Bovdennel annyi a baj, hogy ki van nyúlva. A gyerek szólt, hogy szerinte azt cseréljem le, mert már fulllra van húzva. Ha csak a belsejét cserélem, azt hogy lehet, és mennyibe van?
Oksa, még egyenlőre a motor sincs meg! Majd holnap megyek érte, aztán vagy jó vagy nem! De azt már most tudom, hogy kell majd egy km/h spirál, meg egy kuplungbovden. Az idomok majd jövőre, ha lesz rá keret. Spirált találtam már egy oldalon, de a kuplungbovdent sehol se találtam.Nem tudjátok hol lehet ilyen alkatrészeket kapni az FZR hez?
Hello! Nekem van pár cuccom 94es fzr-hez ha érdekel! Többek között farokidom lámpával, első lámpa. Vagy írj hogy mi kéne és megbeszéljük. Az árban meg tudunk egyezni!
ahogy mondta a kolega több mint egy százas leirok egy körülbelüli árat amiért hozzájuhatsz: oldalidook köbö 15000 darabja farokidom köbö egy 15-20 lámpa hátsó vagy 5-8 ezer első vagy 30-40 dejidom köbö 30-40 :)
üdv skacok szombaton elcserélem az fzrem egy 99 es r1 es re igy átugrok az r1 fórumba de azért ide is fogok járni ha valamiben tudok esetleg segiteni keressetek nyugodtan átépités témában ilyenek megoldásában szivesen segitek
Bagoly!
Legyen úgy, hogy majd jelentkezem, és ha addig nem adtad el, akkor megveszem, rendben? Nem mondok semmit biztosra, mert nem tudom előre mondani a dolgokat, oks?
De azért köszi, és ha eljött az én időm, akkor érdeklődök.. ;)
Üdv:
Steve alsó idom nincs rajta,és a fejidom se eredeti,de ha neked így jó és műszakilag nincs baja szerintem jó biznisz.Feri most vett egyet 400000-ért.Ha lehet kérd friss műszakival,mert akkor vizsgával,felkészítéssel nem kell bajlódni.
Nekem is volt balesetem még 94-ben,ma sem tudom mi történt,mert nagyon bevertem a fejem,az utólsó 3 perc kiesett.Állítólag a zebrán de közvetlenül a járdaszegély mellett ellöktem egy gyereket,de semmi baja nem lett.Érdekes mert a jobb oldalon (arra dőltem)nem sérült a motor,viszont bal oldalon a tartályon volt egy v-alakú horpadás.Gyanítom más jármű kilökött.Persze én kaptam a bírságot,és akkor 15000 forint még elég húzós összeg volt.
http://www.bowdenszerviz.hu/in...
Legyen úgy, hogy majd jelentkezem, és ha addig nem adtad el, akkor megveszem, rendben? Nem mondok semmit biztosra, mert nem tudom előre mondani a dolgokat, oks?
De azért köszi, és ha eljött az én időm, akkor érdeklődök.. ;)
Üdv: