Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A kis BMW 1952-s évjárat és 250ccm.
mindig nézem itt a veterán hírdtéseket. nem rég volt egy háborús szétszedve, elkezdve felújítva, tőlem nem is messze 500ért. meg is beszéltem megyek érte amint jó az eladónak, de az adott napon hívtam és már nem vette fel a telóját. lecsúsztam róla, azóta is bánom...
Ha legközelebb gumit veszel:a Gumiháznál vettem a hátsót (új 180/55 ZR 17 Continental Contiforce) 27 ezerért.(tudom a tied 160/60 18-as) az most 28.324 Ft
http://www.gumihaz.hu/?action=...
A BMW-d mikori évjárat?(ha jól látom 250-es)
A boxerre meg gondolni sem merek olyan drágák de boldog lennék egy II.VH-sal én is.(gondolkodás nélkül odaadnám az fzr-t egy nagyjából egybenlevőért,de ki az a hülye aki belemenne)
Én is vettem börzén gumit, zsír újjat...20-ért. csak az a bibi, hogy kissé öreg.olyan tizenéves. és az pedig nem a legjobb....erre azért vigyázzál.
Te Bagoly, nem dobod fel nekem postán azt a gáz markolatot?
6203DU (zárt csapágy)
Dunlop D208RR FZR600R méretben (120/60ZR17; 160/60ZR17) 300 km-t futott csak pályán, így a közepe érintetlen, oldala kellemesen bejáródott :-) 35eHUF a garnitúra
Hello! Használt gumiból elég nagy választék van mindig a veterán motoros börzéken. Én múlt héten vettem a pestlőrinci börzén egy első gumit 3 E Ft-ért majdnem vadi új. Ott tuti találsz jót, a veteránújságban meg tudod nézni ,hogy hol lesz még idén börze meg neten is biztos.
Szia Ábrus.
Légyszi segítsél nekem hogy a Fzr 1000 Exup 91 es első kerék csapágy mérete mekkora ha tudod mert má nagyon lóg ki akarom cserélni és csak akkor szeretném a kereket kivenni ha megvettem a csapágyakat. Már a szervíz leírásban néztem de nincs méret. Köszi
A veterán mocik a kedvenceim nekem is, lassan már lépni sem tudok az alkatrészektől... a Danuvia is a nagyszobában parkol már évek óta, mert nem tudom hova rakni...
az álmom egy háborús boxer BMW, csak sajna kevés van, és elég húzós....
Nagyon irigyellek.(A BMW miatt) Szeretem a régi motorokat.
Még mindig gyönyörű a gép,szerencsés aki megveszi.
Neked 18-as vagy 17-es kereked van hátul?Milyen fzr a tiéd?
ÜDv mindenkinek! Most jött el az idő hogy Gumit cserélek! 160/60 és 120/70 valakinek nincs kimaradva egy pár 90% os vagy uj olcson
És bármi féle jó tanács a gumikkal kapcsolatba!
Tudja valaki, hogy a 3HE és a 4JH alsó idom felfogatása egyezik e ? Fel lehet tenni a 4JH-s ekeidomot egy 3HE-re?
A kis BMW az enyém, a nagy az sajnos nem. azt csak csinálgatom.
Az FZR-m 750-s, akkor innen az eltérés.Én is a Haynes-ban néztem, ebben van 750-is, de amilyen vázszámú az enyém az ebbe a könyben sincs....
Hát a 3HE-nek nemtom milyen a felfogatása,ennek elöl van egy gumis "luk" amibe megy a hasidomnak egy kis tüskéje, illetve hátul van 2 oldalt két luk( valahol a központi teló környékén volt egy ilyen felfogató,T alakú vas annak a két oldalához csatlakozik.)
A tied a BMW? Nagyon király,de szép a Frézia is.
Yamaha fzr 1000 service manual 1987 (német) de megvan a Haynes is
nekem 434ccm-t ír a könyv....te hol nézted?
Hát nemtudom, hogy a felfogatási pontok nem e stimmelnek. Valaki nem tudja megmondani?
Hello!
4JH-ra való.gondolom az nem passzol a 3HE-re
Milyen FZR-re valók ezek az alkatrészek? Az eke idomról tudnál feldobni képet? Ha 3HE, akkor az érdekel!
Meg volna egy echte Carbon hátsó sárvédőm,FZR 600R-hez(Thundercathez is jó,meg amire rá tudjátok mókolni)
olcsón megválnék tőle...nem törött,de egy polírozás ráférne...
Yamaha FZR 600R alkatrészek:
http://www.kepesmotor.hu/idom/...
Sziasztok!
Eladó a motorom:
http://www.kepesmotor.hu/yamah...