Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

plexit a szatunatol tudsz szerezni: www.szatuna.hu konzolt sejtelmem sincs.sokan arulnak itt alkatreszt.
6,9-7.3 kimeletlen uzemmodban
fekekhez annyira ne mertek,csak tippelek.nekem anno a hondan volt olyan bajom,h nyuszogtek a tarcsak.ott az volt a problema,h a dugattyuk elegge koszosak voltak,es nem tudta a fekpofa normalisan visszatolni oket.ezaltal folyamatosan hozzaertek a tarcsahoz,s ez adta ki a hangot.allitolat egy tisztitas sokat segit.rosszabb esetben vmi el van vetemedve,v repedve,esetleg torve.
Látom a link nem működik de nem érdekes.
Sorry ha a frászt hoztam rád megfeledkeztem róla hogy neked az újabbik van.Én a régire gondoltam mert nekem az van de most hogy írod leesett hogy mi van.
Ez így oké kell a karika de nincs pöcök.(a régi 37-es karbi teljesen más belül,ott van anyázás összerakásnál,a tiednél már nincs)
Szóval úgy jó a tied,ahogy van.(ez a része) http://images.google.hu/imgres...
A tűre és a fúvókákra megadott paramétereket jól írtam,azok a tiedre vonatkoznak.
Mit értesz forrasztott fúvókán?
hát ezen nincs se pöcök se felette vékony alátét még menetes müanyag sincs.Csak fel van húzva egy karika a zéger alá és a membrán fedelében van egy rugó egy kis müanyaggal a végén ami nyomja a tüt lefelé
Köszi a hozzászólást az enyém 91 es exup nem tudom mit csináljak leszedjem vagy ne
Énis csak a pénzre várok, hogy a kezemben legyen! Egy másik cégnél találtam első lámpát 25ért! Úgyhogy már csak a fejidomtartó konzol meg a plexi nincs meg, és egyben lesz a gép. Nameg ezek ára
Szépen és pontosan dolgoznak,megbízhatsz bennük,én elég sokszor jártam náluk.
Nagyon nagy bontó,rengeteg alkatrész és mellette van a spoiler szervíz na az sem semmi hogy mik készülnek ott.
Egy fzr vagy bármilyen gyári idom ujjgyakorlat nekik a többi munkájukhoz képest.
Nincs benne szűrő,az "csak" egy elektromágnes és egy gumimembrán.A müanyag karika kell bele,a zéger alatt van és van egy vékony pöcök rajta aminek a súber alján van egy furat,abba megy bele.A zéger felett van egy vékony alátét(fém) amire fekszik fel a rugó és erre jön a menetes zárókupak.Nagyon vigyázz hogy a müanyag kupak menete meg ne sérüljön mert utána az istennek sem kap bele a menetbe.Én egy rézcsövet szoktam a súber közepébe tenni,ez megvezeti a müanyag kupakot és nem esik mellé.(valószínű hogy anyázni fogsz amikor rakod össze)
Az nem számít hogy elkelt, csak ezen látom hogy hasonlít, és az lenne a lényeg, hogy egyforma e.
Feri,neked most hogy csipeget a 600-as?
Snoopy,mennyit kérsz a karbisorért?
üdv mindenkinek.
nekem 400 as fzr em van a kérdésem az lenne miért van az hogy az elsöfékem folyamatosan kattog és nyikorog mikor nem fékezek. ez vajon miért lehet?
és mégvalami mi a jelzése vagy tipusa a villa nyak csapágynak? nem alarom kiszedni mig nem veszek ujjatelölre is köszönöm.
Snoopy,mennyit kérsz a karbisorért?
A robbantott rajz a 89-es 1000-é.A 21-es jelzésű a súbertű és kellékei.Rajta van a gyűrű is.
Pumi,a 89-es Fzr 1000 súbertűjén is rajta van.Nálam az 500-on is van,(a 600-on nincs!)csak nekem is buherált a karbim,600-as súbertűk vannak benne,és leszedtem róluk mert sokalltam a 8.5-ös átlagfogyasztást.
elképzelhető, de ahogy látom ez már elkelt....
Az jutott eszembe, hogy a 125ös TZR lámpája nem ugynaolyan? Mert így ránézésre erősen hasonlít. Pl ezenTZR
Hát én nemtudom hogy hogy csinálják, de sokan ajánlották, nemcsak itt, máshol is. Meg erre van max pénzem, ill erre lesz
nekem utángyártott,üvegszálas fejidom volt rajta!Ha közelről megnézted nem volt olyan jó!Nem passzolt bele szépen a plexi,hullásomak voltak az egyenesek!De ha ők jól megcsinálják akkor nem drága!Kiváncsi leszek!
Szia. Köszi az infót, a főfúvókák forrasztva vannak de majd megoldom a méretezést. Nincs benzin szűrő rajta,de rakok bele. A Tápszivattyúban nincs szűrő? A tűszeleppen a zéger alatt van egy műanyag karika ez normális? Ez a motor valami kókány gyereké lehetett és már nem bízok semmiben ami benne van. A torok nem a fojtott változaté.
FEjidom 15, és oldalidom is 15-15. Sztem ez nemdrága, ha azt nézem ,hogy egy bontott javítgatott fejidomot mennyiért akarnak adni!
Mennyiért csinálják a két idomot?Lehet,hogy nekem is onnan kéne venni!
Onnan lesz az idom is! De lámpájuk nincs, legalábbis leírtam nekik hogy mi kéne, és csak annyit mondtak, hogy idomot tudnak csinálni.