gyári méret?Ugyanis most 120-as
van rajta,de szerintem szélesebb járna rá.
Kanyarban csúszik kifele,pedig zsír új Pirelli Sport Demon van rajta.
Ismerem őt, de nekem olcsón kéne papirok nélküli. de azért koszi.
Mostanában ugyan Quray( Feri )nem aktív itt,de neki is van eladó 250-e,meg érti is nagyon,ha gondod van a kis 250-essel,vele konzultálj.