0.6-mm hézag is jó.Ha vékony fehéres,vagy pirosas szikrád van,akkor gyöngék a trafók,cserét javaslok.De ne bontottad vegyél,mert azok is sza**k már!Én megjártam velük.
Feri,jó bele a CR9,nekem is azzal megy.Nekem is így kezdte,mikor megvettem,hol volt szikra,hol nem.Az a baj vele,hogy egy trafó két gyertyán erőlteti a nagyfeszt,és ha kicsit is öregszenek a trafók,akkor a gyönge szikra már vagy átugrik,vagy nem.Ezért raktam bele hengerenként egy-egy trafót,így már döfi.
kozben en is megtalaltam a louisnal,ez mocskos jo,igy nem is kel ujjakat vennem,siman belerakhatom a 250-es potgarniturat:)
aldott legyen a neved bagoly
gyerekek sos segitsegre lenne szuksegem.
ma reggel hazajottem,ill csak szerettem volna.3 henger indult be a 4. az istenert sem akart.most szedszedtem,de 3 ora mulva mar mennem kel lvele. ami lattam:
a gyertyakabelek mind jok,bar kicsi szikrat adnak. a 4 gyertyabol egy rossz,mert sehogyan se birtam szikrakepzesre.
a kerdeseim:
1. mekkora szikrakoznek kell lennie? most kb 2mm van.
2. a gyertya tipusa champion RG92C. ideiglenesen kicserelhetem-e oket a 250-esere,mig nem veszek ujakat? meretre ugyanazok,de a hofok kulonbozik. a gyertya amit be akarok rakni CR9E.
3. egyaltalan milyen gyertya valo bele?
Igen, lehet hogy nem nyit az exup,és nem jön meg az a plussz teljesítmény.De az is lehet,hogy a 600-as gyújtásmodulja van benne,mert az 12500-nál szabályoz le.Asszem 400-hoz való modul is van most a vaterán.
Akinek alkatrész kell menjen fel a Vatera.hu-ra. a keresőbe üsse be a Yamaha Fzr-t,és kiadja az összes fent levő alkatrészt hozzá.Kilóméter meghajtás is van fenn,meg 600-as blokkalkatrészek.
az sajnos azt jelenti, hogy mikor először próbáltam a gépet kiderült, hogy a 2-est kidobálja, így fogaskereket kellett cserélni. akkor már tettem bele egy új vezláncot is és 112k-ban állt meg
aztán most ott pihen öcsém garázsában...
a mailcím OK msn-re is meg levélre is. FZR600R-ben van
aldott legyen a neved bagoly
ez qrva jo lenne:)
ma reggel hazajottem,ill csak szerettem volna.3 henger indult be a 4. az istenert sem akart.most szedszedtem,de 3 ora mulva mar mennem kel lvele. ami lattam:
a gyertyakabelek mind jok,bar kicsi szikrat adnak. a 4 gyertyabol egy rossz,mert sehogyan se birtam szikrakepzesre.
a kerdeseim:
1. mekkora szikrakoznek kell lennie? most kb 2mm van.
2. a gyertya tipusa champion RG92C. ideiglenesen kicserelhetem-e oket a 250-esere,mig nem veszek ujakat? meretre ugyanazok,de a hofok kulonbozik. a gyertya amit be akarok rakni CR9E.
3. egyaltalan milyen gyertya valo bele?
gondolom postán küldenéd .2500ft-ért neked jo?
2-3 ezer?
A kilóméteróra spirál meghajtóra gondolsz?
aztán most ott pihen öcsém garázsában...
a mailcím OK msn-re is meg levélre is. FZR600R-ben van