Valaki nem tudja véletlenül, hogy a motorból a hűtő vizet hogyan lehet leereszteni?
A kiegyenlítő tartálynál a kis csövet alulról lehúztam és úgy ,hogy a kiegy. tartály sapkája nincs a helyén, egy korty se jött.... megpiszkáltam a tartályt egy dróttal, erre szürke dzsuva jött ki belőle. A fagyállós cucc termelhet ilyen dzsuvát, vagy ez így azt jelentené, hogy hűtő tömítőt töltöttek bele, és azért van a dzsuva? ...és akkor valahol lyukas...
Most mindenesetre a tartályt kipucultam, feltöltöttem minusz 35-ös fagyállóval, vár az ízéből kiindulva az eredeti is fagyálló volt, így bízom benne szétfagyni nem fog.
A másik... megint nem indult be 1 hét állás után... szivatóval röfent kicsit, aztán pukkant egy nagyot a kipufogó... Onnantól sehova. Mikor megvettem is ez volt, de akkor megpucultam, kiégettem a gyertyát és ment, bejártam vele Debrecent keresztbe hosszába az eredetvizsga miatt. Ez megjavul, ha a szezon kezdete előtt olajat cserélek, és karbit szinkronizáltatok? Vagy az inkább érdemes most megcsináltatni?
Debrecenben ismer valaki jó szerelőt?
Nah, jó sok kérdőjelet raktam bele.
Ezt már remélem mindenki csak karácsony után olvassa, mert most körülbelül a karácsonyi asztalnál ül.
Mindenkinek Békés Boldog Karácsonyt Kívánok !
Szia!Érdekelne az alkatrész amennyiben a lámpa nem repedtt és a fejidom jó állapotban van.2 ünnep közt elmennénk akkor érte ha neked is jó.Mielöbbi választ szeretnék.
szia
üdv:Gábor
Annak idején én is itt vettem.2000-ben volt a kabát:85.000,a nadrág:22.000(sajna ez nem páraátresztő ),a kesztyű:15.000.csizma 45-ért lett volna de arra már nem maradt egy buznyákom sem.
A ruhámban már k.sok km van de még mindíg újszerű.Egy év után már felszívta a vizet de csak azért mert nem tudtam (te most már tudod)hogy csak ehhez való mosószerrel szabad mosni,mert a hagyományos kimossa belőle az impregnáló anyagot.(senki sem mondta,később a motor revüből tudtam meg,addig a gyártót szidtam)
Szóval nagyon tartós,hóban is naponta használtam.
Vágom.
Néztem dzsekit cordura-t olyan 20-30 körül. Úgytűnik az nem rossz, de nyilván az eladónak a biznisz a lényeg, nem az hogy én megbánom-e, hogy vettem, vagy nem, és csak a pozitívumok vannak felsorolva.
Az, hogy esőben 20 km után, csurrvíz mindened, vagy hogy már 30 fokban a töködön is folyik a víz, nyilván nem írják le.
itt nézegettem cuccokat: http://bembomotor.hu/
Ha protectoring van rajtad az ott megvéd ahol a betétek vannak de ahol csak a háló van és ott ér le a tested az aszfaltra,na ott kegyetlenül beleég az akármilyen kabát a bőrödbe.A protectoring vagy a krosszpáncél inkább terepen jobb választás.
Nekem Bering cordura(textil)ruhám van 2000-óta.(akkor még k.drága volt)Előtte bőrruhában nyomtam.
A motorosruha nem ázik át/be(egy darabig),a cordura ruhák szellőznek is,tehát nem pusztul bele a biker nyáron sem(annyira),a protectorai kivehetők,a ruha mosható és könnyű viselet.
Van hozzá kivehető termobélés ha hidegebbre fordul az idő,én -12 fokban sem fáztam benne.
Estem benne kétszer is(rohadt nagyot)csúsztam aszfalton is de nem lett semmi bajom és a ruhán sem igazán látszik semmi.
