Helló, ha 300 km-t futott 160/60ZR17 ill 120/70ZR17 Dunlop D208RR megfelel, akkor 30-ba a tiéd a garnitúra. Pályán volt csak használva egy Pring napot, a közepe érintetlen
Elvileg van olyan led is, ami alapból villog, ha megkapja a villanyt.
Bár, egy multivibrátorral egyenletesebb a villogás, és állítható is. (Azthiszem astabil kell hozzá) gyakorlatilag 2 kondenzátor, 2 ellenállás, és 2 tranzisztor kell, kb kőkemény 150 Ft értékben.
Ha gyári a ledes indexed úgyis biztos kapsz mellé valami leírást...
Szeva! Összeraktam egy új kipufogót, rá is raktam a motorra, de olyan furcsán viselkedik, mintha nem lenne benne erő! Lehet a kipufogótól? LEhet hogy csak az a baj hogy rég ültem rajta.
Mai napon megváltam '86-os FZ 750-emtől és maradt utána egy első lánckerék és egy pár hátsó fékbetét, mindkettő bontatlan. Ha valakit érdekel esetleg akkor ezeket reális áron eladnám, érdeklődni a sportgti kukac freemail pont hu e-mail címen tudtok. Tudom hogy nem piactér a fórum, szóval bocsi ha zavar valakit a dolog de talán így könnyebben megtalálják ezek a cuccok a gazdájukat köztetek :)
Üdv mindenkinek!
Eladnám, vagy értelmes dologra elcserélném: TZR250 felűlcsöves papíros, 1 év műszaki, zörgő főtengely, ami lassan cserére vár és FZR600 papír nélküli kitűnő műszaki és esztétikai állapotú motoromat. A két motort együtt adnám el. Szeretnék 450ezret kapni a kettőért.
110/70R17 elől,140/60R18 hátul.Na most az a gond a hátsóval,hogy már vagy tíz éve nem gyártják Euban.Nálam az 500-nak is ez a hátsója,csak nekem még befért a villába a 160-as gumi,mert az Fzr500 99%-ban megegyezik a 600-al,a váz és futómú teljes egészében.A Dunlop még gyártja Usa-ban,de onnan rendelni húzós.150-60-as van a Pirellinél,ha befér tegyél rá olyat.
Helló mindenkinek!Nekem is van egy Fz400-asom.
Lenne egy kérdésem:Mekkora gumit lehet rárakni,
vagy mekkora a gyári méret?Ugyanis most 120-as
van rajta,de szerintem szélesebb járna rá.
Kanyarban csúszik kifele,pedig zsír új Pirelli Sport Demon van rajta.
Eladó Yamaha FZR 600R(1994)nagyon szép állapotban,sok extrával:K&N+Dynojet+Sebring rendszer,új DID láncszett,gyári üléstakaró,35kWos forgalmi.Jó állapotú Metzeler gumikkal,akciós áron elvihető!
Érd.:30/908-4229
" Sziasztok! Bontott 250 es fzr alkatrészek eladók! Vagy egybe is eladom igaz szét van szedve de szinte mindene megvan! Érd.:
06209962940,"
Bár, egy multivibrátorral egyenletesebb a villogás, és állítható is. (Azthiszem astabil kell hozzá) gyakorlatilag 2 kondenzátor, 2 ellenállás, és 2 tranzisztor kell, kb kőkemény 150 Ft értékben.
Ha gyári a ledes indexed úgyis biztos kapsz mellé valami leírást...
Karbisor fzr400-hoz! Komplett, müködik, jó!
70/977-5761
Mai napon megváltam '86-os FZ 750-emtől és maradt utána egy első lánckerék és egy pár hátsó fékbetét, mindkettő bontatlan. Ha valakit érdekel esetleg akkor ezeket reális áron eladnám, érdeklődni a sportgti kukac freemail pont hu e-mail címen tudtok. Tudom hogy nem piactér a fórum, szóval bocsi ha zavar valakit a dolog de talán így könnyebben megtalálják ezek a cuccok a gazdájukat köztetek :)
pedig FZ400.
a 35.
Eladnám, vagy értelmes dologra elcserélném: TZR250 felűlcsöves papíros, 1 év műszaki, zörgő főtengely, ami lassan cserére vár és FZR600 papír nélküli kitűnő műszaki és esztétikai állapotú motoromat. A két motort együtt adnám el. Szeretnék 450ezret kapni a kettőért.
Jó lesz az szerintem.Mondjuk az árát még nem tudom,
de biztos 35 körül lehet az is.
140-es lesz a választás.Megmértem a 160-as
neccesen férne bele.
hátra a 160-as.Majd megmérem.
Lenne egy kérdésem:Mekkora gumit lehet rárakni,
vagy mekkora a gyári méret?Ugyanis most 120-as
van rajta,de szerintem szélesebb járna rá.
Kanyarban csúszik kifele,pedig zsír új Pirelli Sport Demon van rajta.