Sikerült bekötni a hőmérőt?A műszerhez három vezeték megy,barna pozitív szál.asszem fekete a negatív testelés,és zöld piros csíkos megy az érzékelőhöz.
oké köszi a választ. és még valami a hütőben a gomba az a negativot szabályozza és a hőfok jelzö órának kell kapnia valahonnan egy pozitivot? legalábbis én igy gondolom. szerinted is igy van ez? sajna az én motoromon nincs semmien müszer és legalább egy viz hőfok méröt meg egy olajnyomás mérőt felakarok rá pakolni.a képeiden láttam hogy te rendesen szétkaptad hátha eltudod magyarázni hogy kössem be.
szia hubiur az also megy a orára a középsö meg simán a test mert ugyebár a hütö gumiágyban van és a gumi nem vezetö remélem mindent értesz ha nem hát irj
segisetek már nekem ha tudtok.hogyan kell egy vizhöfok méröt bekötni?a gombárol csak a negativot kapja és kell az orára egy pozitiv? valaki aki tud segitsen már köszi
Az okmányirodába kell bevini a forgalmit ott beleirják, hogy medig vonatod ki,1800Ft kell fizetni meg a biztositást kell lemondani.És automatikusan vissza hejeződik a forgalomba.
HELLO. LÉGYSZIves áruld már el nekem hogy a hütödben látható két gomba közül melyik müködteti a vizhőfok mérőt? az alsó vagy a felső? és a másik mire való? elölre is kössssz.
Joval masszivabb mint a barmelyik gyari FZR villaja.Hosszra ugyan az.Szelessegre is lemertem de nem tudtam pontosn mert nincs kiszedve az en motorombol a klasszikus FZR-es villa.
Szerintem kisebb alakitasokkal megoldhato.Az yzf villaban vastagabbak a tengelyek de az nem gond hezagoloval vagy csapaggyal megoldani.Csakis akarat kerdese.
-gyújtás pozítív, -test, -jel a gombáról.
En sem allok a helyzettel maskepp.
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
további infó:30/908-4229
Gondoltam beköszönök 100-éve nem írtam fórumra
A feknyereg mar nincs rajta de a telo igen meg a nyereg tarto vas is.A feknyereg ugyan az mint a tobbi FZR-en.
Szerintem kisebb alakitasokkal megoldhato.Az yzf villaban vastagabbak a tengelyek de az nem gond hezagoloval vagy csapaggyal megoldani.Csakis akarat kerdese.
25E FT