Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gyerekek!
kinek van elado blokk alkatresze 600-ashoz? esetleg komplett blokk?de johet 100-es is.egy ismerosomnek bedoglott a gepezete,es most boszen kutat,es megigertem,h beszerzek par e-mailt.
Nekem mind a kettőn kerek van!,ugyhogy csak gyári!
Inkább a tieteken van valami robogó tükör!
helo.nekem fzr 400 van 94-évj nem mér a kilométer orám.Az elsö kerékbenn van valami fogaskerék az van benne eltörve és ugytom hogy meg eggyezik az 1000-selHa van irj.Kösszi
De csak 8 ezer felett erötlen holott akkor kéne nekei meni de nagyon.9ezer nél meg is torpan eszt sem tom hogy miért.Alcsony fordulatonn meg szerintem tul jol megy.ugye ez még kis cm tehát magas fordulatonn kellene élnie.
Köszönöm a tanácsokat a fogas kereket minden féle képpen megnézem.Már arra is gyanitottam h az exup nem nyit zár meg felelöenn ez okozhatja az erötlenséget?A gyáridobb van rajta de semmi nincs már benne.
Nem mér a kilométer orám nem tudtok valami bontot?
De a motor esztétikailag gyönyörü:
a 250-esemnek is csak blokkhangja volt,mert a gyari kipufok elegge fojtottak. az erotlenseget sok minden okozhatja.de nekem gyanus,h nem gyari az attetelezes,es ez megmagyarazna a korabbi "szabalyzast", meg az erotlenseget. sztem a szabalyzas nem elektornikai,hanem egyszeruen elfogy a kraft. nem lehet,h az elozo tulaj olyan attetelezest rakott ra,h jobban gyorsuljon,ami a vegsebessegre ugyebar kihat.meg kene nezned a lanckerekeket,es osszevetni a gyarival.
asszolok,fogalmam sincs
Sziasztok szeretnék kérdezni Yamaha fzr 400 exup-rol.én vettem nyáronn és 1 kicsit furánn viselkedik.12000-nál szabájoz 14500-helyett.És 8000-ezer utánn nagyonn erötlen és egyáltalánn nincs hangja, csak blokk hang.ha valaki tud akkor segitsen .Elöre is kössz
Érdekes,mert az új R6-os karbontükrök is nyújtottak.Biztos a tieid MZ-ről valók.
Az enyémen miért van kerek tükör?az nem gyári?
itt tudsz nézelődni..:
http://216.37.204.203/Yamaha_O...
Üdv mindenkinek
Arra vagyok kíváncsi, hogy az azonos évjáratú, 250, 400, 500, 600-as modelleken futóműben van-e eltérés?
Valami link is jó lenne, ami részletesebben foglalkozik az FZR-rel.
köszi
Üdv!
Eladó a mocim FZR 400RR
Ha kell valakinek elérhetőség az adatlapomon.
hja
felenk 6000-ert csinalnak egyet.de mindenhol mas.
Na sikerült egy(két) sztárfotót csinálnom Q Ferinek.Jól néznek ki egymás mellett.
köszi srácok, sajnos kiderült, hogy csak tavasszal lesz motorom, ugyanis elkobozták a pénzem.. :(
Ez a gyermeki mivoltom következménye, habár már elköltöztem otthonról, magam élek meg, és magam dolgoztam meg a paripáimért mindig is, de a szülök veleszületett joga elkobozni a fáradtan leszüretelt gyümölcsöket....
De viszont lehet, nem leszek hű az FZR-hez, hanem inkább átpártolok az R6-ra.. ;)
De addig is méply depresszióban leszek!
Azért köszönöm a segítséget, csak számomra végett ért a szezon.. :(
Köszi a választ én is ezt sejtetem akkor hivom is a szervizt !Menyi kb egy szinkron?
lehet kene karbiszinkron,v el van kopva a karbisorod.nekem anno ezt a ket hibalehetoseget mondtak. nekem karbiszinkron segitett...
nekem OK. mélben írj egy címet
Porlasztót kéne szinkronizálni és beállítani.Tömören.
ÜDV:Az lenne a problémám hogy az alapjáratom ingadozó!Mi lehet a probléma?
Mászkálni leginkább Kecskemét plussz környéke. Lehetőség így max posta átutalással, ha így OK neked.
egy másik kollega lakik ott