OlajNYOMÁS érzékelő nincs az fzr-eken,a piros c.lámpa az olajszintet jelzi(ha már kevés).
Tudtommal egyforma ennek az érzékelője,de miből gondolod hogy rossz?
Azt hiszem hogy van itthon egy,mert van egy komplett fzr-em bontva tarcsiban szükség estére.
üdv skacok valószinüleg rossz az olajnyomás érzékelőm kérdés: az olajteknőben van? mert ott van a vezetéke... könnyen ki lehet szedni?
valakinek nincs 1000 es exuphoz? vagy minden fzeren ugyan olyan a jeladó?
sziasztok
Hello MINDENKI!
Engem is érdekelne ez a FZR 600-ason lévő felni 250-es FZR-re kérdés!
augusztus 25. 12:02 ebben a hozzászólásban írtak róla. Aki tud vmit írjon légyszi! KÖSZI!
Szia! Sajnos tavaj novemberben belelépett a jobb hátsó lábával valamibe ami nagyon begyulladt neki!Annyira hogy teljesen szétnyílt a lába!Több orvos is megnézte de egy sem vállalta el hogy összevarja,mivel szétszakadt volna a varrás! Rámehetett volna a lába! Kezeltük többféle gyógyszerrel meg antibiotikummal de igazán nem javult! Már annyira fájhatott szegénynek hogy fel sem kelt! Egész nep feküdt! csak a legszükségesebb dolgai miatt kelt fel!( a végén már azért sem )Felfekvéses lett és újra előjötta bőrbetegsége is! Menthetetlen volt! Lehet hogy megkövezel de sajnos el kellet altatni 7 hónap szenvedés után! Nekünk is az volt meg neki is! Minden reggel úgy indult a nap hogy sebtisztítás kötözés ,és ezt naponta többször elvégezni!Nem lehetett magára hagyni! Szóval nem egyszerű,de meg kellett hozni a döntést! Ez a fajta nagyon kényes! Benne van a legtöbb genetikai hiba! Úgyhogy Angol bulldog többet nem lesz! Szerencsés az akinek" egészséges"!
Látom neked is van!
Igen Yamaha (FZR) blokkal szerelték őket,De csak az YB Bimotákat!
Az SB Bimotákat meg Suzuki blokkal (TL ) !
A DB -ket meg Ducati blokkal! Régen volt KB és HB Bimota is! Értelem szerűen Kawasaki és Honda b lokkal!
Sziasztok egy régebbi témához szeretnék hozzászólni. Konkrétan a Bimotáshoz. Alig hittem el hogy a régi Bimotákat FZR blokkal szerelták, míg nem most Kunmadarason láttam 1-et élőben. ráadásul turbósat
Írásod alapján úgy gondolom, hogy a múltkor írt 10ezer HUF-os ár megfelel. Feladni holnap fogom, elsőbbségi levélként szerintem meglesz szerdára. Annyit tudj, hogy ez már a jobb, hűtőbordás változat, ami azt jelenti, hogy az eredeti csatit szét kell majd szedned, kivenni belőle a sarukat és egyesével rányomni a fesszab érintkezőire. Ha így is kell írj vissza vagy SMS. Ha nem jelentkezel, akkor elküldöm az előbb említett feltételekkel
te érdeklődtél fzr 250 idomról
nekem minden van hozzá
2KR-es
Tudtommal egyforma ennek az érzékelője,de miből gondolod hogy rossz?
Azt hiszem hogy van itthon egy,mert van egy komplett fzr-em bontva tarcsiban szükség estére.
valakinek nincs 1000 es exuphoz? vagy minden fzeren ugyan olyan a jeladó?
sziasztok
Engem is érdekelne ez a FZR 600-ason lévő felni 250-es FZR-re kérdés!
augusztus 25. 12:02 ebben a hozzászólásban írtak róla. Aki tud vmit írjon légyszi! KÖSZI!
A mienk szerencsére, lekopogom egészséges, fürge mint a nyúl, mindenlébekanál...
Látom neked is van!
Az SB Bimotákat meg Suzuki blokkal (TL ) !
A DB -ket meg Ducati blokkal! Régen volt KB és HB Bimota is! Értelem szerűen Kawasaki és Honda b lokkal!
...megfelel...kuldheted...Irj vissza mikor feladtad. Koszi!