Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Majosháza motorbontó 24/486-129
Na, idomokat már találtam, Majosházán tudnak csinálni elfogadható áron. Márcsak első lámpa, és fejidomtartó konzol kell, ezeket még nem találtam. Ezekhez valami tipp esetleg?
a daogyula@citromail.hu ra küldj egy árajánlatot,aztán majd válaszolok.
Azt nem tudom hogy gyári-e!Miből lehetne kideríteni?azt meg főleg nem tudom hogy mennyibe kerül!
Mennyit ér egy ilyen?
Na úgy tűnik hogy lesz valami! Kösz az infot!
kivancsi vagoyk az uj fogyasztasra:) nekem 8 decit eszik 1000-en.igaz olajbol:DDD
Igen,az!
A súbertűnek elvileg 5CEW8 vagy 5CEW9 jelölésűnek kell lennie és felülről a harmadik nútban kellene lenni a zégernek.A főfúvókák 1-4-es:125,a 2-3-as:122,5-es,a keverék csavar pedig 3 fordulat kifelé.A pillangószelep ekkora eltérése nagyon durva hiba (ha szemre egyforma lenne akkor sem biztos hogy a műszerek egyforma értéket mutatnának,ilyenkor viszont keresztben állnak a teszter mutatói).
A szivató dugattyúja nem biztos hogy baj de holnap(ma) megnézem hogy nálam mi a helyzet.
Benzinszűrőd van a benzinpumpa és a benzincsap között?(ha nincs akkor legyen)
A súbertűket könnyű volt kiszedni?(na de majd visszarakni! )
próbáld meg majosházát. a gyakori motorokhoz van sablonjuk, és meg csinálják hamar.
Kösz, a Jánoshalmainak már régebben írtam, nekik nincs hozzá semmi, de a másiknak csak most írtam. Sztem holnapra kiderül hogy van e nekik valami.
Majosházi bontó és spoilergyár:
http://www.auto-tuning.hu/
Motorbontóban lehet, hogy vannak idomok:
http://www.motorbonto.hu/bonto...
http://motor
bonto.uw.hu/

vagy Majosházán megcsinálják üvegszálból
ja, ha elteszed télire, és lemostad a motort meg a láncot is, akkor a láncot zsírozd be, mer berozsdál pillanatok alatt.
Szia Ábrus. Szétszedtem a karbit nagyon koszos volt.A suber tün felülről a második vágatban van a zéger nem tudom az jó? Az első hengerem pillangó szelepe szemmel láthatóan jobban nyitva van,és a negyedik henger szivatojánál kormos és nagyon lötyög a gumiházban.Biztos hogy fals levegőt sziv.Nem tudom hol találok ilyen gumit.
a váznyakon van írva, a vázszám elé. legalábbis nekem ott van...
gombfoci labda?
Esetleg az 1000esnek vagy a 400asnak az idomjai nem stimmelnek a 600éval?
Vagy valami ötlet valakinek hogy honnan tudnék szerezni bontott idomokat?
Mesterek!
Ez a motorkód vagy mi (3LE és ilyenek :) hova van a gépre ráírva ? (FZR1000-ren)
Kösz
Nem kell szétbontanod,az érdekel gyári állapotban van-e,és ha eladó mennyiért?
Sziasztok.
Hát igen nem rég vettem a mocit de már az az igazság hogy kinőttem kevés az a 45 paci és inkább nagyobbat néztem ki,de ha nem veszik meg hát megmarad mert tényleg semmi baja nincs nem sörgös eladni.
175 öt mentem vele a legtöbbet ment volna de nem kínzom a kis jószágot.
Megvan a karbisor,de nem szivesen bontom szét,mert akkor vége lesz!
De ha érdekel valami meg tudom rajta nézni!
Hali! Van valakinek tippje, hogy milyen farokidomot lehet nem túl nagy berheléssel fzr 600 r-re (4jh) felrakni? Én korai R1, vagy R6-ra gondolnék. Valakinek tapasztalat?
Ezek rajta voltak a súbertűkön. Utánanéztem a súbertű szetteknek,az 500-as szettben van ilyen alátét,de a 600-ban nincs!Valószínű azért,mert a 600-as tű hosszabb.Levettem róla,mindjárt jobban húzott,nem lett volna szabad 600-as tűre feltenni.Majd az alapjáraton és szinkronon állítani kell,mert most majdnem keveset kap, ha bemelegszik,visszaengedve a gázkart csak késve,5-6 mp múlva esik vissza a fordulat alapjáratra,addig még 2500-3000-en pörög.De már így is örülök,végre nem zabálja a benzint,meg a pénztárcámat.
ezek hol voltak?a tun?v scak ugy a karbiba beledobva?:P lovesem sincs mi celt szolgalhatott.egy karbisor hasznaltan 30tol kezdodik.legalabb is a 250-esemhez ennyiert akartak adni.a fuvokakkkal es a tuk araival nem vagyo ktisztaban.utana kene nezni a yamhanal.es osztnai-szorozni.
Nos srácok,úgy tűnik hogy hamarosan kisebb pénzmag áll a házhoz! 3HE 600hoz oldalidomja van valakinek eladó?