Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

elviekben befer.gyarkolatilag meg ne mprobaltasenki.
akkor nincs baj, ha a szint megfelelő és úgy villan be Nálam jellemzően akkor tette ezt, mikor kért vagy fél litert
yamaha fan
te érdeklődtél fzr 250 idomról
nekem minden van hozzá
2KR-es
Én úgy emlékszem nincs olajnyomásmérő az fzr-ben csak szintjelző ami néha hajlamos bevillanni, de ha van a motorban olaj akkor nem lehet gond.
OlajNYOMÁS érzékelő nincs az fzr-eken,a piros c.lámpa az olajszintet jelzi(ha már kevés).
Tudtommal egyforma ennek az érzékelője,de miből gondolod hogy rossz?
Azt hiszem hogy van itthon egy,mert van egy komplett fzr-em bontva tarcsiban szükség estére.
üdv skacok valószinüleg rossz az olajnyomás érzékelőm kérdés: az olajteknőben van? mert ott van a vezetéke... könnyen ki lehet szedni?
valakinek nincs 1000 es exuphoz? vagy minden fzeren ugyan olyan a jeladó?
sziasztok
Hello MINDENKI!
Engem is érdekelne ez a FZR 600-ason lévő felni 250-es FZR-re kérdés!
augusztus 25. 12:02 ebben a hozzászólásban írtak róla. Aki tud vmit írjon légyszi! KÖSZI!
Hát nagyon sajnálom szegényt...kevés dolog van ami ennél rosszabb...
A mienk szerencsére, lekopogom egészséges, fürge mint a nyúl, mindenlébekanál...
Szia! Sajnos tavaj novemberben belelépett a jobb hátsó lábával valamibe ami nagyon begyulladt neki!Annyira hogy teljesen szétnyílt a lába!Több orvos is megnézte de egy sem vállalta el hogy összevarja,mivel szétszakadt volna a varrás! Rámehetett volna a lába! Kezeltük többféle gyógyszerrel meg antibiotikummal de igazán nem javult! Már annyira fájhatott szegénynek hogy fel sem kelt! Egész nep feküdt! csak a legszükségesebb dolgai miatt kelt fel!( a végén már azért sem )Felfekvéses lett és újra előjötta bőrbetegsége is! Menthetetlen volt! Lehet hogy megkövezel de sajnos el kellet altatni 7 hónap szenvedés után! Nekünk is az volt meg neki is! Minden reggel úgy indult a nap hogy sebtisztítás kötözés ,és ezt naponta többször elvégezni!Nem lehetett magára hagyni! Szóval nem egyszerű,de meg kellett hozni a döntést! Ez a fajta nagyon kényes! Benne van a legtöbb genetikai hiba! Úgyhogy Angol bulldog többet nem lesz! Szerencsés az akinek" egészséges"!
Látom neked is van!
Koszi . Meg kelene egy looser manual hogy kacsoljam ossze.
szia basi2! a bulldival mi történt?
Igen Yamaha (FZR) blokkal szerelték őket,De csak az YB Bimotákat!
Az SB Bimotákat meg Suzuki blokkal (TL ) !
A DB -ket meg Ducati blokkal! Régen volt KB és HB Bimota is! Értelem szerűen Kawasaki és Honda b lokkal!
Kitartás nekem is viszketet a seggem anno szeptemberben még lehet motorozni.
elküldve!
na jo,szegyen ide,szegyen oda,mi eza bimota?
Sziasztok egy régebbi témához szeretnék hozzászólni. Konkrétan a Bimotáshoz. Alig hittem el hogy a régi Bimotákat FZR blokkal szerelták, míg nem most Kunmadarason láttam 1-et élőben. ráadásul turbósat
Szia!

...megfelel...kuldheted...Irj vissza mikor feladtad. Koszi!
Köszi,de még két hét mire megkapom.Május óta megvan a gép,mire mehetek vele,leesik a hó.
gatula neked is Gyula a jogsidhoz használd egészségel
Gratula a vashoz! de azért csak ovatosan vele
Szép az új motor Bagoly!Gartula hozzá, használd egészséggel, óvatosan 300-al....
Írásod alapján úgy gondolom, hogy a múltkor írt 10ezer HUF-os ár megfelel. Feladni holnap fogom, elsőbbségi levélként szerintem meglesz szerdára. Annyit tudj, hogy ez már a jobb, hűtőbordás változat, ami azt jelenti, hogy az eredeti csatit szét kell majd szedned, kivenni belőle a sarukat és egyesével rányomni a fesszab érintkezőire. Ha így is kell írj vissza vagy SMS. Ha nem jelentkezel, akkor elküldöm az előbb említett feltételekkel
R6-ot akartam én is, de bejött ez jó áron 4911 km-el megbízható eladóval és hihető történettel :-)