Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Adatlapodat elolvasva végre látok ilyet hogy valaki ennyi idősen gondolkodni is tud.Valóban nagyon fontos a gyakorlás (felelősen) és a sorrend.A környékünkön sajnos nagyon fogynak a fiatalok mert rohadtul azt hiszik hogy tudnak motorozni.(meg muszáj volt írnom valamit mert negyedike óta senki sem írt semmit,talán mindenki motorozni ment?)
tegnap kivetelesen aludtam
amugy engem vasarhelyen csak hetfo reggel,es pentek v szombaton lehet latni,amig atrobogok rajta.utvonal valtozo,mikor milyen kedvem van.ha mutogatni akarom,akkor egesz nagy karikakat jarok be,ha nem akkor csak alol a hodtot szelem at.
véletlenül nem te szelted át vásárhelyet (kossuth téren voltam) tegnap éjjel 10körül? láttam egy sötét fzrt nagy hanggal szeged irányába tartani. Én a koss téren voltam, és egyedül ültem egy xt125ön :) (haveromén)
nem vettuk eszre.ebbol is latszik milyen jok vagyun kfoldrajzbol
Baromságot írtam:M6 Dunaújváros-Érd szakasz,nem Ercsi.(mindakettő E betűs)
Az enyém olyan 8 liter körül fogaszt városban.Ha kint huzom neki akkor 12-t papizik.
Na meg a hátso lánckerekem is 54 fogas
ezek nekem is megvannak:)
+pdf,ami a legfobb adatokat tartalmazza
+pdf azegesz motorrol robbantott abrak formajaban
+pdf az osszes tipusrol robbantott abrak formajaban ja es utso kettohoz hozza tartozik az alkatreszlista is
anno en toltottem fel a fzrculb,extra,hu-ra:) most mondjatok,h nem voltam belemelyulve a 250-esbe:D a yamaha markakepviseletbe ugy mentem be,h nem azt mondtam,h ezt es ezt az alaktreszt kerem,hanem h ezt es ezt a cikkszamu alkatreszt kerem. eloszor csak lestek,utana mar megszoktak
Az apróbetüs részt nem tudom elolvasni.
2GH vagy 3LE?exup vagy a régihez kell?Régihez nekem van,exuphoz meg:7028-as hozzászólás
Hello.
Van olyan 1000-es fzr tulaj akinek megmaradt a régi faridomja?
Most vettem egyet de a lámpa fölötti és az ülés mögötti "kocka" hiányzik é elég szarul fest.
Ha tud valaki jelentkezzen köszi.
Helloka!

Felszereltem a feszszabot, mukszik , igaz melegszik de gondollom ez az uzemi hofoka. Tettem ra az alulra meg egy pII slot1-es hutobordat, oszt maj meglasuk. Mertem a feszt, 14,1v, szoval okes es nem fustol az aksi. Az a nyavajas feszszabom ami 11,4v-ot adot ugylatszik 9voltos aksira stimmel. A lenyeg...
na ezt jol megmondtam bazzeg
hát ahány ház annyi szokás... rezó,rezon,rezonátor,igazábol ahány ház annyi szokás
Nekem hosszabb áttétel van fent,elől 17-es hátul 47-es (ez 2,76-os) így 100 körüli túratempónál 5,5 L, Dunaújváros mellett lakom és oda járok dolgozni,ez 8km +városi ügyintézés napi szinten(átlagos városi forgalom,nem Budapest)így 6,5 L ebbe belefér a mindennapi kövér gáz az új bekötőn az M6 mellett (ha ÜRES!),ez kb 1 km (jól ráfordulva a végén a Vmax=210mk/h,a haver 190 lovas 1000RR-je 250-et megy itt)
Már épül az új hipermarket az út mellett úgyhogy ba..hatjuk (multik haza!)Sok gyorsulgatás,160-200km/h utazótempónál hosszabb távon 8 L.
És ami extrém:amikor átadták az M6-ost,(Dunaújváros-Ercsi)első nap ingyenes volt(fincsi aszfalt,szinte semmi forgalom) azonnal ellepték a motorosok és a tuningverdások a pályát,felfelé megnéztük rendőrök sehol(volt pár mulatságos pillanat Pl:1,6-os F astra lenyomni fzr 1000?,GPZ 750 VS GSXR 1000 K5?)a visszautat én is nyélen tettem meg(Ercsi felhajtónál fel 4-be és nyélgáz Dunaújvárosig,ekkor Vmax=260,10,000 ford/min) ez kb:38 km (király volt) de a fogyasztás 18 L/100 km! (és jópáran eltéptek mellettem mint a szél)
Azt kérdezed hogy miért csak 4-ig?Ekkor még 2,5-ös áttétellel mentem,elől 18 (egyedi),hátul 45-ös lánckerékkel ami nagyon hosszú volt,ha felraktam 5-be akkor a fordulat visszaesett 7,500-ra és nem gyorsult tovább egy kis emelkedőnél is erősen lassult.Ilyen áttétele a ZZR 1400-nak meg a Hayabusának van,az öreg már túl gyenge ehhez.Viszont ezzel az áttétellel 5 literrel elment 100-140-es tempónál.(én így vettem)
a sz ó amit keresel a rezó, nem?
Eladó:
üdv akin ek van fzr 1000-e annak mennyit eszik városban ?
Remélem jo kis gép lesz! Hát igen erre volt pénzem! De ez van, ugynézki 7végén megyek is érte! Aztán aki tud fzr futomüvet kerékkel az szoljon ám, vagy tzr 250ét! ez lesz az első lépés!utána kap egy fényezést,meg tervezett rezonokat! És kész
mijen miénk? enyém kiscsávó ,az enyém volt
ez volt a miénk:
imádom ezt a motort. nekünk egy rd250 volt. a fehérér ölni tudnék most is! elcserélném egy olyanra egyből az fzr-t!
Hát megvenném én ha lenne ennyim! mind1 van egy rd 350es ami 230ér van fent a hasznaltauto.hu-n! és ugynézki megtudunk egyezni a sráccal,ő nem használja ott a hayabusája és csak a port fogja,elég baráti áron megkapom ha minden igaz!és pesig fel is tudná hozni! lassacskán meg kapná a cuccokat és megmaradna erekjének!