Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na az szép,mert ez 1000km-ként beveri a 3dl-t is.
Pedig azt hittem enyém a legjobb
De nem baj ugyis 3 litert kell vennem ugyhogy pont kijön!
Nekem volt 500-as de az soha nem evett egy decit sem cserétől cseréig....
Nekem 6000 alatt 6-7 decit eszik az 500-as!
Sziasztok. Még új vagyok,és lenne egy pár kérdésem. Megyi olajat esznek a 600fzr-ek 1000km-en jóesetben? A segítséget előre is köszönöm.
Ábrus hogy tudnám leszedni a kuplung kosarat,vagyis az anyát a 30ast? Próbáltam sebességbe tenniés úgy lelazítani de nem ment csak a lánc nyúlik . Van valami technikád esetleg ?
Előre is kössz.
idézet:
"(Valakinek nincs a szekrénybe véletlen egy Gilera Mx-1 (125 ccm) feszszabályzó?)"
Pl. daogyula kolléga neked? Most láttam meg a Gilerás fórumban a neved, és eszembe is jutott, hogy a képeid között láttam egy MX1-et... Unokaöccsnek van egy ilyen, és az italmondo-ban elmondása szerint 17 ropogós egy feszszab. Nincs erre olcsóbb megoldás? Mármint. Semmi mást nem csinál tuttomal egy fesszab, mint a váltó feszből egy kb, 14,4 voltos egyent csinál. Elvben egy akármilyen feszszab is jó, nem? 4 érintekző van, 2 be, 2 ki, és kész a fix egyen fesz. Pl. egy más 125 ösé, ami hasonszőrű fordulaton forog?

Köszi a válaszod.
És, bocs hogy rádtörtem ezzel..
Sziasztok! Kicsit sürgős a helyzet ezért egyben eladnám maradék alkatrészeim óccón! FZR 400 váz,karbi,exup leömlőkel,légszűrő,tank,lengővilla,hátsó teló, 600 karbi,hütő, f2 hátsó felni, yzf kayaba forditott első teló felnivel fékekkel... 220at kérnék értük! Váz ki van vonva forgalomból de megvannak a papirok!
Ez a vers nagyon komoly. :) Gratula...

(Valakinek nincs a szekrénybe véletlen egy Gilera Mx-1 (125 ccm) feszszabályzó?)
Karácsony van, jó kajával megtömve a hasam,
kimegyek a garázsba megnézem a Vasam!
Csorgatom a nyálam, elmennék egy körre,
bánatomban gyorsan rámegyek egy sörre.

Kurvára várom már a nyarat,
kínomban zabálok még egy kis halat.
És ezt így addig-addig csinálom,
míg az egészet sugárba kihányom.
Azt mondom én neked motoros barátom,
motorozás nélkül szart sem ér a Karácsony!

BUÉÉÉÉK MINDENKINEK!
Boldog új évet,és sok kilométert kívánok mindenkinek,én majd csak kedden leszek neten legközelebb.A motorosok istene legyen veletek!
Ha leállok a motorral,én mindig elzárom a benzincsapot.Főleg mióta eltört a benzincső,és elfolyt vagy másfél liter drága nedű!
Bizony, ismerős volt a történet mi? Ott is ugyanez meg itt is. Am nekem is ma tünt fel, név alapján, hogy ismerős, és mikor megnyitottam az üzenőfalat akkor ugrott be hogy honnan.
most jöttem á hogy te is tagja vagy a miskolci motorosok klbjának :)))
Nekem is melegen van, csak valamiért sztem megszívta magát, mert eléggé benzines volt a gyertya!
én mióta bent tárolom mindig indul. lehet nagyon fázik csóri motor. én hetente azért beinditom megmelegitem rendesen persze menet közben.
Na, a második gyertyapucolás megoldotta a problémát! Hajszárítóval megküldtem a hengereket, a benzingőz hagy száradjon ki, és nehezen, de beindult!
Szeva! Nekem is van egy kis gondom! A motor baszik beindulni. Vagy 2 hete mentem vele, leállítom elrakom faszán, semmi kínja. Tegnap indítanám, de nem indul. Gondoltam biztos megszívta magát, gyertyákat kivettem, megtakarítottam, hagytam kicsit had szellőzzenek a hengerek. Összerakom, akksit feltöltöttem, indítanám, de most se indul. Csak a kipuff durran akkorákat hogy majd beszarok. Nemtom mi kínja lehet, de csak nagyon ritkán mintha indulna, de nem. Mit csináljak vele?
Szia. Kössz a választ.Megjegyeztem hol volt és ahogy montad nagyobb a lamella ahol a helye van. mégegyszer kössz.
akkor orommel jelentem be,tudok 2 elado oldalidomot,es egy faridomot.erdekel?:) meg lehet sarvedot is...
Akkor valószínű sokat kap.tedd eggyel lejjebb a súbertűket.Szokás hogy kiemelik,hátha akkor jobban megy,de inkább csak a fogyasztás lesz több,kormol és beköpi a gyertyákat.
Igazából ha tiszta a gyertya, akkor minuszban is indul pöccre ha ráhúzom a szivatót, tehát azzal nagy gond nincs. Szerinte mcsak karbi beállítás, mert ha sokat nem ment, akkor szívja meg magát.... Egyébként mindig indul. Melegen meg, kettőt teker az önindító, és már durucsol is a puf.

Pufogóról jut eszembe. Mennyibe fáj egy jó (decibelre is rendől által is megfelelő) sport kipufogó.
Valakinek esetleg jó árban eladó?
Thomas,én is így vettem meg,nekem se akart indulni.Kicseréltem a trafókat,állítgattam az alapjáratot,kapott új gyertyákat,semmi.Aztán lejjebb állítottam a súbertűket,újra beállítottam az alapjáratot,rájöttem rosszul van bekötve a fesszabályzó és túltölt(valaki cserélte előttem csak rosszul)bekötöttem rendesen ,vettem új akksit mert az elfőtt,úgyhogy most szivatóval gáz nélkül max harmadikra beindul még hidegben is.
Köszi.Ha tetszik akkor jobb gomb katt rá és download,aztán osztogathatod te is.(de ne így mint én)
nekem tetszik :-)