Remélem megjegyezted hogy hol volt!
Ha nem akkor ott a képen a 9-es és a 10-es.Van egy lamella (10-es)ami nagyobb belső átmérőjű mint a többi,"abban"van benne a lemezrugó.
Ez segít szétválasztani a lamellákat ha kinyomod a nyomólapot,mert a lamellák össze vannak tapadva az olajtól.
Szerintem ne hagyd ki.
Szia Ábrus. Szétszedtem a kuplung kosaram mert kiváncsi vagyok hogy a hátuljában a rugók jók e meg ha már szétszedtem megnézem a lamellákat is.Találtam ket lamella között egy fém gyűrűt olyan mint valami rugó lenne. Ez jó nekem ha ott van?
pont azért írtam hűtőrendszert, mert pl a 3HE (ami neked is lehet a képek alapján, vagy arrafelé) esetén a légszűrőház alatt van a sapka, 4JH esetén a hűtőn.
Sziasztok!
Van itthon pár FZR(többnyire 4JH-s) alkatrész,mint pl:ülésidom,ülés alatti idom,hátsólámpa, karbon hátsó sárvédő, "eke idom" illetve egy 89-es FZR-en szolgált csutkakormány kompletten(tehát a bilincsekkel,csövekkel és kormánysúllyal)
ha valakit esetleg érdekel:dadis@freemail.hu
Okés.2 ünnep közt lemegyünk megnézni.A lámpa bisztos hogy kell.A címed és a telcsi számod küld el erre a címre:p.gabor1983@citromail.hu
üdv:Gábor
kellemes ünnepeket!
hello a nem indulási jelenség nállam is jelentkezett a kezdeti időkben. nekem 2 fzr em van és mindkettő csinálta eleinte. ezek nem mai motorok és mindegyiknek külön "személyisége" van. nekem az volt a probléma,hogy az egyiknél tul nagy szivatót huztam és megszivta magát a másiknál meg tul kicsit és addig inditgattam még lemerült az aksi. szerintem első lépésben szerezz egy jó aksit ami megtekeri rendesen és csak kicsit huzd rá a szivatót de gáz nélkül. tekerj párat ha nem indul akkor még kis szivató és igy tovább még el nem indul. ki kell tapasztalni.
A Tesco -s se pontos. Novemberben a Golfomat csináltam, és ott a 35 fokost mértem, a töményet a tesco-s cuccal, és nem volt hajlandó 17 fok fölé menni.. Úgyhogy a mért sem pontos.
Egyébként nem nagyon mérgezőélkhléfdkhé.
BOCS? NME LÁTOM A BTŰKET RENdesSen.. leHEet a Fagíáylló...
Baloldalon alul lehúzod a vastag gumicsövet a vízpumpáról,így lefolyik.
A fagyállót ne nyalogasd mert mérgező és a mért érték sem igazán pontos.A tescóban kb 900 Ft egy egyszerű fagyálló bevizsgáló "berendezés" .
A többit később,megyek az asztalhoz.
Kellemes karácsonyt mindenkinek!
Szia! Írtam arra a mail címre ahova a képeket is küldtem, de itt az én címem, hogy ha azt nem kaptad volna meg:
kliszrob21@freemail.hu Szóval majd ide írj akkor.
Beégtem.