Egyébként '94-'95 ben az 1000 FZR ( macskalámpás ) 6 dugós fékkel jött ki! Ha jól emlékszem Sumitomo gyártmány! Ennek más a fordított villájának az alja! Az aluöntvény! A féknyereg miatt!
Mezőgazdasági gépekben nem vok,üdvözletet átadom,majd kávézunk egyet. A bicikli,meg érdekes sztori, csak azért lett ilyen jó,mert egy darabig úgy volt családi körben meg bnőmmel is,hogy nem vehetek mocit egy korábbi dolog miatt. Azért költöttem bicóra, 2kerék hiány volt.
Aztán megvettem a mitot,átrattam és utána bejelentettem... :)
Ádámot üdvözlöm! Állítólag az a 20 méteres vágóasztal a Claas csúcsmodellje, de a kombájn az csicska mert van egy fotó ott valahol amin az első kerék helyén lánctalp van! Kedd reggel 9 vagy 10 kor szünetbe kávéautomatánál a J-be szoktunk lent lenni, Meridába meg neked van a komolyabb, mert nekem csak egy hatos Kalahari van!
Jah igen: nyári meló, gyakorlatot normálisat nem sikerült intéznem,így mélytorok igazi segédmunka, 3 nap elég is volt. Ugyanarra a szakirányra járunk Ádámmal,de ő még egyelőre a robeszoktól is parázik :)
Hát lehet egy bálnával gong lenne kanyarban, következő mocinak inkább vmi 400-as VFR vagy ZXR jönne be.
Nem tudom még ki dolgozott ott a formula student csapatból,csak pár tagot ismerek.
Kedden én is J-ben vagyok 8-14-ig,majd összefutunk egyszer biztos. Jut eszembe, állásbörzére ki sem néztem,de az a kurva nagy kombájn jól mutat az udvaron! :D:D
Elhiszem hogy nem ellenkeznél a YZF ellen, de lassabb úton körbemotoroznád a Mitoval! Jaja, Ádámmal ugyanazon dolgoztunk végig, suliba még nem láttam sose, pedig kedd reggel 7-től 10-ig a J épületbe van órám, meg néha be is megyek rá, de téged se láttalak még! Meg a céget se láttam ma állásbörzén Remélem rákattant azóta a motorokra csak nem meri mondani senkinek! De még ketten voltak tőletek, egyikük benne van a bandába akik csinálták az R6 blokkos autót. Ugyanarra a szakirányra jártok? Zsír meló volt meg minden, de most 51 kreditet vettem fel... no comment ! Te mit dolgoztál?
Jut eszembe:nincs véletlenül valakinek vágatlan hátsó sárvédője 87-88-as fzr 1000-hez? Földközeli áron érdekelne. (Ahányat eddig láttam mind levágták a rendszám alatt)
Hali! Ereje már igen,de még kéne 2 ragacsos guma meg egy szezon akkor lenne kimotorozva.
De egy gyári YZF,ha csak idomokra meg lámpára lenne ehhez hasonlóan átalakítva imádnám.
Amúgy sulis csoporttársammal, Ádámmal dolgoztatok együtt a motorfejlesztő cégnél nyáron.
Ez egy Endurance gép! A Yamaha France csapet indult vele a Bol'd or -on!
Aztán megvettem a mitot,átrattam és utána bejelentettem... :)
Nem tudom még ki dolgozott ott a formula student csapatból,csak pár tagot ismerek.
Kedden én is J-ben vagyok 8-14-ig,majd összefutunk egyszer biztos. Jut eszembe, állásbörzére ki sem néztem,de az a kurva nagy kombájn jól mutat az udvaron! :D:D
Apropó, nem tudja valaki, hogy upside down villával mióta szerelik?
De egy gyári YZF,ha csak idomokra meg lámpára lenne ehhez hasonlóan átalakítva imádnám.
Amúgy sulis csoporttársammal, Ádámmal dolgoztatok együtt a motorfejlesztő cégnél nyáron.
Viccet félretéve elcsöppenek az ilyen fellámpázott csodavasaktól! Az a hátsó lánckerékbe szerelt fék érdekes megoldás.
Ez a típus 6 dugóssal jött ki!