Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elhanyagolható.
fzr 600 genesis alkatrészek eladók:faridom,k.teló,első és hátsó fék+tárcsák,gyujtásdekni,h.kerék

Olajból mennyit eszik ez a gép? FZR alatt/felett?
Ma vasár van...vasár nap
tudom de csak 25A-es 1 fázis jön be és a garázs is kicsi. Bár a villanymotort talán eltenném szűkösebb napokra
Anyagias vagy.
akkor ez tényleg csak vasárban érne valamit nekem :-) ha az árát nekem adnák
Ronda izé?Egy ilyen gyönyörű V4-es kompresszor aminek az volt a feladata hogy 99,93% tisztaságú oxigénnel lásson el vasgyárakat a Ruhr vidéken,de ide is azért hozták mert valahova tenni kellett mielőtt a méh telepre kerülnek.Egyébként teljesen jók,akár otthon is használható pl: gumit felfújni,festékszórót üzemeltetni,télen a garázs fűtésre is használható csak egy kicsit zajos,valamint a villanymotorjával együtt épp hogy beférne a garázsba.Gyanítom hogy egy számmal nagyobb kismegszakítók is kellenének a villanyóraszekrénybe.
aztán mire szolgál ez a ronda izé?
Van belőle még egy ha te is építeni akarsz,vasárban adják a munkahelyemen (Linde).
Sorkettest vettek helyettük. (Úgy látszik leáldozik a VFR-eknek)
Ez a blokk ami kell majd a bazinagy plexidhez?
Ma vettem fel sálat,így nem fázott a nyakam.
De este azért már hideg van.
Ezeket azért írtam hogy valami legyen a fórumon.
(és láttatok már ekkora V4-est?)
Tegnap este ku.va hideg volt a motoron,(jöttem haza melóból)az állam és a nyakam majd lefagyott.(nem vittem sálat mondván délután sütött a nap)
Lehet hogy nem cbr hanem nagy bmw túraidomot kellett volna felraknom?(jövőre veszek a szatunánál egy bazi nagy széltolót,előre meg teszek egy háromfogas lánckereket )
hali! milyen 1000 -es tömitö garnitura EXUP és hányas évjárat milyen kodu? és mennyit kérsz érte ?
Basszus!ne haragudj de most kerestem elő és nincs rajta a koptató tüske.Tényleg bocsi.
Jászboldogházán lakom.pff.most erre mit mondjak?mit lehet ezért kérni? mondj valamit.ténylaeg nem tom
Hello!
A lábtartó érdekelne,de csak a tüske!Hova valósi vagy és mennyiért adod?
Hali.a lábtartó megvan de a többi már nincs.2 db faridom van még ha érdekel meg még egy pár dolog!
Szevasztok!
Pár alkatrész 94-es FZR 600R hez:http://www.kepesmotor.hu/idom/...
meg még van egy pár kormánycsutkám mindenestül,89-es 600ason volt...
ha kell vkinek vmi szóljon!
Hahó urak!
Korábban már írtam, de hátha elkerülte valakinek a figyelmét aki épp FZR 1000 felújításán töri az agyát...
Van egy majdnem teljes tömítés garnitúrám hozzá. Reális árért megválnék tőle.!
Bal első lábtartó?csak a tüske kéne!Kuplungkar?Oldalidomok?
engem nem tantorit el csopogo eso,hideg szel,minden reggel fel a nyeregbe,es adjad neki,egesz melohelyig:) azta n4kor ismet,at a masik melohelyre.vegul 8kor haza.napi 20km tuti megvan.bar tegnap este nem birtam magammal,elkezdtem kerulgetni a varosban.egy jo orat kanyarogtam.aztan hazamentem,es csicsi:) de mar kellett...
Én is az Actevo-t vettem hozzá,de még nem kellett utántöltenem,mert még szinte semmit nem mentem vele.Most már megvan a jogsim, mennék de pocsék az idő.
Muszály lecserélnem mert minden nap megyek vele dolgozni 100 km oda vissza majd ha hó jön akkór tud pihenni.
Kösza gyors választ. Castrol 20 w 50 actevot raktam bele kicsit csöpög a szűröm húznom kell rajta.