Én túrázáshoz ezt tartom jobbnak,praktikusabb,ha hízol vagy fogysz valamennyit akkor(bizonyos határok között)állítható a mérete.
Ha pályázni és száguldozni is akarsz,valamint szánsz rá időt hogy foglalkozz a ruháddal (tisztítás,kezelés bőrimpregnálóval)vagy egyszerűen csak jobban tetszik akkor természetesen a bőrruha is jó.
Ha textilruhát veszel arra nagyon figyelj oda hogy vízálló,szélálló,PÁRAÁTERESZTŐ! legyen,különben olyan lesz nyáron mintha nejlonzacskóban motoroznál.(mint a szauna)
Egy jó textilruha pedig semmivel sem olcsóbb mint a bőrruhák!ezt jó ha tudod.(ne tévesszenek meg a tizen-huszonezres textil motorosruhák)
Ha azt nézem, hogy kelleni fog a nacid mellé egy dzseki, meg egy mellvért.. úgy már lehet jobban jövök ki a linken lévő onefoce-os ruhával.
inkább te mondj árat, és akkor legfeljebb azt mondom, hogy köszönöm mégsem, és akkor nincs harag. (bár amúgysem igen haragudnánk meg)
Jut eszembe kép esetleg róla?
én 193 centis vagyok, 110 kiló, de nekem naciban az xxl-es incifincit szűk.. ha van még ilyen a shoxban xxxl-esben akkor én ezt a nacit elnyomom neked..
Egy 50-es piros bőr sportnadrágom van,sajnos 84 kilómmal kihíztam,8000-ért eladó.Vastag erős bőr,nincs meghúzva,zippzározható kabáttal,valahol még térdprotektor is van,csak meg kell keresnem.Ha valakit érdekel,teszek fel róla képet.
Hol lehet ilyen idomokat szerezni, és mennyibe fáj? Ez nagyon ott van a szeren !
Ráadásul ennek a színe is nagyon jó.
Motoros ruhában mi a jobb? Egybe, egymáshoz illő nadrágot és dzsekit venni, amiben benne a protektor, vagy inkább egy akármilyen átlagos dzseki, ami alá vehetek protektor inget. (melyik a biztonságosabb)Elsődleges a biztonságom, másodlagos a pénztárcám, ugyanis mivel barátnőm is igencsak viszem magamal ez máris 2 garnitúra cucc. Valakinek eladó motoros ruha? 183 cm, 88 kg? :)
A kiegyenlítő tartálynál a kis csövet alulról lehúztam és úgy ,hogy a kiegy. tartály sapkája nincs a helyén, egy korty se jött.... megpiszkáltam a tartályt egy dróttal, erre szürke dzsuva jött ki belőle. A fagyállós cucc termelhet ilyen dzsuvát, vagy ez így azt jelentené, hogy hűtő tömítőt töltöttek bele, és azért van a dzsuva? ...és akkor valahol lyukas...
Most mindenesetre a tartályt kipucultam, feltöltöttem minusz 35-ös fagyállóval, vár az ízéből kiindulva az eredeti is fagyálló volt, így bízom benne szétfagyni nem fog.
A másik... megint nem indult be 1 hét állás után... szivatóval röfent kicsit, aztán pukkant egy nagyot a kipufogó... Onnantól sehova. Mikor megvettem is ez volt, de akkor megpucultam, kiégettem a gyertyát és ment, bejártam vele Debrecent keresztbe hosszába az eredetvizsga miatt. Ez megjavul, ha a szezon kezdete előtt olajat cserélek, és karbit szinkronizáltatok? Vagy az inkább érdemes most megcsináltatni?
Debrecenben ismer valaki jó szerelőt?
Nah, jó sok kérdőjelet raktam bele.
Ezt már remélem mindenki csak karácsony után olvassa, mert most körülbelül a karácsonyi asztalnál ül.
Mindenkinek Békés Boldog Karácsonyt Kívánok !